Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , nikoulini33 είπε:

Μαρούσι θα πάω, μου η εξωσωματικός ότι θα πάρουμε την ίδια μέρα

Και γω κατά τις 23 Μαρτίου υπολογίζω να ξεκινήσω! Μαζευόμαστε! 

Έχει καμιά σας εμπειρία από το τμήμα εξωσωματικής του Μητέρα στην Αθήνα; Επίσης πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία κάνατε μαστογραφία και εξετάσεις για θρομβοφιλία; Δε μου τα χει ζητήσει αλλά για κάποιο λόγο έχω κολλήσει ότι θέλω να τα κάνω

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

7 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θα κοιμηθεί...θα κουραστεί ρε συ στο σχολείο! Βάλτου να λύσει καμία εξίσωση εκεί...

Εμένα θα κοιμηθεί αραγε ποτε??

γλυκουλα μπράβο.... τρώει ο μικρός σου γενικά?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι η βάφτιση θα γίνει καλώς εχόντων των πραγμάτων σε....5 ημέρες!! :shock::D:D Τελικά δεν τον πήρα τον φίλο σου γιατί με πήρε ο δικός μου το σάββατο και μου είπε ότι είναι διαθέσιμος άρα...

Γλυκούλα τα μωρά ανάποδα...ο Αργυρης (της Λορέττας) είναι με το κίτρινο και ο Αναστάσης (της Ελένης) με το άσπρο!

PCqNp2.png

πες τα ρε χριστινα......

καλα ακομα δεν εχετε μαθει τα παιδακια?θα τρελαθουμε?ειναι φυσιογνωμιες τρελες!!!!

εγω θυμαμαι και της γλυκουλας που το ειδα μια φορα στην φωτο.γλυκουλααααααααα

περιττο να σου πω πως αμα σε δω πουθενα θα σου μιλησω.να εχεις τον νου σου.ειδικα στον γιατρο

4ywWp2.png

ουουου,να'μαι.ντυνω βιβλια απο το πρωι,μεχρι τωρα εντυσα 30 και εχω αλλα 12 αλλα πρεπει να παω την μεγαλη αγγλικα και τον γιο ποδοσφαιρο και εχω και την Ελενιτσα που κλαιει γιατι εκεινη δεν την εχω γραψει πουθενα.:)το πρωι ψωνισα τα σχολικα του γιου και τωρα θα παρω και της κορης,ενα ατμ θελω μαζι μου ετσι οπως πανε τα πραγματα,παρτε αυτο παρτε εκεινο ουφ.

Λελενη δεν θα πω αλλη μια φορα ποσο ζηλευω για την συναντηση θα πω για τις φανταστικες φωτο.:)

γεια ειπα;δεν ειπα!γεια σας!!!!!!!!!!!!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

αχ πολυ θα ηθελα να ξαναπηγαινα σχολειο.......

μονο για την μερα που αγοραζουμε τα σχολικα.χαχα.κελι δωρεαν παιδεια λενε υστερα

χριστινα αντε με το καλο να βαφτισετρε την ομορφουλα σας

4ywWp2.png

Ευχαριστώ ειρηνάκο!!

Αχχχ και εγώ θέλω να ξαναγυρίσω σχολείο και να ντύνω βιβλία και τετράδια!!! Μ'άρεσε τρελά αυτό!!! Αφού μετά έντυνα ότι έβρισκα μπροστά μου!!:cool::cool:

PCqNp2.png

Hello!!

αχ δυσκολη και η σημερινή μερα...κοιμηθηκε μετά απο κλάμα βέβαια κατά τις 3 (απο τις 7μιση που είχε ξυπνήσει...

Γενικά ενώ το παιδί δεν εκλαιγε ποτέ, με το παραμικρό κλαίει. Του έδωσε ο μπαμπάς του φαί και πατάει κάτι κλαματα...τρελά...

Τέλος παντων!

Εγώ δε νοσταλγώ καθόλου μα καθολου το σχολείο. Ισως τα φοιτιτικά χρόνια περισσότερο. Αλλά και πάλι ειχα αρκετό άγχος!

Ρε παιδιά πως ντυνατε τα βιβλία? εγώ γιατι τα αφηνα γυμνά?

