Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλημερουδια κορίτσια!!

Δεν θα σας βάλω φώτο τελικά γιατί μόλις αποφάσισα ποιο φόρεμα θα βάλω που άκουσα τον καιρό το σαββατοκύριακο...θα φορέσω λοιπόν το πιο casual καθώς η θερμοκρασία λέέι θα φτάσει και τους 35 και το άλλο το καλό έχει 3/4 μανικάκι οπότε.... Δεν πειράζει το καλό θα το βάλω σε ένα γάμο που έχουμε νεξτ γουήκ!! (τώρα casual με 11ποντη γόβα πάει;; χμμμ...παπούτσι πάντως δεν αλλάζω!!)

Οπότε θα μείνετε με την αγωνία..χααχαχ... θα σας βάλω μια και καλή από τη βάφτιση!

Βρε κορίτσια ερώτηση προς εσάς που το ξενυχτάτε για να σιδερώσετε... πόση οικονομία πιστευετε ότι κάνετε έτσι; Γιατί εχω την αίσθηση ότι άντε να κερδίζετε 5-8€max/δίμηνο... δεν χαλάει τόσο πολύ ρεύμα το σίδερο.. περισσότερο απ'όλα είναι το θερμοσίφωνο και πλυντήρια (γενικά ότι ζεσταίνει πολύ νερό). Για κάντε μια δοκιμή για να το τσεκάρετε... (το θυμήθηκα γιατί ξύπνησα πολύ νωρίς σήμερα και σιδερώνω από τις 6.30!!! ω ναι.. ζηλέυετε;;)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσακια,παλι αυπνη ειμαι δεν αντεχω αλλο...ελπιζω η γκρινια του να ηταν απο το εμβολιο αλλιως θα παω να φουνταρω....12,30τελειωσα το σιδερο χτες..χριστινα δεν ξερω κατα ποσο συμφερει αλλα λενε οτι ειναι η μιση χρεωση απο το κανονικο ρευμα και εφοσον πληρωσαμε παραπανω ας το εκμεταλευτουμε...εγω σιδερωσνω συνηθως 3-4πληντυρια μαζι οποτε κανω ακνενα 2ωρο οποτε πιστευω κατι εξοικονομω οπως επισης εκεινη την ωρα βαζω παντα πληντυρια και αν δεν βαριεμε μαγειρευω και κανενα φαγητο που θελει αρκετη ωρα......

νουνου μου πολυχρονηηηηηηηηηηηη να χαιρεσαι το ονομα σου και οτι επιθυμεις...

Γεια σας και απο μένα!

σοφάκι χρόνια πολλά! οτι επιθυμείς!

Εμείς πήγαμε βόλτα με τον παππου (τον μπαμπά μου) και τώρα παιζουμε. Για νύστα ουτε λόγος!!!! απο τις 8 εχει ξυπνήσει και ουτε πεινάει ουτε νυστάζει...τι παιδί...

τώρα θέλει να παω κοντά του να παιξουμε.

σας φιλώωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ηρθα κι εγω!!Σοφακι πολυρονη κοπελα μου!Να σε χαιρονται οι αντρες σου!!! :)

Μαρινα....αλλος ηταν να τη κουρασει...αλλα...απ΄οτι καταλαβα με την ιδεα εμεινε ο ερμος!χαχαχαχαχα!!!Εμενα το παλικαρι μου ξυπνησε σημερα στις 4.30 ω ναι τα ξημερωματα και εκλαιγε μεχρι τις 6.00......τι να πω;;;δοντια;;;ελπιζω..παντως μου το κανει πολυ συχνα αυτο τωρα τελευταια.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ελενάκι αφου τα'παμε ρε συ...με κουρασε και ο αντρουλης μου (ο οποιος ειναι μες στη χαρά απο προχθες) αλλά μετά ηθελα τον μικρο που τον είχε η πεθερά μου γρκκ

Ειδα τώρα και τα σχολια σας στις φωτο μου! ευχαριστώ πολυ κορίτσια! οπως θα ειδατε τα πεθερικά δεν τα εβαλα ΠΟΥΘΕΝΑ!!! ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ελενάκι σημερα εφαγε μιση κουταλιά φρουτα...τι να πω!

Εμενα ο μικρός ξυπνάει καθε μερα στις 4μιση...

μήπως πεινουσε? μάλλον ομως πονουσε απο κανενα δοντακι το πουλάκι μου...

τώρα κοιμαται?

εμενα κοιμηθηκε επιτελους

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ε αμα σε κουρασε ο αντρουλης σου χαλαλι του!!!!

καλε...δε ξερω...μπορει και να πειναει αλλα δε τον ταιζω...μονο νερακι του δινω....αμα αρχιζω να τον ταιζω αλλα ντ΄αλλα τρεις την ωρα θα μου ξυπναει!

του εδωσα κεικ σημερα κι εφαγε χαχχαχα!

Μιση;;;;τιποτα δηλαδη.......:(

Κοιμαται ναι....απο τις εντεκαμιση.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Εμεις τον ταιζουμε...γιαυτο λες να ξυπναει τρεις φορες μεσα στη νύχτα ε??

τι να τον κάνω ρε γμτ...σκεφτομαι οτι πειναει και τον ταιζω, τον λυπαμαι. μετα ειμαστε σαν τα ζομπι

σημερα θα παραγγειλω κινέζικο για μαμ...

αχ ποσο μου'λειψε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ρε πουλακι μου...εμενα τρωει ομως κανονικα μεσα στημερα...τωρα αν ο Αργυρης δε τρωει πως να τον αφησεις;;δυσκολα....

κινεζικο;;;;μπλιαααααααααααααααααααξ

προτιμω βρωμικο! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ε καλά και γω προτιμώ βρωμικο...

αλλά και το κινέζικο μ'αρεσει...

τα εφαγα οοοολλαααα τα γλυκά, το πιστευεις, ειμαι μισο κιλό πανω.

Τώρα μου ελεγε η κουμπαρα μου για την αριδαια. Μας ειπε να παμε κανενα σαββατοκυριακο.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ειδες;;;;ειναι πολυ ωραια ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...αχχχχχχχ θελω κι εγω να παω!αλλα να κρυωσει λιγο ο καιρος...τωρα με τις ζεστες δε λεει καθολου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημεραααααααααααα!!!!πως ειστε????

σοφια μου χρονια πολλα να εισαι παντα καλα και ευτυχισμενη!!!!

λοιπον εχω να πω η γκρινιαρα οτι με τις βορειοελλαδιτισες εχω νευρα!!!!χθες ημουν τοσες ωρες θεσσαλονικη και περιμενα να φυγω και δεν ειχα τι να κανω και η σοφη ειχε κλειστο κινητο και δεν καταφεραμε να συναντηθουμε!!!!γκρρρρρρρρρρρ....

πως ειστε?τα νεα σας?εμεις βγαλαμε αλλο ενα δοντακι σημερα και γκρινιαζουμε κλασσικαααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αμαν ρε Λενακι!!!Γιατι δεν ειπες ρε οτι θα ρθεις;;;;χτες ημουν με τη Λορετα για καφε ρε συ!!!Θα βρισκομασταν!!καλα γιατι δεν ειπες τιποτα;;;;....ή ειπες αλλα δε το ειδα;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...