Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Supergirl87 είπε:

Τώρα είσαι καλυτερα ή χειρότερα;

Είμαι διαφορετικά. Κάποια ελαττώθηκαν αλλά κάποια αυξήθηκαν αρκετά. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια. Έχω πολλές ζαλάδες, ανακατεμένο στομάχι, συνέχεια βάρος στην κοιλιά σα να κουβαλάω πέτρες.. κ τραβήγματα-πονακια, .. και η πλάτη μου είναι σα να μου έχεις βάλει ένα μαχαίρι και το έχεις αφήσει εκεί σουβενίρ. Υπνηλία πολύ το μεσημέρι. Δεν κοιμάμαι όμως γιατί έχω το παιδί, οπότε ταλαιπωρούνται αρκετά.. Αλλα δε με νοιάζει. Αξίζει τον κόπο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ κι εγώ θέλω να ρωτήσω για γιαούρτι γιατί με την κρέμα ή που θα γεμίζουμε σπυριά ή που θα κάνουμε εμετό, παρόλο που τρώει ελάχιστα! ΓΙα γάλα και στην κουνιάδα μου η παιδίατρος είπε για το νουλάκ, αλλά και από αυτά που διάβασα και την παιδίατρο που ρώτησα δε συμφωνεί! Αν το παιδί δεν πίνει κάτι άλλο, το δοκιμάζεις αλλά διαφορετικά εγώ θα συνέχιζα σκόνη!

Λορέτα αύριο πρωί λέει 1 φρούτο, 10τιανό (υποτίθεται θα έχω πάει γυμναστήριο ενδιάμεσα, αν και αύριο έχω δερματολόγο και ψιλοφοβάμαι γιατί έχω λιπίδια πάνω από τα βλέφαρα και αν μου τα σκαλίσει θα τα δω όλα οπότε δεν ξέρω αν θα μπορεσω να πάω μετά) κόρν φλέικς με γάλα και μεσημέρι μπριζόλα με σαλάτα! Τα υπόλοιπα δεν τα θυμάμαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω να δ τωρα τι γινετε με τον σκατοθυροειδη και αν δεν εχω ξεκιναω ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ διαιτα...παντως το ηπιε μονορουφι μεσα σε 5λεπτα..δεν ξερω θα παρω αυριο την παιδιατρο να ρωτησω

και γω πηρα κουτί με γλυκά σημερα και τα έφαγα στο δρόμο...

θα αρχισω και γω αυριο αλλά χωρίς γυμναστική προς το παρόν...

νομίζω πως και γω εφτασα τα 65 κιλά πάλι...

οποιος ξερει ας μας πει για γιαουρτι μπας και φαει τιποτα ο μικρός...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μαρινα τι κρέμα της δινεις? μήπως να παρεις με υποαλλεργικό γάλα?

πω πω δε τις χωνευω τις κρέμες. Ας αρχίσει να τρώει φαγάκι...και κανενα γιαουρτι και τα φρουτα και θα ειμαστε οκ για τώρα...

Ιωαννα τι γινεται με τον θυροειδή? δε χάνεις κιλά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσάκια!

βρε γλυκουλα μου μη στεναχωριέσαι! μια χαρά ειναι οι φώτο. Σε καταλαβαινω αν δε σ'αρεσαν αλλά μετά απο λίγο καιρό ολοι μας 5 φωτο κρατάμε απο τη βάφτιση και βλέπουμε! εντωμεταξύ ο γιος σου μοιαζει τον ρασελ κροου...ειδικά στα ματια..ε ε ε ε;;; ε ;;;

δεν ειναι ετσι οπως το ηθελα και τσαντιστηκα αρκετα!!!!

λες να ειναι το νεο αστερι του σινεμα ο γιος μου????

δεν το ειχα προσεξει να σου πω την αληθεια!!!

Γλυκούλα θύμισέ μου λίγο γιατί δε σου άρεσαν οι φώτο? Μήπως μπορεί ο φωτογράφος να έρθει να βγάλει μερικές τον μικρό με τα βαφτιστικά στο σπίτι? Εμείς το κάναμε κι αυτό γιατί μετά τη βάφτιση έκλαιγε η μικρή και με τα ρουχάκια της νονάς είχε λίγες καλές!

δεν μ αρεσουν γιατι δεν εβγαλε φωτο σωστες ολες ειναι κουνημενες και δεν φαινονται φατσες και δεν εχει βγαλει με γιαγιαδες και σοι...τεσπα θα δω πως θα το διορθωσω και αυτο το κομματι...

Καλησπερα κι απο μενα!

