Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λοιπόν αυτή την στιγμή σας γράφω ενώ το αγγελούδι μου κοιμάται στο σλινγκ...

ακόμα δε τον έχω βάλει σε όλες τις θέσεις αλλά που θα πάει θα της μάθουμε....σκέφτομαι να ανέβω σε καμία συνεδρία που κανονίζει η Στελλίτσα από το babywearing μόλις σαραντίσουμε...Άντε πάρτε και οι υπόλοιπες και με την ευκαιρία θα συναντηθούμε κιόλας...

Πάντως όπως έχω δηλώσει καρότσι δε πήραμε γιατί θα μετακινούμαστε με το σλινγκ και το μει ται που θα παραγγείλω σύντομα....

Πάντως για τον θηλασμό είναι το τελειότερο......

Θηλάζεις και με την ουρά καλύπτεις στήθος και μωρό....Δε σε παίρνει μυρωδιά κανείς....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμείς πήραμε από το μαιευτήριο το βιβλιάριο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΑΑΑΑ!!!!!

Καλά ξέχασα να σας πω το σημαντικότερο.....

Συζήτηση με τον άντρα μου:

-Αντέχεις να κάνουμε το 2# στο καπάκι?

(Τρώγαμε πίτσα και μου έπεσε το πιάτο κάτω!!!!!)

-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μερικές φορές η σιωπή λέει περισσότερα!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Απάντηση: Και βέβαια αντέχω μωρό μου αφού σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τον πρώτο καιρό μετά τον ερχομό του 2ου, οι μπαμπαδες αναλαμβάνουν αποκλειστικά το 1ο!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

Απάντηση: Και βέβαια αντέχω μωρό μου αφού σε όλη την εγκυμοσύνη αλλά και τον πρώτο καιρό μετά τον ερχομό του 2ου, οι μπαμπαδες αναλαμβάνουν αποκλειστικά το 1ο!!!

χαχαχα!!!!

Δεν έχει πρόβλημα και πραγματικά και ο Πρίγκιπας όταν είναι με τον μπαμπούλη του είναι μέσα στην ηρεμία!!!!

Τι του δίνει δε ξέρω...χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Ναι στο ιασω γεννησα.Το ειχα διαβασει στο αλλο παρεντς οτι ειχαν ελλειψη στα βιβλιαρια.Δεν θυμαμαι ομως που πρεπει να παρω να ρωτησω αν εχουν βγει τα καινουρια.Εσυ Μαρινακι που γεννησες;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχα!!!!

Δεν έχει πρόβλημα και πραγματικά και ο Πρίγκιπας όταν είναι με τον μπαμπούλη του είναι μέσα στην ηρεμία!!!!

Τι του δίνει δε ξέρω...χαχαχα

Τωρα εκτος πλακας θελεις αλλο;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Τωρα εκτος πλακας θελεις αλλο;

Θέλω πολλά αλλά όχι άμεσα...Να τον χαρώ τον Πρίγκιπα μωρέ....

Μη ξεχνάς πως είμαι από πολύτεκνη οικογένεια και μετά την γνωριμία με τον Άντρα μου έλεγα πως θέλω πολλά παιδιά του!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Θέλω πολλά αλλά όχι άμεσα...Να τον χαρώ τον Πρίγκιπα μωρέ....

Μη ξεχνάς πως είμαι από πολύτεκνη οικογένεια και μετά την γνωριμία με τον Άντρα μου έλεγα πως θέλω πολλά παιδιά του!!!!

Ναι το θυμαμαι.Αντε να γινουμε πολλοι.:lol::lol::lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Ναι το θυμαμαι.Αντε να γινουμε πολλοι.:lol::lol::lol:

Ναι γιατί όχι....

Απλά δε περίμενα να μου κάνει αυτή την πρόταση ο μπαμπούλης μας.... Εξάλλου έχουμε χρόνο ακόμα.....

Δε συγκρίνεται ένα σπίτι γεμάτο παιδιά με ότι και να το συγκρίνεις έτσι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Στο ΛΗΤΩ γέννησα Κέλη μου, εσύ Στεγία νομίζω σε δημόσιο νοσοκομείο και σου δώσανε βιβλιάριο? Κέλη εμένα μου είπαν να επικοινωνώ με το μαιευτήριο και όταν έχουν θα μου πούνε! Φέξε μου και γλίστρισε εν ολίγοις!

mGKop3.png60Jvp3.png

Στο ΛΗΤΩ γέννησα Κέλη μου, εσύ Στεγία νομίζω σε δημόσιο νοσοκομείο και σου δώσανε βιβλιάριο? Κέλη εμένα μου είπαν να επικοινωνώ με το μαιευτήριο και όταν έχουν θα μου πούνε! Φέξε μου και γλίστρισε εν ολίγοις!

Σε ιδιωτικό εδώ στην Κόρινθο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερα σας!!

κι εμεις πηραμε απο το ιασω βιβλιαριο κανονικα.

Το βραδυ εχθες ξενυχτισα, η μικρη ξυπνησε στις 3 και μετα δεν νυσταζε με τιποτα!

απο ενα σημειο και περα ειχε μπουχτησει και στο στηθος και το εδιωχνε με αποτελεσμα να την εχω στον ωμο μου αγκαλια και να κοβω βολτες μεχρι στις 5μιση το πρωι....:mad::-x

κατα τα αλλα πηγαμε στο γιατρο, εχει νινιδα σε προχωρημενη μορφή και θα κανει μια ομοιπαθητικη θεραπεια, ξεκινσαμε τωρα το πρωι και η διαρκεια ειναι 3 μερες. Θα δουμε πως θα παει, παντως ηρεμησα που δεν ειναι τιποτα σοβαρο.!

κοριτσια θα τα πατε στην εκκλησια για την ευχη στο 40ισμο? εμενα σαραντισε τη δευτερα που μας περασε...

βλεπω τωρα στις ειδησεις οτι μπηκαν στο ΕΛΕΝΑ κ εκλεψαν ενα μωρο νεογεννητο απο το κουνακι διπλα στη μαμα του που κοιμοταν στις 4 το πρωι!!!

το εχει τωρα ο ALTER..

Kαλημερ κοριτσια...βεβαια για αυτη τη δυστηχη μανουλα δεν ειναι σιγουρα καλη η μερα...πως εγινε αυτο βρε παιδια;;;Δε το χωραει ο νους μου......

Ευουλα χαιρομαι που ειναι καλα το μωρακι σου,υπομονη τρεις μερες λοιπον!Μετα θα το δει παλι;Ουτε εμενα μου δωσαν βιβλιαριο κοριτσια...πρεπει να τους τηλ να δω αν φερανε για να παω να παρω..

Οσο για μας..το ματιαξα το παλικαρι μου...απο τις 2.00 γκρινια...τεσσερις και εφαγε..και καπακι τρελλο εμετο....σημερα ειναι ανησυχος...ελπιζω να μην ειναι τιποτα...με ανησυχει λιγο που βηχει που και που...εχω και τον μεγαλο με βηχα και φοβαμαι μη τον κολησε...τεσπα θα δειξει..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...