Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια και ομορφα μωρακια:D

τη ηταν κι αυτο με το μωρακι κανεις δεν πειρε ειδηση? φοβερο.

εγω κοριτσια αυτο το σλινκ δεν το βολευτικα και το εστειλα πισω. φοβαμαι να μην μου πεσει το παιδι κατω.πηρα ομως ενα ωραιο μαξιλαρακι που ειναι για της γουλιτσες μια χαρα απο τοτε δεν βγαζει καθολου .

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθες σαραντησαμε και καναμε και 1 βολτιτσα με το αμαξι ομως κοιμοταν σε ολη την διαδρομη οποτε δεν καταλαβε και τιποτα.

ακομα θελω να σας ενημερωσω οτι αποφασισα να κανω και 4 παιδακι. οχι τωρα σε 3-4 χρονια.κελι ακους? που νομιζες οτι θα εισαι η μοναδικη πολυτεκνη.χιχι ελα ταο σε περιμενουμε κι εσενα στο club.

σοφουλα σε εχουμε χασει.

ελενακι θελψ να σε ρωτησω πως τα παει ο μικρος με τις ιωσεις απο το σταθμο?

σε λιγες μερες θα παμε κι εμεις κι εχω ψιλοφρικαρι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας κορίτσια...

μανιταρι 3 παιδιά εχεις και συ? δε το θυμόμουν...

μπράβο κορίτσια που κάνετε τόσα παιδιά...

Εγώ λέω να κάνω ένα ακόμη (αν όλα πάνε καλά)

και αυτό γιατί δε θέλω το παιδί να είναι μοναχοπαίδι όπως εγώ (που τρέχω και δεν προλαβαίνω με τους γονείς μου, μόνη μου)...αλλά μόνο που σκέφτομαι ξανά την εγκυμοσύνη κάτι παθαίνω..

και μένα ο δικός μου φτερνίζεται συνέχεια (5-6 φορές συνέχεια)...τον έβγαλα πάλι σήμερα...σκέφτομαι μήπως κρύωσε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Loretta κι εγω που ειχα σχεδον καθαρισει μου ηρθε παλι λιγο ροζ-καφε καπου στισ 40 μερες και σταματησε. Νομιζω ειναι τα τελευταια λοχεια..

ειναι καπως απιθανο με αποκλειστικο θηλασμο να σου ερθει απο τωρα περιοδος.. Εμενα στον γιοκα μου που θηλασα 1,5 χρονο μου ηρθε 14 μηνες μετα τη γεννα. Μακαρι να εχω την ιδια τυχη και τωρα...

μανιταρι τι μαξιλαρακι πηρες? με ενδιαφερει...

εχω τρελαθει στις αναγωγες...αλλαζουμε ρουχα 5-6 φορες τη μερα η μικρη και σιγουρα 1-2 εγώ απο τα γαλατα...

Καλησπερα κοριτσια μου...πηγαμε στο γιατρο...σαν να εβηχε το μωρακι μου και εκανε και κατι απνοιες που με ανησυχησαν παρα πολυ οπως και τη γιατρο μας...Πηγαμε ευτυχως δεν εχει κατι ειναι καθαρος..απο τη μυτουλα του ειναι απο το μπουκωμα δηλαδη..θα παμε ομως παλι αυριο να τον ξαναακουσει γιατι οι βρογχιολιτιδες εμφανιζονται μου ειπε απο τη μια μερα στην αλλη...μανιταρακι μου....σου απαντησα;;; :) :)

Επισης σημερα μου κανει και συχνα εμετους...τι στα κοματια γινεται...τεσπα αυριο θα ξαναπαμε οποτε....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλησπερα κοριτσια μου...πηγαμε στο γιατρο...σαν να εβηχε το μωρακι μου και εκανε και κατι απνοιες που με ανησυχησαν παρα πολυ οπως και τη γιατρο μας...Πηγαμε ευτυχως δεν εχει κατι ειναι καθαρος..απο τη μυτουλα του ειναι απο το μπουκωμα δηλαδη..θα παμε ομως παλι αυριο να τον ξαναακουσει γιατι οι βρογχιολιτιδες εμφανιζονται μου ειπε απο τη μια μερα στην αλλη...μανιταρακι μου....σου απαντησα;;; :) :)

Επισης σημερα μου κανει και συχνα εμετους...τι στα κοματια γινεται...τεσπα αυριο θα ξαναπαμε οποτε....

εμετους, δηλαδη βγαζει ολο το γαλα ή σαν μεγαλη "γουλια" ας πουμε?

τι ειπε ο γιατρος γι αυτο?

περαστικουλια...

Χτες ξημερωματα εβγαλε πολυ πραγμα...τα λερωσε ολα...εμενα τα δικα του σεντονια,χαλι,κρεβατι τα παντα...τωρα εβγαλε μεγαλες γουλιες 2 φορες αλλα ειχαμε ηδη γυρισει απο το γιατρο...Να το παρατηρησω μου ειπε μπορει να ειναι απο το μπουκωμα και τις μυξουλς που καταπινει και τον αναγουλιαζουν...αυριο θα ξαναπαμε οποτε θα της πω και για τα σημερινα...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κορίτσια μου,χαίρετε........

