Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσακια!!

λωρα στεγια να χαιρεστε τα μωρακια σας!!

λωρακι ηταν να μετακομησουμε αυριο αλλα με τις απεργιες δεν αναλαμβανουν γιατι φοβουνται μην τους ξυλοφορτοσουν.

γλυκουλα αυτες τις μερες δεν προλαβαινω καθολου.ολη μερα εκανα μεταφορες,οτι μπορουσα.τακτοποιησα και τα περισσοτερα.αυριο θα κανω αλλο τοσο τρεξιμο και θα μεινουν μονο καναπεδες κρεβατι και ηλεκτρικες συσκευες που θα τα κανει ο μεταφορεας.χριστινακι μου ευχομαι με το καλο να βαφτισετε το κοριτσακι σας σημερα.ολα να πανε τελεια!

4ywWp2.png

Καλημερα!!!Τετοια υπεροχη μερα λογικο να λειπετε ολες!Ελπιζω εκει που ειστε να περνατε καλα!Εμεις πηγαμε παλι για κοινωνια και γυρισαμε,αφου προηγουμενως φαγαμε μπουγατσα βεβαιως βεβαιως!Μαγειρεμα σημερα γιο θα φαμε βρωμικο!!σλπουρπ!!!

Ο Αναστασης μου κοιμηθηκε καλα το βραδυ δοξα το θεο!!

Ο μεγαλος μου ομως δε τον αφηνει σε ησυχια ρε παιδι τι θα κανω;;;;Τωρα τον κατεβασε κατω ο αντρας μου να κανουν προπονηση ποζοσφαιρο οι δυο τους! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερα σας.....πηγαμε για να κοινωνησουμε και εμεις σημερα και ο μικρος ηταν τρομερα ησυχος κοιτουσε γυρω γυρω γελουσε και ανοιξε μονος του το στομα για να κοινωνησει!!!πολυ μ αρεσε το παιδακι μου...

πολυ ζεστη κανει σημερα και δεν αντεχεται...εσεις τι κανετε???ολα καλα???/

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

πηρα τις φωτο απο την βαπτιση!!!ειναι πολυ χειροτερες απ οτι περιμενα!!!!αν αξιζουν 5 ζητημα ειναι...πολυ απογοητευθηκα γαμωτο μου....

προσθεσα στο αλμπουμ 2 φωτο απο την βαπτιση...τις μοναδικες που μ αρεσουν δηλ...

που ειστε????μονη μου λεω τον πονο μου????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια!

βρε γλυκουλα μου μη στεναχωριέσαι! μια χαρά ειναι οι φώτο. Σε καταλαβαινω αν δε σ'αρεσαν αλλά μετά απο λίγο καιρό ολοι μας 5 φωτο κρατάμε απο τη βάφτιση και βλέπουμε! εντωμεταξύ ο γιος σου μοιαζει τον ρασελ κροου...ειδικά στα ματια..ε ε ε ε;;; ε ;;;

Ελενάκι τι βρώμικο φάγατε? και μεις ΠΑΛΙ εξω φαγαμε σημερα...εχουμε γινει βοδάκια!

Τι τον κάνει τον αναστάση ο χρηστακης μας..ζηλευει μωρέ το αγοράκι τι να κανουμε, θα ηρεμήσει (κάποια στιγμη στα 25 φαντάζομαι :cool:)

χριστινάκι ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ..

να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γλυκούλα θύμισέ μου λίγο γιατί δε σου άρεσαν οι φώτο? Μήπως μπορεί ο φωτογράφος να έρθει να βγάλει μερικές τον μικρό με τα βαφτιστικά στο σπίτι? Εμείς το κάναμε κι αυτό γιατί μετά τη βάφτιση έκλαιγε η μικρή και με τα ρουχάκια της νονάς είχε λίγες καλές!

Πού είναι το Χριστινιώ να μας πει και τα δικά της?

Λορέττα μου κι εγώ με το παλιοφαί ακόμα να μαζευτώ!

Κατά τα άλλα πήγαμε πάλι θάλασσα και ήταν πολύ όμορφα!

mGKop3.png60Jvp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!κοριτσακια μου να σας ζήσουν τα μωρακια σας και εμεις πήραμε φωτο ειναι πολύ ωραίες οταν μπορέσω θα σας στείλω πολλα πολλα φιλάκια και σας σκεφτομαι!

Αλλαξα γιατρο την τριτη εχω ραντεβου με τον καινουργιο παιδιατρο γιατι ειχε βραχνιάσει λίγο η μικρή χωρις τιποτα αλλο και μας εδωσε αερολίν ο αλλος ελεος μια αφορμή ήθελα και μου την εδωσε φιλάκια !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλησπερα κι απο μενα!

Εμενα γλυκουλα οι φωτος που εβαλες πολυ μου αρεσαν...τωρα για τις αλλες δε μπορω να εκφερω γνωμη αφου δε τις εχω δει! ;)

Αχχχχ γκουντιζ φαγαμε κι ενα σωρο και δε μπορω να παρω ανασα απ΄το πρηξιμοοοοο!!!

Κατα τα αλλα κοιμηθηκα ενα δυωτο το μεσημερι και στανιαρα!

Αυριο εχουμε λαΪκη και λεω να παω....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλε μονο;;;;και διαιτα αυστηρη δεν ειπαμε....απο....αυριο;;;; :) :) :)

θα σκασω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

ΜΠΑΑΑΑΜ

εσκασα......

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσακια τι κανετε??δεν εχω διαβασει τιποτα σημερα ειχα πολυ γεματη μερα πριν λιγο εβαλα και τον μικρο για νανι...να ρωτησω κατι ξεχασα να παρω γαλα:-(πινουμε το απταμιλ 2και πηρα απο την κουνιαδα το νουλακ που ειναι πο τον +6μηνα και του εδωσα λετε να μην κανει και να εκανα κοτσανα??παντως το ηπιε μονορουφι βεβαια εφαγε και 30λ αργοτερα και ισως τον εκοψε λορδα:lol:..τι να κανω να του ξαναπαρω σκονη πλεον η νουλακ???

αχ εχουν και αυτά τα καινουρια χαμπουργκεράκια που ειναι μουρλια!!!!

μιαμ μιαμ...μιαμ ειπα!

ιωαννα δε ξέρω απο γαλατα αλλά φαντάζομαι οτι για νουλακ ειναι λίγο νωρίς ε?

δε μου λετε, γιαουρτι δινει καμια και αν ναι, ποιο?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ μην μιλατε για φαγητα γιατι εφαγα μια τουρτα μουρλια ενα κομματι ετσι??

λορετακι λεει απο τον 6μηνα...

ασχετο αλλα τεταρτη εχω εξετασεις θυροειδη..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...