Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ είδα και τρόμαξα με την αφεντομουτσουνάρα μου! Καλέ πόσο μικρή ήταν η τοσοδούλα μου και πόσο μεγάλωσε!!! Πότε θα ξανακανονίσουμε συναντησούλα, τώρα που μαζευτήκαμε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Καλεεεε τι ωραία φωτο! η πρινσι αραγε που βρίσκεται?

Μαρινάκι οντως μεγάλωσε πολυ η μικρή σου. Οσο για τη διατροφή, δε κανω πια, νομίζω 6 μηνες ηταν αρκετό. Φυσικά απο τοτε που σταμάτησα δε χάνω γραμμάριο, αντιθέτως βάζω...αλλά μου αυξηθηκε το γάλα τουλάχιστον!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ωχ μεγαλο προβλημα το βραδινο.Εμενα κοιμοταν ολο το βραδυ απο πιο μικρη ακομα,ξυπναγε 2 φορες αλλα της εβαζα την πιπιλα και ξανακοιμοταν.Τις τελευταιες 10 μερες ομως πολυ γκρινια λογω δοντιων,το ενα το εβγαλε και το αλλο κοντευει,αντε να δουμε.Ουτε εμενα παντως χουζουρευουν,ειδικα η μεγαλη το εχω ξαναπει απο τις 6 ξυπνια και να θελει να κοιμηθει λιγο παραπανω ο γιος μου δεν μπορει.

Y0zHp2.png?OgArctsO

τι θα γινει? θα γεράσω πριν την ώρα μου..κλαααψψψ

Εμενα θέλει μαμ ολο το βράδυ...βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου, βρε κανε λίγο διαιτα, τιποτα αυτος...εκει...φαι!

να ρωτήσω κάτι? τον γιο τον έχεις ετσι μια μικρή αδυναμία/?? παραδεξου τοοοοοο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχαχαχα εεεε λιγοοοοο οχι πολυ.:lol:

Δεν θα γερασεις βρε Λορετα μου,παρε παραδειγμα απο εμενα που εχω φαει το ξενυχτι με το κουταλι και παλι εκανα 4,και παλι αντεχω:?:tongue:

Εμενα οταν ξυπναγε η μεγαλη ολη την ωρα μου ελαγαν να της δινω χαμομηλι το βραδυ για να την ξεγελαω και σιγα σιγα να το κοψει αλλα δεν επιανε ηθελε μαμ το παιδι οποτε υπομονη λιγο ακομα τον εφαγες μωρε τον γαιδαρο.:lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...