Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μου φαίνεται μαζευόμαστε σιγά σιγά....

Κελάκο πώς πάει η μάχη?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κελακο μου!!!Τελεια η συσκευη δε το συζητω!!!!Αντε θα βγεις και λιγο εξω να παρεις τον αερα σου!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κελακο και εγω αυτο εχω παρει για το μπουκωμα πριν 2 βδομαδες ηταν πολυ χαλια δε μπορουσε ο καημενος να κοιμηθει σωθηκα πραγματικα με αυτο εβγαζε κατι πραγματα ουτε που το περιμενα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλώς την Χαρά!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!!!

Γυρίσαμε απο τον γιατρό! Ολα μια χαρά. Ο μικρός έγινε 4520κιλά και 56εκ.

Χριστινάκι αγόρασα ενα θερμός απο τα chicco που διατηρεί το γάλα με το μπιμπερό για 5 ώρες. Επίσης πήραμε και ένα μηχάνημα που το ζεσταίνει (αν το βγάλεις απο το ψυγείο). Ελπίζω να είναι οκ...

Με παγοκύστες κλπ φαντάζομαι το διατηρείς το καλοκαίρι στις μεγάλες ζέστες.

Πάντως και γω λίγο ντρέπομαι να θηλάσω έξω. Δε θα έπρεπε κανονικά αλλά ζούμε σε χώρα που έτσι και αλλιώς δεν υποστηρίζει καθόλου τον θηλασμό, ούτε τις θηλάζουσες μαμάδες. Στο εξωτερικό είναι το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο μια μαμά να θηλάζει σε κοινή θέα.

Αύριο θα προσπαθήσω να βάλω το σλινγκ....

Ελενάκι το μωρό σου είναι κουκλί...Μ΄αρέσει και το χτένισμά του! Του δικού μου του πέσανε τα πιο πολλά μαλλιά!

Επεξεργάστηκαν by Lorreta

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μου φαίνεται μαζευόμαστε σιγά σιγά....

Κελάκο πώς πάει η μάχη?

Ναι κι εγω αυτο βλεπω και μου αρεσει.:PΓερα στον αγωνα.:lol:Προς το παρων αντεχω,το εξω για μενα ειναι το πιο δυσκολο κοματι γιατι δεν εχω κανεναν εδω κοντα δικο μου οποτε παντα τους εχω ολους μαζι.

Y0zHp2.png?OgArctsO

κελακο και εγω αυτο εχω παρει για το μπουκωμα πριν 2 βδομαδες ηταν πολυ χαλια δε μπορουσε ο καημενος να κοιμηθει σωθηκα πραγματικα με αυτο εβγαζε κατι πραγματα ουτε που το περιμενα

Τι στο καλο ολα τα μωρακια τελικα δεν την γλιτωσαν μ'αυτον τον παλιοκαιρο,τελος καλο ολα καλα.Μια χαρα ο κουκλος σου κι εσενα βλεπω.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Κελακο μου!!!Τελεια η συσκευη δε το συζητω!!!!Αντε θα βγεις και λιγο εξω να παρεις τον αερα σου!!!

Θα βγω δε θα πει τιποτα,Την πρωτη κιολλας μερα θα μπω στο αυτοκινητο και θα γυρναω ωρες ατελειωτες,ενα τεποζιτο θα φαω.:lol::lol:Θα εχει και καλες μερες ειπαν οποτε βουρ και για θαλλασιτσα.:wink:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Είδες Λορέτα μου τέλειος ο άντρακλας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Μπαίνω κι εγώ στα γρήγορα! Σας διάβασα το μεσημεράκι αλλά είχα τη μπουμπού αγκαλιά και δε μπορούσα να γράψω! Σήμερα που παρακοιμήθηκε τη μέρα και τη βλέπω τη δουλειά θα ξενυχτήσουμε το βράδυ!

Πρίνσι ο γιος σου είναι σωστό κουκλάκι! Η χωρίστρα τέλεια, άσε που μου φαίνεται ότι έχει γαλανά ματάκια! Η ιδέα μου είναι?

