Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ε οχι πολυ νεράιδα. Φορουσα ολοσωμη φορμα ομως και κάτι κοκκινα πεδιλα πρωί πρωί!!!! Η ελενίτσα δεν ηρθε γιατι πήγε τον μικρό ο νονός του για να μεταλάβει...

αααα η ελενίτσα μας τις κρατάει τις παραδόσεις...!!!! εμείς πάλι τιποτα!!!!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!

Τζέσικα να ζήσετε ευτυχισμένοι, τόσο εσείς όσο και το κοριτσάκι σας ήσαστε πολύ όμορφη! Πολλές-πολλές χαρούμενες οικογενειακές στιγμές από εδώ και πέρα!

\

Σοφάκι να σου ζήσει ο Ηλίας σου! ΤΙ διαβάζω, ήταν τόσο ήσυχος και εσύ σούπερ σέξυ ε? Βάλε κι εσύ φώτο αν έχεις! Να τα χαίρεσαι και τα δύο πάλι!

Εμένα 1η φορά πήγε ο άντρας μου και με τα δύο παιδιά στην πεθερά και πήγα σε μία δυσάρεστη υποχρέωση! Είναι ωραίο πάντως για λίγο να μην έχεις κανένα μωρό να προσέξεις! Για λίγο βέβαια γιατί μετά το σύνδρομο στέρησης βαράει κόκκινα!

Από δόντια μάλλον ετοιμάζουμε το 3ο, κάτι σαν να πιάνω! Αρχίσαμε και κρέμα απογευματινό για 4-5η μέρα και κάνει κάτι γουλίτσες αλλά της δίνω μόνο όση θέλει, άντε 100μλ δηλαδή!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινακι σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τις ευχες...φωτο σε λιγες μερες θα σας βαλω...οντως ο μικρος δεν εκλαψε καθολου!!λορεττακι εγω κι εσυ μειναμε μονο με τα φαφουτικα?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

μαρινακι σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μου για τις ευχες...φωτο σε λιγες μερες θα σας βαλω...οντως ο μικρος δεν εκλαψε καθολου!!λορεττακι εγω κι εσυ μειναμε μονο με τα φαφουτικα?

ουτε εσένα εβγαλε δοντάκι?? καλά ο δικός σου θα βγάλει κανονική οδοντοστοιχία και δε θα το καταλάβετε ετσι ησυχος που ειναι! ξαφνικά θ'αρχισει να μασουλάει μπριζολίτσες:-P

jXj1p2.png?DWVm7y7O

:|

ουτε εσένα εβγαλε δοντάκι?? καλά ο δικός σου θα βγάλει κανονική οδοντοστοιχία και δε θα το καταλάβετε ετσι ησυχος που ειναι! ξαφνικά θ'αρχισει να μασουλάει μπριζολίτσες:-P

χαχαχαχαχααα α ρε λορεττακι με εκανες και γελασα...εγινε μια παρεξηγηση και χαλαστηκα πολυ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

ναι....και η αιτια ηταν αυτα τα χωνακια που εκανα για τα μικρα...περισσεψαν καμια 8-9 χωνακια και ειχα σκοπο να δωσω σε καποια παιδακια μεχρι που ηρθε η μικρη μου η κουνιαδα και...σχεδον τα αρπαξε...της λεω τι κανεις τα θελω μην παρεις...και νευριασε και τα πεταξε.μετα την επαιρνα τηλ.πηγαινοντας στο κεντρο και μου λεει τωρα δεν μπορω να σου μιλησω θα τα πουμε στο κεντρο...μολις εφτασα εκει με επιασε ο πεθερος μου και μου ειπε πως στεναχωρησα την κορη του για μια !!! μπομπονιερα!!και του λεω οκ αλλα για μενα χεστ@κες γιατι απλα δεν ειμαι κορη σου και ουτε σε νιαζει που για μια οπως λες παλιομπουμπουνιερα...χαλασε η διαθεση μου στην βαφτιση του παιδιου μου...αλλα εγω φταιω γιατι αφου ξερω τι ειστε επρεπε να κανω το κουμαντο μου και να τις κρατησω σπιτι..μετα πηγε ο αντρας μου και τον ειπε να μην ανακατευεται και να μην με στεναχωρει....τωρα ομως το βραδυ δλδ την υποστηριζει

