Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αλό κι από μένα! Άννια μου θυμάμαι που αγχωνόσουν κάποια στιγμή ότι είναι αδύνατος ο γιόκας σου! Καλέ μια χαρά παληκάρι είναι! Εμείς το 7κιλο αμφιβάλλω αν το πιάνουμε! Είπαμε διατηρούμε σιλουέτα! Σ, σήμερα πήγα γυμναστήριο, ένα μισάωρο και τα έφτυσα από Δευτέρα θα πηγαίνω στα ομαδικά και θα ακούτε τα αγκομαχητά μου μέχρι τη Σαλόνικα!

Λορέτα μου αφού μπουσουλάει το παιδί όχι να μην πάρεις πάρκο! Αμφιβάλλω αν θα κάθεται εκεί αφού δεν το έχει συνηθίσει ήδη! Κι εγώ αυτή την εβδομάδα άνοιξα ένα που έφερε η πεθερά από τα άλλα εγγόνια αλλά τζάμπα! Τσιρίζει διαρκώς, όμως η δικιά μου δε μπουσουλάει ακόμα, οπότε την αφήνω κι ας κλαίει λίγο γιατί δεν παλεύεται όλη, όλη όμως την ώρα που δεν κοιμάται να την έχω αγκαλιά!

Φιλάκια σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννια ο μικρός σου αναπτυχθηκε πολυ ε?? μπράβο.

Μαρινάκι είδα φωτο της κόρης σου που στέκεται ορθια ε??? μπορει να μη μπουσουλήσει καθόλου και να περπατήσει κατ'ευθείαν...

Εγώ ουτε γυμναστήριο, ουτε διαιτα...ολο λογια ειμαι...

τελικά δε θα παρω παρκοκρεβατο, δικιο εχετε. Περα απο τα λεφτά, ειναι και ο χώρος που πιανει και δε νομίζω να καθεται και πολυ μέσα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καθολου δε θα καθεται λορετα μου....στο παρκο αν ειναι να το βαλεις το μωρο πρεπει να μπει απο μικρο να συνηθισει...μετα ειναι δωρον αδωρον!! :)

Ευχαριστω ιωαννα μου για τις ευχες σου κι εσυ να χαιρεσαι τα κουκλια σου!

Μαρινακι αμα θε θα αγκομαχαω κι εγω απο δω για συμπαρασταση...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ηello!!! Λορέττα μου σου έγραψα την άποψή μου για το πάρκο πριν διαβάσω τι είπαν τα κορίτσια, αλλά απ'ότι βλέπω τελικά οι γνώμες συμπίπτουν!

Εγώ πήγα σήμέρα προς αναζήτηση φορέματος....χμ...περιττό να σας πω ότι τελικά αυτή την εποχή τζίφος... όλο χειμερινά εχει σε μαύρα, γκρι, μοβ χρώματα... Τελικά πήρα ένα σε χρώμα του πάγου καλοκαιρινό από ραξέφσκυ επειδή μου άρεσε και ήταν παφμθηνο και όχι για την βάφτιση, νομίζω ότι είναι πολύ κάσουαλ...και ένα άλλο από το monsoon που δεν ξέρω αν μ'αρέσει και όλας σίγουρα.... Πήρα και φορεματάκι, ζακετούλα και παπουτσάκια για το μωρό μου προ βάφτισης οπότε τουλάχιστον αυτή είναι κομπλέ.... Εγώ θα δω τι θα κάνω.. μπορεί να το αλλάξω αν βρω κάτι άλλο, μπορεί και όχι...

PCqNp2.png

καλεεε καλεεεε που είστε ολες...?????

κατεβήκαμε κέντρο και τα παιξαμε!!!

πήγαμε και στο καινουριο το εμπορικο που έχει κάθε μερα events για παιδάκια! Πάμε κάθε μέρα και μας έχουν μαθει πια!

σήμερα ειχε εναν τύπο που εκανε κουκλοθέατρο και εχει συνήθως μια νεραιδα που βαφει τα παιδια, κανουν χειροτεχνίες κλπ. Εμάς μας εβαψε τα ποδαράκια...

του πήραμε και κοκκινα σταράκια μποτάκια τελεια!!!

αυτάααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου βλεπω οτι μπουσουλάνε τα πιτσουνακια η δικιά μου τιποτα ακόμα λετε να εχει τιποτα?καθετε ωρες αλλα δεν μπουσουλάει ουτε δοντια τιποτα!φιλακια πολλά σε όλες!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γεια σας κοριτσακια μου!!ολα καλα?

λενιω μην πας για δουλεια!οχι!οχι!οχι!

να πεις στον αντρα σου οτι θα κατσεις ακομα μεχρι να τελειωσουν το σχολειο τα παιδακια σας για να πηγαινεις να τα περνεις εσυ οταν σχολανε.περα απο την πλακα καλυτερα να καθοσουν αν δεν εχετε οικονομικο προβλημα,εννοω εαν βγαινεται και με λιγοτερα χρηματα. θα ηταν καλα και για τα δυο παιδακια σας.οσο για τις βολτες ....

μια απο τα ιδια ειμαι και εγω.περνω τους μαχαλαδες καθε μερα γι αυτο και το μικιο το εχω κανει σαν τα μουτρα μου και δεν θελει καθολου μεσα τουτεστιν οποτε ειμαστε σπιτι μονο γκρινιαζει ο ταρζαν!

