Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου,

τι κάνετε?

εμείς ετοιμαζόμαστε να παμε στα βαφτίσια της Σόφης...

Θα σας γράψω οταν ερθουμε..

φιλιαααααααα

καλέ τι να βάλω μ'αυτόν τον καιρό..????;;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου ευχαριστω για τις ευχες σας,ολα ηταν ηταν αψογα.ξεχασα να σας πω οτι την παραμονη του γαμου το μικρο αρωστησε αλλα ευτυχως εχτες ηταν περδικη.α και τελικα δεν εβρεξε.ειχαμε βεβαια και μικροαναποδιες.μου εκλεψαν την νυφικη ομπρελα οταν εκανα την φωτογραφιση και το σιδερο μου εβγαλε σκουρια πανω στο γαμπριατικο καταλευκο πουκαμισο του αντρα μου κατι το οποιο δεν εχει ξαναγινει ποτε.για περισσοτερες λεπτομερειες αυριο γιατι πρεπει να ετοιμαστω να παω στον γαμο της κολλητης μου στο δημαρχειο.σε λιγακι μαλλον θα ανεβασω φωτο,φιλακια!

OjQkp2.png?B89kEt5q

Σοφακι να σας ζησει ο μπεμπαρος!!!Καλος Χριστιανος ευχομαι!!Γερος και ευτυχισμενος!!

Τζεσικουλα μου!!!Να ζησετε!!Να ειστε παντα ευτυχισμενοι αγαπημενοι ερωτευμενοι οσο τη μερα του γαμου σας!!!

Μικροαναποδιες παντα συμβαινουν αλλα να μη σε χαλανε καθολου!!!!

Η κουκλα σου πως ητανε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσι μου γλυκο!Υπεροχες φωτο!!!Υπεροχος γαμοςΥπεροχο ζευγαρι!!!Υπεροχη η κορακλα σας!!!Γενικα.....ηταν ολα υπεροχα!!!! :) :) :);)

Εμεις σημερα βαλαμε το πρωτο χρυσο μας δοντακι!!!Τον κοινωνησε ο νονος του και ηταν πολυ καλος!Επισης μας ειπε ο πατερ οτι απο δω και μπρος ο μεγαλος μου για να κοινωνησει θα πρεπει μια μερα τη προηγουμενη να νηστευει απο κρεας.....πως μεγαλωσε ετσι αυτο το παιδι μου;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τζέσικα να ζήσετε γλυκιά μου! ησουν πανεμορφή (και πολυ μπουστο να'ουμε) και η μικρή σου κουκλα....

και ο αντρουλης σου καλός ήταν χιχι...

Λοιπον αν και δε με ρωτάτε εγώ θα σας πω οτι περάσαμε πολυ ωραία στη βάφτιση της Σόφης! Ο ηλίας της ειναι το πιο καλό και ησυχο παιδάκι...Ουτε ακουστηκε το μικρουλη μου βρε...Σοφάκι μου να σας ζήσει και πάλι. Ξεκινήσαμε να ερθουμε και στο τραπέζι αλλά ο μικρός ειχε αλλη γνώμη. Πρώτη φορά που τον αφήνουμε στη γιαγια και δε θέλει.... βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου...τιποτα αυτος....

δε πειράζει, ελπίζω να περάσατε σουπερ...

Η σόφη (άλλη σεξυ mama) ηταν κουκλα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τζέσικα να ζήσετε γλυκιά μου! ησουν πανεμορφή (και πολυ μπουστο να'ουμε) και η μικρή σου κουκλα....

και ο αντρουλης σου καλός ήταν χιχι...

Λοιπον αν και δε με ρωτάτε εγώ θα σας πω οτι περάσαμε πολυ ωραία στη βάφτιση της Σόφης! Ο ηλίας της ειναι το πιο καλό και ησυχο παιδάκι...Ουτε ακουστηκε το μικρουλη μου βρε...Σοφάκι μου να σας ζήσει και πάλι. Ξεκινήσαμε να ερθουμε και στο τραπέζι αλλά ο μικρός ειχε αλλη γνώμη. Πρώτη φορά που τον αφήνουμε στη γιαγια και δε θέλει.... βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου...τιποτα αυτος....

δε πειράζει, ελπίζω να περάσατε σουπερ...

Η σόφη (άλλη σεξυ mama) ηταν κουκλα!

σας ευχαριστω ολες για τα ομορφα λογια σας!!!οσο για το μπουστο τι να κανω?ειδικα με την γεννα δεν συμαζευεται.φευγω να παω στον αλλο γαμο,φιλακια

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικΑ κοριτσαρα μου να ζησετε σαν τα ψηλα βουνα....λορεττακι σας εψαχνα λεω που πηγαν τα μικρα μου...περασαμε πολυ ομορφα...ελενακι ευχαριστω πολυ για τις ευχες...ειδες πως μεγαλωνουν τα μικρα μας?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

jessie να ζησετε βιον ανθοσπαρτον!!!

το χρυσο δοντακι ειναι οταν κοινωνουν τα μικρα.ετσι τους λενε για να τα καλοπιανουν.

σοφη να σας ζησει ο ηλιας να ειναι παντα ευτυχισμενος και μονο επιτυχιες στην ζωη του!!

4ywWp2.png

jessie να ζησετε βιον ανθοσπαρτον!!!

το χρυσο δοντακι ειναι οταν κοινωνουν τα μικρα.ετσι τους λενε για να τα καλοπιανουν.

σοφη να σας ζησει ο ηλιας να ειναι παντα ευτυχισμενος και μονο επιτυχιες στην ζωη του!!

γεια σου ειρηνάκι...τι κάνεις? πως περασατε σουκου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

δεν περναμε καο τα καλυτερα!!!!ο δημητρης ολη μερα ειναι στο αλλο σπιτι και κανουν προετοιμασιες βαψιματος.σημερα τελειωσε ολα τα στοκαρισματα περασε και ασταρι και αυριο θα παμε να διαλεξουμε της μπογιες για να βαψουμε.το μικρο εκλαιγε οσες ωρες ηταν ξυπνιο δηλαδη ολη μερα.πηγαμε και εμεις απο κει αλλα φυγαμε στο μισαωρο γιατι εκλαιγε δυνατα ηταν και το σπιτι αδειο και εκανε αντιλαλο και φοβομουν μην χτυπησουν κανενα κουδουνι καθως δεν ξερουν αν εχει νοικιαστει ακομα το σπιτι.ασε πακετο.

τα κλαματα οφειλονται στα δοντια.κατι μαλλον βγαινει απο τα πλαινα γιατι ειχε βαλει την πιπιλα στην ακρη και την μασαγε με τρελα.του εβαλα μετα απο πολυ κλαμα mundisal και αρχισε τα χασκογελα.εσεις?τι κανετε?

4ywWp2.png

εμείς καλά...δοντια δεν βγάζουμε!!!

καναμε τις βολτιτσες μας και παιξαμε...

μωρέ καντε υπομονη. Και μεις με το σπιτι ειχαμε πολύ τρεξιμο και ο μικρός ειχε επιπλέον γκρινια.

Πάντως και λίγο ντεπον να του δώσεις, δε πειράζει...

και mundisal βάζε του πιο συχνά, δεν ειναι τιποτα αυτες οι κρεμες.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ελεγα τωρα θα σταματησει και το ανεβαλλα.τελικα σταματησε με το τζελ.

δεν μπορω να κανω και κατι αλλο .μονο υπομονη.σκατουλες μαυρες.στολιστηκες παλι σημερα νεραιδα για τα βαφτισια?ειδες και την λενα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...