Εμενα γλυκουλα οι φωτος που εβαλες πολυ μου αρεσαν...τωρα για τις αλλες δε μπορω να εκφερω γνωμη αφου δε τις εχω δει! ;)

αυτες ειναι οι μοναδικες καλες γι αυτο τις εβαλα!!!:P:p

δε μου λετε, γιαουρτι δινει καμια και αν ναι, ποιο?

εγω δινω γιαουρτακι απο τον 7 και μετα του δινω τα δελτα αντβανς και του αρεσουν οι γευσεις με τα φρουτα καλυτερα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ναι βρε λορετακι τρωω οτι ετρωγα και οταν γεννησα την μαρια και δε χανω γραμι:mad::mad::-( στην εγκυμοσυνη το ΤΣΗ απο 5,00που ηταν οι φ.τιμες εμενα ηταν 6,74πηγα σε ενδοκρινολογο εχω λιγους οζους απο οτι με κοιταξε και τη προδιαθεση και μου εγραψε εξετασεις αντε να δουμε...εμενα μου κανει γουλιτσα με την κρεμα πλεον και εμετο με το γιαουρτι

Δεν έχω αρχίσει υποαλλεργική κρέμα γιατί εδώ και κανένα 15νθήμερο αρχίσαμε τελικά να τρώμε στο πολύ χαλαρό του και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε αν είναι όντως αλλεργία. Τα υπόλοιπα, φαγάκι, φρούτα έχω δοκιμάσει και δε φαίνεται να την πειράζει κάτι.

Μα είναι δυνατόν Γλυκούλα επαγγελματίας φωτογράφος και να έβγαλε κουνημένες φώτο και να μην έβγαλε με το σόι???Θα τον πληρώσεις κιόλας?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

ασε σου λεω μεγαλο πακετο με την βανιλια εμετο μετα και απο 2ωρες...του εδινα νουλακ γιαουρτακι 7μηνων ενταξει μεχρι εκει,ξεκινησαμε φαριν λακτε δεν εκανε εμετο του εδωσα νουλακ γιαουρτι ναααααααα ο εμετος..τι να πω...τουλαχιστον παιρνει βαρος και ξεαγχωθηκα καπως...

Μα είναι δυνατόν Γλυκούλα επαγγελματίας φωτογράφος και να έβγαλε κουνημένες φώτο και να μην έβγαλε με το σόι???Θα τον πληρώσεις κιόλας?

δεν ξερω αν ειναι επαγγελματιας!!!!

ο θειος μου συνεργαζεται μ αυτην ο οποιος ηταν παλια φωτογραφος τωρα κανει μονταζ και μου την εφερε....την πληρωσα 100 ευρω αλλα μου τις εδωσε σε δισκακι και θα της εμφανισω εγω αλλα οι περισσοτερες ειναι για τα σκουπιδια!!!:mad:

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Εμενα που ηταν αλλεργικός δεν δειχνει να εχει πρόβλημα πια. Βγάζει κάτι γουλιές αλλά οχι κάθε μέρα. Θα μου πειτε βέβαια οτι δεν τρώει και πολυ οποτε τι αλλεργία να κάνει.

Σκεφτομαι να παρω και γω γιαουρτι. Ο γιατρός μας ειπε τον αλλο μηνα βέβαια, θα δοκιμάσω μια φορά μηπως και του αρέσει.

Απαράδεκτος ο φωτογράφος. Εδώ με μια χαζομηχανή βγάζουμε ωραίες φώτο, τι να πω. Μαζεψε και οσες εβγαλαν συγγενεις και φίλοι...κρίμα!

Ιωαννα μου να το δεις το θέμα, θα κανεις αγωγή φαντάζομαι και θα στρώσει...

πάω για ξαπλες...

μουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι και εχω ενα αγχος λορετακι τουλαχιστον θα ξερω η οτι θα μεινω χοντρη η οτι κατι εχω και δεν φευγουν τα σκασμενα...γλυκουλα μου ο φωτογραφος στη βαφτιση του αντρα μου δεν ειχε ερθει καν και ειχε παρει προκαταβολη...αγχωθηκαμε και εμεις στην βαφτιση της μαρια ςκαι πληρωσαμε 950Ε αλλα τουλαχιστον ηρθε....οπως ειπε και η λορετα απαραδεκτος και μαζεψε οσες φωτο εχουν οι συγγενεις και κανε ενα δικο σου αλμπουμ...ολες χαλια βγηκανε????

εβγαλε 650 φωτογραφιες και αξιζουν 5 με 6 το πολυ!!!!ολες οι αλλες ειναι κουνημενες και χωρις κεφαλια χερια η κατι τους λειπει...

αυριο θα παρω απο τους συγγενεις και ελπιζω να ειναι καλυτερες!!!

καλη ξεκουραση λορεττακι...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...