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Αχ βρε Σοφάκι ήταν αναγκη να σε γίνει αυτή η βλακεία και να χαλάσει τη διάθεσή σου? Μερικοί άνθρωποι δεν υπολογίζουν τίποτα και για το παραμικρό είναι ικανοί να κάνουν φασαρία και να χαλάσουν τη διάθεσή σου ακόμα και στις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου! Σκέψου τη χαμογελαστή φατσούλα του γιου σου και ξέχνα όλα τα χαζά !Όοοοομμμμμ!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλως τα νυχτοπουλια...μικρη ειναι 22 χρονων..και βεβαια ηξερε οτι ηταν για τα μωρα.στη βαφτιση του μεγαλου την εβαλα στις μπομπο και παιδια δεν περισσεψε ουτε μια για δειγμα....ειμασταν 150 ατομα και οι μπομπο 200..ηθελα να ξερα τι τις κανει...παντως τωρα να πουμε και να το ξεχασουμε...πολυ βλ@μενος κοσμος υπαρχει ρε κοριτσια!οοοομμμμμμμμμμμμμ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!

σοφάκι μου μη στεναχωριεσαι! Δεν επρεπε να σε στεναχωρήσουν τη μέρα της βάφτισης του γιου σου! απαράδεκτοι και ειδικά ο πεθερός σου που έπρεπε να την πει στην κόρη του και όχι σε σένα!!!!

Πάντως και γω ζήτησα ενα τετοιο σακουλάκι με γλυκά και με το ζόρι μου το δωσανε:?. Γιατι δεν είχα το παιδί μαζί μου!!!! κλαααψψψψ μετά τα έφαγα όοοολλλα εγώ...:mrgreen:

Εμείς ειχαμε κάτι παιχνιδάκια για τα παιδιά και τα παιρνανε οι μεγάλοι και τα παιδάκια τελικά δεν πήραν...!!!!

πρέπει να συμμαζέψω...σήμερα θα έρθουν τα πεθερικά για επίσκεψη...:?

αυτοπροσκαλέστηκαν γιατι εγώ δε τους καλώ ποτε πια με το παιδί...ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:twisted:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαλλον γι αυτο αυτοπροσκαλεστηκαν οι ανθρωποι!!!χαχαχαχαχ!!!!Σοφη μου μη στεναχωριεσαι πουλακι μου....συνηθως τις σημαντικες ημερες ολο και κατι βρισκουν αυτοι οι ανθρωποι για να τις χαλασουν!!!!τεσπα......συνεχισε το οοομμμ εσυ! ;)

Παω να ετοιμαστω για τον αγιασμο!Φιλακια σε ολες θα τα πουμε μετα! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλημέραααα!!!

Σόφη να σου ζήσει ο Ηλίας σου και να είναι καλότυχος και ευτυχισμένος!!! Όσο για το συμβάν με τις μπομπονιέρες συμφωνώ με Λορέττα ότι στην κόρη του έπρεπε να τα ψάλλει ο πεθερός και όχι σε εσένα... έλεος δηλαδή! 22 χρονών κοπέλα τσαντίστηκε και όλας...!!!

Τζέσικαα ήσουνα μια κούκλααα!! Και η κορούλα σου επίσης!!! Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!!!! Επειδή δεν κατάλαβα, έγιναν και βαφτίσια μαζί ή μόνο γάμος προχθές;;

Για πείτε βρε κορίτσια τι τους βάζετε για να κοιμηθούν τώρα; Εγώ εχθές της φόρεσα φανελάκι και απέξω το ολόσωμο φορμάκι αλλά και πάλι δεν θα κρύωνε;; Δεν μπορώ να τη σκεπάσω με τίποτα γιατί αλωνίζει στο κρεβάτι άρα δεν γίνεται αυτό... Θέλω να πάω να της πάρω κάτι πιο χοντρό σήμερα αλλά τί; Τα πολύ χοντρά είναι για χειμώνα χειμώνα νομίζω!

Αααα καλέ και εμείς φαφουτάκια είμαστε ακόμα!! Και σας περνάμε και ένα μήνα....

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσια!χριστινακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!που λες εκανα μονο γαμο και στην μικρη αγορασα ενα βαπτιστικο στα χρωματα του νυφικου και την ειχα παρανυφακι.τωρα οσο για τον υπνο εχω και εγω προβλημα γιατι το σκατο δεν αντεχει να εχει τιποτα να το σκεπαζει και ετσι τωρα που δροσισε αρκετα ο καιρος της βαζω κορμακι κοντομανικο με πυτζαμουλα και καλτσες τις οποιες βγαζει και αυτες.σκεφτομαι ομως να παρω εναν υπνοσακο για αργοτερα.Υ.Γ. και εμεις φαφουτακια ειμαστε!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...