Επισης θέλω να πω οτι στη συνάντηση με την ελενιτσα μας δε καταφέραμε να κάνουμε μία ολοκληρωμένη συζήτηση. Δε ξέρω ποσα θέματα ανοίξαμε και τα αφήσαμε ετσι...μια ο ένας μια ο άλλος...

Επίσης πανω στο τραπέζι, εκτός απο καφέδες ειχαμε τυροπιτάκια, ζαμπονοπιτακια κλπ κλπ, ντοντατς (με ζαχαρη, με ασπρη και μαυρη σοκολάτα) και κουλουράκια με κομμάτια σοκόλάτας....μιαμ...επρεπε να ειχα φαει πιο πολυ...ελεεεεενηη πετα ενα τυροπιτάκι και λιγο ντονατ

Χριστινάκι τελικά με το φορεμα τι θα κανεις? πως ειναι αυτό που πηρες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Βρε κορίτσια βοηθήστε... το μικρό μου έχει βγάλει στο μάγουλο εδώ και 4-5 ημέρες μια μικρούλα κοκκινίλα...τώρα βλέπω ότι έχει μεγαλώσει και είναι σαν ελαφρύ έκζεμα... ξέρετε τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις;; Κανένα γιατροσόφι;

PCqNp2.png

Εγώ του έβαλα elocon σε ένα εκζεματάκι που είχε αλλά επειδή περιέχει κορτιζονη (που δεν απορροφάται όμως) θα έλεγα να ρωτήσεις τον παιδίατρο. Βεβαια εφυγε σε μια μέρα. Αλλιώς υπάρχει και liquid ταλκ της frezyderm και διαφορες αλλες κρεμουλες.

Ομως γιατι το έβγαλε αυτό?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Πριν λίγο πήρα την παιδίατρο και μου είπε να της βάλω ή fusicort ή focidine-H..την πρώτη την έχω και της έβαλα μια φορά πριν, αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου αυτά που διάβαζα... έχει και αντιβιοτικό...δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάλω τόσο δυνατή κρέμα... γι'αυτό ρώτησα για κάτι πιο light... αχχ βρε λορεττάκι ρωτάς τον άντρα σου ποια είανι η διαφορά στις δύο πρώτες που σου έγραψα και σε σχέση με αυτη που έβαλες εσύ μήπως πάω να την πάρω;;;

PCqNp2.png

Χριστινάκι μου συγγνώμη αλλά εφυγα για το γάμο της φίλης μου και τώρα ειδα το μήνυμα. Μου ειπε ο γιώργος οτι η δευτερη focidine ειναι πιο ελαφρια δεν εχει αντιβίωση. Παρε τη δευτερη, αν δεν υποχωρήσει, βάλε την πρώτη. Η elocon ειναι καθαρή κορτιζόνη και καλυτερα να την απεφευγες.

Ειναι πολυ μεγάλο το εκζεμα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Επίσης μου ειπε οτι μπορεις να παρεις την trixera της avene που δεν εχει ουτε κορτιζόνη ουτε αντιβίωση και να τη δοκιμάζεις αφοβα οταν βγάζει σπυθουράκια, σπυράκια κοκκινίλες κλπ.

αυτάααα

πήγαμε στο γάμο και ηταν ωραία αν και πολιτικός. Συγκινήθηκα που παντρευτηκε η φίλη μου και ο άντρας της ηταν συγκινημένος επίσης! αχ παει και αυτή....την παντρέψαμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Όχι βρε λορέττα μου...γι'αυτό δεν θέλω να βάλω με αντιβίωση ακόμα.. πήγα στο φαρμακείο και πήρα μια ενυδατική κρεμούλα για ατοπικά δέρματα της φρεζυντερμ και θα δοκιμάσω αυτή τη λύση για 1-2 ημέρες.. αν δω ότι δεν περνάει έτσι ή γίνεται χειρότερο θα βάλω τις άλλες και μάλλον θα αγοράσω και την πιο ελαφρυά που είπες!

χααχαχ..άσχετο..για τα βιβλία που ρώτησες πριν..τα ντύναμε με το διαφανές πλαστικό για να μην χαλάνε, σκίζονται;; (από την πολλή χρήση καταλαβαίνεις τώρα...;);) ) Μην μου πεις ότι δεν το έχεις δει ποτέ αυτό;;

Όσο για το φόρεμα ΑΚΟΜΑ δεν έχω ιδέα ποιο θα βάλω....!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...