Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλησπέρα πρόσφατα έκανα κ εγώ ετ,ο γιατρός μου την tsh την θελει κατω από 3,εάν είναι λίγο παραπάνω μ ένα χάπι κ για λίγες ημέρες πριν ρυθμίζεσαι,ξανά λέω για μικρή απόκλιση.Προγεστερόνη δεν κάνω ενέσιμη καθόλου,2 χάπια από το στόμα, πρωΐ μεσημέρι βράδυ(σύνολο 6) κ τα cyclacur.Κάνε πάλι επανάληψη για να δεις πόσο θα είναι.Εάν δεν έχει πέσει δεν νομίζω να σε αφήσει να κάνεις.Σου είπε να πάρεις χάπι καθόλου;Τώρα για να είπε ότι σας παίρνει κ την Δευτέρα λογικά δεν το είπε ετσι για να το πει.Εύχομαι ότι καλύτερο!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα σας κοριτσακια!!!!πειτε μου οτι ειναι κανενα κοριτσοπουλο εδω.......

το σπιτι τελειωνει.το εχουμε βαψει και ειναι σαν παιδοτοπος.το σαλονι γαλαζιο στην κουζινα πρασινο το παιδικο πρασινο πορτοκαλη και το δωματιο ροζ,δεν ενθουσιαστηκα να πω την αληθεια ειδικα το γαλαζιο στο σαλονι με χαλασε.αλλιως φαινοταν στο δειγμα και αλλιως βγηκε.ελεγα να το φωτογραφοανεβασω εδω αλλα μετα ξενερωσα πολυ ασχημα

τελοσπαντων.ασε να βαλουμε το κεφαλι μας μεσα και βλεπουμε

ταο ευχομαι να εισαι στην επομενη φουρνια!!

4ywWp2.png

Καλημερουδια!

τι μου κανετε?

εγώ ΠΡΕΠΕΙ να συμμαζέψω γιατι θα ερθει η ελενίτσα σήμερα και δε θέλω να βρει αχουρι...εεε εεε

Τάο μου τι να πω, ελπιζω να σε παρουνε την επόμενη φορά αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι το θέλεις και συ 100%

Ειρηνάκι θα τα συνηθίσεις τα χρώματα. Εμενα το σπιτι ειναι ενα ψυχρό ασπρο και μ'εχει ψυχοπλακώσει. Μαρινάκι θα περιμένουμε για τις φώτο, τι να κάνουμε?

πάω να βάλω πλυντήριο πιάτων λεμεεεεε (το πρώτο της ημέρας)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερούδια! Ξεκινήσαμε με πολύ μπούκωμα και το κοριτσάκι μου ανεβάζει και πυρετό. Τέλεια!

Ειρηνάκι σίγουρα είναι και θέμα συνήθειας, αλλά κι εμένα που μου αρέσουν τα χρώματα, όταν βάψαμε το σπίτι είχα ζητήσει η μία κρεβατοκάματα να γίνει μέχρι τη μέση ένα έντονο μπορντό και από εκεί και πάνω πορτοκαλί! Ναι καλά διαβάσατε, απλά είχα δει το σχέδιο με ένα πηχάκι στη μέση ξύλινο σε ένα φυλλάδιο που ήταν όμως για χωλ. Εντάξει όταν γύρισα από τη δουλειά και το είδα από το μπαλκόνι το χρώμα (μένουμε στο 2ο, αλλά φανταστείτε πώς ήταν) με έπιασαν τα κλάματα! Με λυπήθηκε ο ελαιοχρωματιστής και το άλλαξε αλλά επειδή ήταν πολύ έντονο το χρώμα δεν ξέρω κι εγώ πόσα χέρια το πέρασε για να γίνει το απαλό λαχανί που έχουμε τώρα! Οπότε Ειρηνάκι αν δε σου αρέσει, μη χαλιέσαι το πολύ-πολύ ξαναβάψτε το συγκεκριμένο δωμάτιο!

Λορετάκι καλά να περάσετε και καλύτερα ακόμα τα παιδάκια σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι θα ειμαστε χωρίς παιδάκια!!! μπουαααα εεεεεε εντάξει να πουμε και μια ολοκληρωμένη κουβέντα...

τι έχει η μικρή σου?

πάντως με τα χρώματα πρέπει να ειμαστε προσεκτικοι...

εγώ θα κάνω τώρα τον ενα τοιχο η λαδι η καφέ.. αλλά ειναι μικρος σε σχέση με το υπόλοιπο σπιτι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα,γυρισαμε απο εμβολιακι ειμαστε πολυ καλα 9100κ 76π. 46κεφαλα μας..το απογευμα θα παμε στον ορθοδοντικο για την μαρια...εσεις τι κανετε??δεν προλαβαινω να σας διαβασω σας φιλω γλυκα ολες...

Ειρηνη τελειος ο μικρός σου...

ειναι πολυ ομορφο και εκφραστικό παιδί. Ειλικρινά...

και στυλάκι ε? οχι σαν κάτι χοντρουλομπουτακηδες που ξέρω :-P

εχεις δει ποτε φωτογραφιες μωρων σε περιοδικο να δειχνει αδυνατουλια μωρακια?τελος παντων.ο καθενας θελει οτι δεν εχει.και εμεις θελουμε μπουτακια κωραρακια και μπρατσακια αλλα τιποτα.και μην ξαναγραψεις βλακεια.για την καθεμια μας το παιδακι της ειναι το τελειοτερο.ασε που τα τσουρεκομπουτακια ειναι θεικα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπον...να πω μαρινακι μου οτι εισαι μια θεα στη βαφτιση!!!Το μαλλι φοβερο και το φορεμα καταπληκτικο!!!!Να πω επισης οτι ο γιος σου ειναι ιδιος ο αντρας σου;;;ε;;;; :0 Η Μαριαλενα μας δε φαινεται καλα γμτ αλλα ειναι πολυ πολυ ωραια φωτο!!!!!

Γυρισα πριν καμια ωρα ηρθαν πολυ γρηγορα τα μπας λορετακι!

Ειρηνουλα πηρα μια ματια τις φωτο με τον κουκλο σου αλλα θα μπω αφου κοιμισω το μωρο για να τις φχαριστηθω και να σχολιασω με την ησυχια μου!!!!

Ιωαννα μπραβο στο παλικαρακι σου!!Μια χαρα ειναι και πο κιλα και απο υψος!Τι προβλημα εχει το Μαρακι και θα πατε σε ορθοδοντικο;;;

Ταο που εισαι;;μας λειπεις!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...