Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Δυστυχως μαστογραφια δεν ζητανε πολλοι, ειδικα αν εισαι κατω των 35. βεβαια γι αυτες τις ηλικιες μεχρι και τα 40, χωρις κληρονομικοτητα η καποιο αλλο λογο ανησυχιας, προτεινεται υπερηχος μαστων κι απο τα 40 η μαστογραφια. ο μαστολογος μου (ειναι διευθυντης στο Ελενα) ετσι μου εχει πει τουλαχιστον. εγω δηλαδη μαστογραφια ως τωρα (36) εχω κανει μια φορα κι αυτη στα 35 για να αποσαφηνισουμε ευρημα του υπερηχου. οσο για τη θρομβοφιλια, επισης δεν ειναι στο πρωτοκολλο ολων. ειδικα αν δεν εχεις ιστορικο αποβολων. παλι απο προσωπικη εμπειρια θα σου πω οτι απο οσους γιατρους εχω περασει, ο τελευταιος μονο μου ζητησε αναλυτικο ελεγχο πριν προσπαθησουμε. παρ ολ αυτα δεν χανεις κατι να κανεις πριν εναν υπερηχο ουτε να ζητησεις εξετασεις θρομβοφιλιας. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

μια χαρά ειναι, στη γράφω και πιο πάνω της frezyderm. Και βεβαιώσου οτι ειναι εκζεμα και οχι τιποτα αλλο (δηλαδη καποια μολυνσουλα, η απλα κοκκινίλα)

Ρε συ ξερω για τα βιβλία αλλά ποτε δεν τα εκανα να σου πω την αλήθεια....

Η δε το θυμάμαι!!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τζα!ηρθα κι εγω μια βολτα....τωρα αδειασα....ουφ....εμενα και ο μεγαλος και ο μικρος εχουν ατοπικο,χτον μεγαλο εβαζα μια αλοιφη της roche και μια της avene ενυδατικες ειδικες για ατοπικα,και μια φτιαχτη τοπικα πρωι μεσημερι βραδυ!Τωρα στον μικρο χρησιμοποιω καλλυντικα της mustella που ειναι και αυτα επιση καλα!

Κι εγω τα εντυνα...επισης μεχρι πριν ενα μηνα δε νοσταλγουσα καθολου το σχολειο μονο τα φοιτητικα χρονια αλλα εδω και λιγες μερες αρχισα να νοσταλγω ακομα και αυτα.......:)

ελπιζω λορετακι μου αυριο να μπορεσουμε να πουμε δυο κουβεντες παραπανω...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πέστε μου ότι θα βρεθείτε και αύριο να πηδηχτώ από το παράθυρο..!!!

Ναι της mustella ειναι πολύ καλά αλλά δυστυχώς δεν τα πουλάνε πολλά φαρμακεία και δεν τα βρίσκω εύκολα!!

Αχχ..γιατί βρε κορίτσια δεν σας λείπει το σχολείο;; Καλα τα φοιτητικά χρόνια ήταν ακόμα πιο σούπερ εννοείται αλλά και το σχολείο είχε τα καλά του!!

PCqNp2.png

Και αύριο κανονίζετε συναντησούλα κοκόνες?Αυτλα είναι! Κανονίστε μόνο να περιορίσετε το "μενού" γιατί σε λίγο θα είμαι μόνο εγώ κορμάρα!:tongue::tongue::tongue::tongue::D:D:D:D

Η μικρή μου πολυ μύξα και μπούκωμα ρε γμτ, αρχίσαμε πάλι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον....9.30 εχω ραντεβου ελπιζω μεχρι τις 1.30 το αργοτερο να χω τελειωσει,εντεκα να ειμαι σε σενα...ε;το πολυ!

αχ χριστινα μου...οσο περνανε τα χρονια...ολα τα παλια φανταζουν ακομα πιο ωραια....

rssOp2.pngDiP1p2.png

αστα μαρινα....καθε φορα που ερχεται αυτο το κοριτσι σπιτι μου βαζω ενα κιλο τουλαχιστον!!!

κι εμενα μια απο τα ιδια...πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυ μυξααααααααααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

καλα ακομα δεν εχετε μαθει τα παιδακια?θα τρελαθουμε?ειναι φυσιογνωμιες τρελες!!!!

εγω θυμαμαι και της γλυκουλας που το ειδα μια φορα στην φωτο.γλυκουλααααααααα

περιττο να σου πω πως αμα σε δω πουθενα θα σου μιλησω.να εχεις τον νου σου.ειδικα στον γιατρο

δεν διακρινομαι για την μνημη μου!!!!χιχιχιχι...

πες μου να κανονισουμε να παμε μαζι στο γιατρο ωστε να παμε και για καφε μετα....

Γλυκούλα τα μωρά ανάποδα...ο Αργυρης (της Λορέττας) είναι με το κίτρινο και ο Αναστάσης (της Ελένης) με το άσπρο!

και παλι τελεια ειναι!!!!να τα χαιρεσται τσουπρες!!!!

γλυκουλα μπράβο.... τρώει ο μικρός σου γενικά?

τρωει γενικως αλλα οχι τα νεροβραστα κανονικα του μαγειρευω με καρικευματα και τετοια...ενα φαγητο κανω και τρωει και ο μικρος ο οποιος τρελλαινεται για ψωμι και μπισκοτα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κάθησα λίγο με τον αντρουλη μου που παραπονιέται μωρέ κορίτσια!!!!

Ελενάκι θα σε περιμένω σπιτι...ωχ και δεν ειναι και πολυ καθαρό...

Μαρινάκι σουπερ ησουν στα βαφτίσια. Το φορεμα υπεροχο, πραγματικά! βάλε και αλλες να δουμε και την μικρή και τον αντρουλη σου!

γλυκουλα λες να αρχισω και γω να του μαγειρευω κανονικά/?? σημερα παλι εκλαιγε γοερά μόλις του βαλαμε μια μπουκιά στο στομα...

σας χαιρετώ, παω στον αντρουλη μου

μπααααιιιι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

big-smiley-003.gifγεια σας κοριτσακια!!!

Δεν έχω και πολύ χρόνο πια... έχω και τη Χριστίνα με μυξούλες, έχουμε κ τα σχολεία, άστα... σας σκέφτομαι φιλακια απειρα..... αααα, δεν με πήραν άναπληρωτρια εννοείται! αλλά θα ξαναπάρουν....

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Καλή ξεκούραση Λορετάκι, εγώ είδα κι έπαθα να τα κοιμήσω σήμερα, είμαι και μόνη μου μια ομορφιά! Φώτο μωρέ δεν έχω άλλη κι αυτή είναι σκαναρισμένη γμτ και δε φαίνεται και το μπουμπούκι! Περιμένω το φωτογράφο ή καμιά ανεπρόκοπη φιλενάδα μου που βαριέται να μου στείλει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...