Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Terry1986 είπε:

Καλησπερα κοριτσια!! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εχω καποιους προβληματισμους και θα ηθελα τη γνωμη σας! Ξεκινησα προετοιμασία με cyclacur στις 23/01 για να κανω ΕΤ. Μαζι με τις εξετασεις που εκανα 31/1 για τα ΣΜΝ π χρειαζοταν γτ ειχε περασσει το 6μηνο εκανα κλασικα και μια TSH οπου επαθα σοκ γτ βγηκε 5.79 ενω ηταν σταθερα ελεγχομενη για τουλ 3 χρόνια και ειχε ελεγχθει ξανα προ εξαμηνου. Εκανα τον πρωτο υπερηχο και οιστραδιολη την Δευτερα 3/1 ολα καλα το ενδομητριο ηταν σχεδον 8 και εκει τους ενημερωσα για την TSH. Μου ειπαν να μιλησω με τον ενδοκρινολογο για να δουμε αν προλαβαινω να το ρυθμισω εως το Σαββατο που θα εκανα  ΕΤ αλλα μας παιρνει να την παμε κ για Δευτερα για να φτιάξουμε την TSH.. Σας φαινεται λογικο αυτο?? Να λεει η μαια στον γιατρο μας παιρνει να το παμε για την Δευτερα (υποθετω επειδη κοιτούσε τις μερες σρον φακελο μου κ το ειπε αυτο)? οκ, καταλαβαινω πως ειναι τεχνητος κυκλος ειναι αλλα δε ξερω..εσεις ποια μερα κανατε ΕΤ?? ο ενδοκρινολογος τωρα απο τη μερια του μ ειπε μονο αν το Σαββατο, π θα κανω επαναληψη της TSH, εχει πεσει κατω απο 4 προχωραω την Δευτέρα στην ΕΤ..

Φοβάμαι μην κανω κατι βιαστικά κ φαω τη μουρη μου γτ ειναι η 5η μου προσπαθεια στο συνολο..

Τελος, ειναι η δευτερη προσπαθεια με αυτο τον γιατρο αλλα με προβληματιζει πως δεν κανω ενεσιμη προγεστερονη αλλα μονο υποθετα (αυτη τη στιγμη 3 των 200mg).. 

Χιλια συγγνωμη για τον σεντόνι αλλα ειναι η πρωτη φορα που αποφασισαμε με τον συζυγο να μην το πουμε σε απολύτως κανεναν& πραγματικα εχω προβληματιστει παρα πολυ και δε ξερω με ποιον να συζητησω τους προβληματισμούς μου..

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα Λορετα.Αν το βρεις πες το μου,μπορει να λεμε και το ιδιο,ειναι ενα φανταστικο με πολλες συνταγες και ωραιες εικονες.

Τα παιδακια μου τα καημενα σημερα ουτε το πρωινο δεν προλαβαν να φανε γιατι ερχεται ταξι και τα παιρνει και δεν ξεραμε πρωτη μερα τι ωρα θα ερθει και ετρεχαν να προλαβουν.8 παρα 15 μου ειπε να ειναι ετοιμα απο εδω και περα.

Πλυντηριο πιατων εχω το μικρο γιατι δεν εχω χορο για το μεγαλο που χρειαζομαστε κανονικα,οποτε πεφτει αρκετο πλυσιμο και με το χερι.:mad:Κατσαρολες για παραδειγμα δεν βαζω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ψάχνω μανιωδώς αλλά δε το βρίσκω γμτ!!! Οντως πολυ ωραίο σαιτ..

αντε να μαγειρεψω και γω σημερα. Θα κάνω φακές...

αααααα ερχεται ταξί ε? κάααααθε μέρα???? αμαν ρε κελι, ποσα λεφτά σας φευγουν στο ταξί.

Εμείς παντως βάζουμε τουλάχιστον 2-3 πλυντηρια πιάτων την ημέρα. Βέβαια και μεις μικρό εχουμε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ψαξε καλυτερα Λορετιους..:lol:

Το ταξι ειναι δωρεαν απο την νομαρχια Πειραια γιατι ειναι λιγο απομακρυσμενες οι περιοχες εδω.

Εγω ψαχνω μανιωδως να κατεβασω κανενα προγραμμα για safe internet για τα παιδια..

Y0zHp2.png?OgArctsO

Καλημεεερααα!!!Αργησα ε;;;ε...πρωτη μερα σημερα ειπα να συμμαζευτω λιγο που το σπιτι μου ηταν μπαχαλο....μολις ταισα το μωρο και τον εβαλα για υπνο...ξερος επεσε ο καημενος...αφου πια ξυπναμε 7.30 - 8.00 γιατι 9 κοιμαται το βραδυ...μονο που εχω θεμα τωρα με την ωρα που θα παιρνω τον μεγαλο....εκεινη την ωρα το μωρο κανονικα κοιμαται....και αν τον βαλω νωριτερα δε θα αντεξει μεχρι τις εννια...αν τον βαλω αργοτερα δε θα κοιμηθει στις εννια...τι να κανω;;;;;;προβληματιζομαι.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Α αυτό με το ταξί πολυ καλό κέλι μου. Δε μου λες η κορουλα σου παει παιδικό?

