Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καληερούδια σας! Τι έγινε ζωγράφισε το Ειρηνάκι χτες? Ειρήνη μου κι εγώ νομίζω θα είναι για όλους σας καλό να κάθεται και λίγο στους παπποδογιαγιάδες ο μικρός, βέβαια και η δικιά μου μπουμπού είναι λίγο μαμοθρεφτάκι οπότε χμμμ δεν είμαι η κατάλληλη για τέτοιες συμβουλές!

Χριστινάκι αφού δεν μου την είπε εμένα ο παππάς που ο.κ. από κάτω ήταν σεμνότατο, αλλά από πάνω κόντεψα να προβώ σε μεγάαααλες αποκαλύψεις, δεν έχεις φόβο!

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες, η ζουζού δεν κάθεται με τίποτα στο πάρκο, ευτυχώς έχωσα και το Γιώργο μέσα και παίζουν λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλημερα,αδιαθετησα χτες το βραδυ και ειμαι λες και με πατησ εφορτηγο ποναει η κοιλι αμου τραβανε τα ραμματα ο μπεμπης κλαιει απο διπλα μου εχω ενα σωρο δουλειες μια ομορφια σς λεω...

καλημερα σας !!μας εμεινε καμια εδω?σαν να βλεπω λιγο κοσμο!!!

ναι ρε κοριτσια τρελη εμπνευση......

τρελη μαλακια θα το ελεγα.κοιμουνται ολοι και μονο εγω καθομαι σα το φαντασμα.ασε που κανω και κανα τσακ μικρο θορυβακο μπας και ξυπνησουν τα λουκουμακια μου.το εχω χασει γιατρε μου?

ξυπνησα πρωι σημερα.ταισα τον γιουτσο πηγα σουπερ μαρκετ γιατι ηθελε να φυγει ο καλος μου να παει στο σπιτι.θα πανε οι αλουμηναδες να φτιαξουν τα παραθυρα γιατι ειναι χαλια.τα ροδακια εχουν χαλασει και στου σαλονιου λειπει το στοπ και ετσι το συρρομενο παραθυρο δεν τερματιζει πουθενα.μαλλον ηθελα παντα να γινει κουρτινα το παραθυρακι και παει και απο την μια και απο την αλλη.το καλο μου........

εχουμε και γραφουμε

χριστινα εχουμε φαει πακετο!!!!2 μερες ξυναμε τους τοιχους να βγαλουμε την μπογια.ειναι βαμενοι οι τοιχοι στα υπνοδωματια με υλικο που βγαινει σαν ταπετσαρια,οχι βεβαια μονοκομματα αλλα κομματια κομματια.μαζι μας βγηκε και το λαδι.

λωρακι μου ετσι και βαλω ολοσωμη τουαλετα ξερεις πως θα ειμαι?σαν τους μαστορες με κατι ολσωμες μπλε φορμες με τιραντες.ε καπως ετσι.ρε παιδια θελω να ξεκινησω να φτιασιδονομαι (κυριως το παθαινω αμα δω καμια και ζηλεψω)αλλα μετα βαριεμαι τοσο οοοοοοο,ασε που μεχρι και η φατσα μου ειναι casual πως θα τα υποστηριξω?

μαρινα τα ιδια μου λεει και ο αντρας μου.του ειπα πολυ χαιρομαι που με ψαχνει και δεν μπορει χωρις εμενα και φροντισε να με προσγειωσει ,να δουμε αργοτερα αν θελεις να τον αφηνσεις για καμια δουλεια που δε θα ξερουμε τι να τον κανουμε αν θα σου αρεσει,μου ειπε.σαν να εχει λιγο δικιο αλλα δεν μπορω να τον αφηνω και συνεχεια.ασε που τσαντιζομαι γιατι η πεθερα μου λεει συνεχεια στον μπεμπη"που ειναι η ειρηνη?"ειρηνηηηηη" "που ειναι η ειρηνη?"τις εχω πει εκατο φορες να μην το λεει αλλα το κανει επιτηδες.λεω και εγω μια μερα "που ειναι η κυρια κωνσταντινα? αλλα εδειξε οτι δεν την ενδιαφερει.

γιαννουλα μου ασε τις δουλειες να περιμενουν.κατσε ξεκουρασου ,παρε κοντα και το ντερεκι και μια χαρα.η μαιρη τι λεει?περισσευει καθολου χρονος και για την μπουμπου σας?

4ywWp2.png

προσπαθω οσο μπορω δηλαδη οταν ασχολουμαι με τον μπεμπη την φωναζω να ερχετε και αυτη και καθομαστε οληοι μαζι και παιζουμε στο κρεβατι η στο πατωμα μ ετα παιχνιδια..το βραδυ της λεω το παραμυθακι της,αλλα τυχαινει και φορες που δεν προλαβαινω καθολου..αλλα ευτυχως ασχολειτε ο πατερας της πολυ μαζι της..αντε να μεγαλωσει ο μπεμπης γιατι δεν μας βλεπω καλα..

ολα θα στρωσουν,μην μασας!!θα μεγαλωσει και ο μπεμπης θα ερθουν και τα επομενα μωρακια σας και ολα μια χαρα!!

:tongue:

στην κοτοσουπα του μπεμπη βαζεις ρυζι η αστερακι η ντοματα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλη μου ευχομαι να εχεις μονο ευτυχιες .σημερα ειναι η μερα σας!!!!του μπαμπα της μαμας και της μπεμπας!!!με το καλο κοριτσακι.ο καιρος μαλλον στεναχωριεται που δεν θα εισαι πια ελευθερη!!χαχα.να περασετε μοναδικες στιγμες.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εχω μια κακια συνηθεια να διαβαζω τ παντα πριν μιλησω....ε μρχρι να τελειωσω εγω φευγετε εσεις......κλαψψψψ(γιαυτο δεν γραφω πολυ....πρεπει να τελειωσω το διαβασμα....ειδατε τι καλο και μελετηρο κοτσακι ειμαι?)

σοφακι ακριβως τα ιδια κι εγω γιαβαζω και δεν προλαβαινω να γραψω.αν και να πω την αληθεια αυτον τον καιρο προτιμο να διαβαζω μονο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

κοριτσια επιτελους εφτασε η μερα.δυστυχως εχει παλιοκαιρο αλλα ελπιζω να πανε ολα καλα.για νεοτερα αυριο τωρα,σας φιλω!

τζεσικα να περασετε τελεια παντα ευτιχισμενοι.με το καλο.

περιμενουμε φωτο.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Τζέσικα με το καλο! Να μας γράψεις λεπτομέρειες και φωτο παρακαλώ...

Μανιταράκι που εισαι??? γράψε μας κάτι! δεν εισαι καλά?

Ο μικρός μου ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ τιποτα! μονο γάλα θέλει να πινει! Αυριο θα του κάνω τραχανά... αντε να δουμε

πειναααωωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

τζεσικα ενα μονο θα σου πω βρεγμενη νυφη----- ευτυχισμενη νυφη!!!

να ζησετε κοριτσαρα μου και οοοοτι επιθυμειτε(βασικα το εχετε αλλα τεσπα!) κι εγω βρεγμενη νυφη ημουν...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...