Λορέττα μου πώς και έβγαλες γάλα αφού θα είναι και ο γιος σου μαζί στο γιατρό? Θέλω να πω όποια στιγμή θέλεις σταματάτε και τον θηλάζεις άνετα μέσα στο αυτοκίνητο μακρυά από τα αδιάκριτα βλέματα! Εξάλλου και το γάλα με το μπιμπερό να θέλεις να δώσεις, πρέπει να σταματήσετε να τον πάρεις αγκαλίτσα, έτσι δεν είναι? Παρεπιμπτόντως άλλη μια φορά θα γίνω υστερική και θα επιμείνω να μην πάτε ΠΟΥΘΕΝΑ χωρίς να είναι δεμένα τα παιδιά στο αυτοκινητο! Μια κοπέλα από το forum μας περιέγραψε τις προάλλες ένα πολύ τραγικό περιστατικό στο οποίο ήταν μάρτυρας και είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός παιδιού κάτω του έτους μετά από τροχαίο στο οποίο όλοι οι συνεπιβένοντες δεν έπαθαν τίποτα, αλλά το παιδί το είχαν αγκαλιά στο πισω κάθισμα και μάλλον έσπασε τον αυχένα του κατά την πρόσκρουση! Συγνώμη αν σας μαύρισα βραδυάτικα αλλά ίσως αυτά πρέπει να μαθαίνονται για να προσέχουμε ακόμα περισσότερο!

Στεγία σκέφτομαι να πάρω κι εγώ σλιγκ αλλά είμαι ικανή να πνιγώ ακόμα και με ένα κασκόλ!!! Εϊναι δύσκολο να συνηθίσεις το σλιγκ? Έχω βέβαια από το γιο μου ένα μάρσιππο αλλά ξέρω ότι το σλιγκ είναι πιο άνετο για το μωρό! Για πες λεπτομέρειες!

Ειρηνάκι, όντως είναι θέμα να κουβαλάς γάλα, παγοκύστες και ισοθερμικό τσαντάκι! Το έχω κάνει πολλές φορές στο γιο μου, αφού να φανταστείτε είχαμε εφοδιαστεί ακόμα και με μικρό θερμαντήρα που προσαρμόζεται στο αυτοκίνητο για να το ζεσταίνουμε εκεί!!! (είμαστε τελείως γεια σου το ξέρω!) αλλά κι εγώ τώρα βαριέμαι απίστευτα τη διαδικασία! Όμως, αν ξέρω ότι δεν υπάρχει χώρος για να θηλάσω εκεί που πρόκειται να πάω, ίσως το κάνω και πάλι! Πάντως όταν βρεθήκαμε στο Παίδων άπό την απελπισία που είχα που δεν είχε φάει το παιδί, καθόλου δε με ένοιαξε που ηταν τόσος κόσμος εκεί και προσπάθησα να θηλάσω κανονικά!

mGKop3.png60Jvp3.png

και μας το ίδιο...

απαράδεκτοι!!!!:mad:

Μια από τα ίδια! Και νόμιζα ότι ήταν θέμα μαιευτηρίου! Εσύ Κέλη γέννησες στο Ιασώ αν δεν κάνω λάθος, εσύ Λορέττα για θύμησέ μου? Αν μάθει κάποια ότι ήρθαν τα καινούρια ας μας πει για να πάρουμε και οι υπόλοιπες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι είπαμε να το κάνουμε δοκιμαστικά και αν τον πιάσει καμία πείνα να του δώσει ο άντρας μου! Τελικά δε το χρησιμοποιήσαμε. Εγώ με τις ψευδοθηλές ψιλοπαιδεύομαι. Βγαίνουν, λερωνόμαστε πολύ και γενικά δεν είναι πολύ εύκολο να θηλάσω έξω. Ασε που τα ρούχα μου δε μου κάνουν και φορούσα φόρεμα που έπρεπε να σηκώσω για να θηλάσω....

φυσικά και βάλαμε το μωρό πίσω στο ειδικό καρεκλάκι (το οποίο μπαίνει ανάποδα) και γω απο δίπλα για παρέα. Καλά κάνεις και το λες!

Γέννησα στην Γενική Κλινική στη Θεσσαλονίκη

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...