μόνο την αντριάνα εχεις σπίτι?

Aνδριανη παρακαλω,μας μας αλαζεις το ονομα βρε Λορετακι!!!!:tongue:

Ναι οντως αυτο με το ταξι ειναι σωτηρια.Οχι δεν παει παιδικο αυτα ειναι πολυτελειες στο κολοκοτρωνητσι:lol::lol:Η μεγαλη παει Πεμπτη,ο γιος παει δευτερα και η Ελενη θα παει του χρονου προνηπιο.Ωραιο αυτο (του χρονου)τι ωραια που ακουγεται,θα λειπουν και οι 3.:)

Μαρη Ελενη μαζευτηκες;;;εεε;;;εγω τιποτα δεν εχω κανει εκτος του παστιτσιου,γυρω γυρω ολοι και δουλειες τιποτα...:?Ασε που σκεφτομαι οτι θα μου φερουν μια ντουζινα βιβλια και πρεπει να τα ντυσω,αμ τις λιστες με τα σχολικα,αντε να βγουμε να τα παρουμε,αααααα και μην ξεχασω σημερα ξεκιναμε και την πρωτη μας λογοθεραπεια,ελπιζω να το παω το παιδι γιατι εγω νομιζω οτι ειναι ακομη καλοκαιρι..:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

χαχαχαχαχα!!!βαλε ξυπνητηρι να στο θυμησει!!!!

μαζευτηκα τι να κανω;;;;....μαζευτηκα αλλα ακομα δε συμμαζευτηκα....εβαλα και σφουγγαριστρα τωρα για να δουμε.....

ωχ...αυτο με το ντυσιμο των βιβλιων πολυ μανικι γμτ......

και που να παει και η Αντριαννη προνηπια!!!ποιος σε πιανει μετα!!!χαχαχαχαχα!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πήγα πάλι στον Παοκ και πάλι τζαμπαααα!!!! Το σαββατο θα ανοιξουν γκρρρρρ%$#%^*^%$%^##@#$ γυρισα με τα ποδια!!!! Εχασα απιστευτη ώρα!!!!! θα εκανα καμιά βολτιτσα προς την ελενη αν το ήξερα....

Ελενάκι θα τον βάζεις λίγο αργοτερα τον μικρό να κοιμηθεί. Εμείς πάλι κανενα προγραμμα στον ύπνο. Ασε που άρχισε πάλι να μη κοιμαται...θα τον βάζω να μπουσουλάει ολη μέρα μπρος πισω μπας και κουραστεί!!!

Κέλι μου Ανδριανή, πως το ξέχασα! Το τελειο αυτό ονομα!!!

Λογοθεραπεια ποιος θα κάνει?

Ντυσε, χτενισε τα βιβλία και μεις εδώ ειμαστε. Πάω να φτιάξω φακή...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι αλλα....αν τον βαζω αργοτερα....το βραδυ δε θα κοιμαται στις 9.00 που θελω.....αστα...μπαχαλο...τεσπα..

Καλα....τελειως ανοργανωτοι ειναι;;;ουτε ποτε θα ανοιξουνε δε ξερουνε;;;σε εχουν και πηγαινοερχεσαι;;;;

φακη ειχα χτες...αλλα μαλλον και σημερα!χαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

γειαααααααααααααααα!!!!!τι κανετε???

εγω ειμαι ψοφια απο την κουραση με την βαπτιση αλλα χαρηκα που ολα πηγαν καλα και ευχαριστηθηκαν ολοι οι καλεσμενοι....

εσεις τι κανετε????τι νεα????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας καλε κοπελες!τι κανετε?λορρετακι ο αντρουλη σου καθεται σημερα?

γλυκουλα να το χαιρεστε τον ευθυμακη σας.το στεφανος τελικα ακυρο?περασατε ωραια?

λελενη μου που εισαι?

4ywWp2.png

Ασε ελενάκι τα 'χω παρει με το κολυμβητήριο. Ετσι μου'ρχεται να τον γράψω μπαλέτο...(μπουαααα)...

δευτερη μέρα φακή τρώει ο αντρούλης σου? γιατι εμείς εδώ τα φαγητά τα τρώμε μόνο μία φορά..μετά τζιζ κακά... τα τρώω μόνη μου και ησυχάζω..

γλυκουλα βάλε καμιά φωτο!!!!

καλά ειμαστε!

λέω να κανω καμιά αποτρίχωση γιατι εγινα αρκουδάκι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

φωτο σε αργοτερα θα βαλω...ναι ολα πηγαν υπεροχα ευτυχως και στην εντελεια οπως το ηθελα ακριβως!!!!

ναι ειρηνη μου γκρινιαξε ο μπαμπας του για το στεφανο και δεν το εβαλα....

σκετο ευθυμιο μας λενε!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...