περάσαμε ένα πολύ όμορφο βράδυ....

κοιμηθήκαμε και τρώγαμε ανα 4ωρο χωρίς να θέλουμε χορούς μετά ή πριν το φαγητό.

Σηκωθήκαμε στις 12:30...

Μιλάμε για ύπνο.....

Φιλάκια κοριτσάρες μου...

Ελένη πιστεύω πως είναι από τις μυξούλες μωρέ...Αλλά καλά θα κάνεις να τον δει και αύριο....

Εύη μου μακάρι να θηλάσουμε τόσο τα παιδιά μας....

Είσαι καλό παράδειγμα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Tι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Ελενάκι να σε ενημερώσω ότι σήμερα κάναμε την πρώτη μας βόλτα με το καρότσι!!! Την έντυσα σαν τον χιονάνθρωπο και σουλατσάραμε στη γειτονια... (τρελά γλέντια :tongue::tongue:) Πρέπει να ζεστάθηκε πολύ βέβαια με τέτοιο καλό καιρό σήμερα αλλά δεν παραπονέθηκε.. κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια του καλού καιρου!!

Απλά μερικές στιγμές την χτυπούσε ήλιος στο πρόσωπο και δεν ήθελα.. έχω ακούσει ότι δεν κάνει καθόλου χωρίς αντιηλιακό στα μωρούλια... αλλά και όλα αυτά τα χημικά από τόσο νωρίς.. ξέρω γω....:rolleyes:

PCqNp2.png

γειά σας κοπελούλες!! Τι κάνουν τα γεννητουράκια σας.;;;; (Μανούλα Γενάρη 2009) τού χρόνου θα είναι σαν την κορούλα μου, την μικρή τρομοκράτη μου που μου γκρεμιζει το σπίτι !!! Φιλιά

Tι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Ελενάκι να σε ενημερώσω ότι σήμερα κάναμε την πρώτη μας βόλτα με το καρότσι!!! Την έντυσα σαν τον χιονάνθρωπο και σουλατσάραμε στη γειτονια... (τρελά γλέντια :tongue::tongue:) Πρέπει να ζεστάθηκε πολύ βέβαια με τέτοιο καλό καιρό σήμερα αλλά δεν παραπονέθηκε.. κοιμόταν καθόλη τη διάρκεια του καλού καιρου!!

Απλά μερικές στιγμές την χτυπούσε ήλιος στο πρόσωπο και δεν ήθελα.. έχω ακούσει ότι δεν κάνει καθόλου χωρίς αντιηλιακό στα μωρούλια... αλλά και όλα αυτά τα χημικά από τόσο νωρίς.. ξέρω γω....:rolleyes:

Μπραβο Χριστινα μου!!ΑΝτε να τις χιλιασετε!!Εγω σημερα που τον πηγα στο γιατρο..του φορουσα φορμακια με ενα μπλουζακι μακο και απο πανω τη φορμα εξοδου και η γιατρος μου ειπε οτι τον εχω πολυ βαρια ντυμενο!Δεν εχει τεντα το καροτσακι σου για τον ηλιο;Μην ανησυχεις ομως..εγω πριν καμια 10 αρια μερες λογω του ικτερου τον αφηνα να τον χτυπαει ο ηλιος στο προσωπακι του,απλα θελει λιγο προσοχη και μετρο φυσικα!

jesgk να τα χαιρεσαι κοριτσι μου τα παιδακια σου!!!Ασχολειται ο μεγαλος σου με τη μικρη; και εμενα τα δικα μου εχουν μεγαλουτσικη διαφορα γι αυτο ρωταω! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

jesgk να τα χαιρεσαι κοριτσι μου τα παιδακια σου!!!Ασχολειται ο μεγαλος σου με τη μικρη; και εμενα τα δικα μου εχουν μεγαλουτσικη διαφορα γι αυτο ρωταω! ;)

Ασχολείται, περισσότερο από το αναμενόμενο και την προσέχει μέσα σε λογικά πλαίσια. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει καθημερινά αφού όταν τον πιάνει η ζήλια του κάνει τον αδιάφορο, τουλάχιστον η μικρή την έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής με 2 "καταλάθος" σπρωξίματα από το μεγάλο.

Ασχολείται, περισσότερο από το αναμενόμενο και την προσέχει μέσα σε λογικά πλαίσια. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει καθημερινά αφού όταν τον πιάνει η ζήλια του κάνει τον αδιάφορο, τουλάχιστον η μικρή την έχει γλυτώσει μέχρι στιγμής με 2 "καταλάθος" σπρωξίματα από το μεγάλο.
μονο 2;;;;;!!!Μια χαρα σας βρισκω!! :tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...