γιαννουλα πως το καταφερες το ποδαρακι??ξερεις δεν μας περνει για τετοια ατυχηματα ,μην κλειστουμε και μεσα.περαστικα να ειναι αν και απο οτι καταλαβα περασε?????ο γιοκας ντερεκι ετσι?μπραβο σας!!!

μαρινακι keep jogging κουραγιο.τα κορμια θελουν θυσιες και αφου το αποφασισες ευχομαι συντομα να αποκτησεις ενα καλλιγραμο σωμα.εγω παλι keep joking.

χριστινακι μου γιατι δεν ξερεις αν σαρεσει?δεν το δοκιμασες?εγω ρε παιδια τι θα βαλω στην βαφτιση,οταν γινει?δεν τα θελω καθολου τα φουστανια.καλα ουτε και αυτα με θελουν σαν γαλοτσα ειμαι.

λωρακι θελω και εγω να μας βαψουν τα ποδαρακια και αλλ σταρ παπουτσακια για το μικιο.ασχετο.......εφτιαξα το χερακι του ταρζαν με με ενα υλικο που ειναι σαν γυψος ειναι τελειο.βουτιξξαμε το χερακι σε ενα μειγμα που γινεται σαν σιλικονη οταν στεγνωνει και μετα αφου βγαλει το χερακι ριχνουμε μεσα το ν γυψο.τελειο

μαρζαβακι μου γιατι ανησυχεις?δεν εχουν ολα την ιδια αναπτυξη.δεν θα πρεπει να ανησυχεις.και εμεις τωρα αρχισαμε και σηκωνομαστε.για την ακριβεια καθετε στα τεσσερα και κανει επι τοπου μπρος πισω γυρω στις 5 μερες και σηκωθηκε στις 3 σεπτ.πιαστηκε απο την πλατη του καναπε και τα καταφερε.αν ειχαμε κουνια με καγκελα σιγουρα θα ειχε σηκωθει νωριτερα.τωρα κοιμαται στο παρκοκρεβατο και δεν εχει πως να σηκωθει.εχει διχτυ.ολα μια χαρα θα πανε μην ανησυχεις

4ywWp2.png

Ελενάααααακιιιιι μου.. γιατι ξυπνάνε ρε συ τόσο νωρίς. Είπε η ειρήνη τον αναστάση κλωναρακι...πως σου φαινεται...???

πες λελενη μου.......

"θα το πω και μοναχη μου βιτσα ειναι το κορμι μου."

ατσαλοβεργα ο παιχτης!!σε λιγο θα αρχισει να ριχνει φαπες ο μπεμπαρος!!

τασο γερα με τσαμπουκα!!!

αχχχ τωρα συνειδητοποιω οτι μου λειπετε.αλλα τα πρωινα εχει εγερτηριο για δουλειες.χτες και σημερα ξυναμε!!!!

ναι βγαζαμε κατι κοκκινες μπογιες απο το υπνοδωματιο του σπιτιου που θααααααα μεινουμε και κατι μπλε μπογιες απο το παιδικο του σπιτιου που θαααααααα μεινουμε,οταααααααν τελικα θααααααα κανουμε αυτην την ερμη μετακομηση.ο απαυτος μας εχει γινει:shock::shock::shock::shock: με το συμπαθιο.ο δημητρος μου εχει απογοητευτει απο την κουραση.και εχω και το μωρουλι που το κουβαλαω σαν την κουνελα και ο δημητρης μου λεει οτι ειμαστε σαν τσιγγανοι ολη μερα με το μικρο στην αγκαλια.αντε μην παω και του τα ψαλλω τωρα που κοιμαται και δεν με ακουει.:tongue:

επιχειρηση 1:προχτες τον αφηνω στην πεθερα για να παμε να κανουμε κανα προκαταρτικο βαψιματος,ξυσημο στοκαρισμα. μετα απο 20 λεπτα μας περνει και μας λεει κλαιει συνεχεια και μολις δει το κουταλι (ηταν να τον ταισει)ουρλιαζει.τελικα τον πηρε ο υπνος απο το κλαμα και νυστικο και τον πηραμε μετα απο περιπου δυο ωρες.με το που ηρθαμε σπιτι γελια και χαρες και τρελες.(παναγια μου τρελενομαι οταν μου κανει τετοια).

επιχειρηση 2: σημερα αποφασισαμε να τον παμε στην μαμα μου.μετα απο το γνωστο 20λεπτο τηλεφωνο κλαιει ουρλιαζει και μονο οταν σηκωνομαι και περπαταω,λεει, σταματαει γιατι κοιταει απο δω και απο κει,σαν την κουτσομπολα ο μπεμπακος μου.πανω που ειχα αρχισει τα ξυσηματα στους τοιχους.τις λεω να ερθω να τον παρω?ξερω γω μου λεει?με το που ακουω ξερω γω καταλαβα ...... δεν την παλευει οποτε εκανα αγωνα ταχυτητας τουλαχιστον να παω να τον παρω τσακα τσακα να τον ταισω και ολα τα υπολοιπα βλ.ξεσκατισμα πλυσιμο κτλ...

και να ξαναπαω παλι στο αλλο σπιτι να παω φαει στον δημητρη που ο καημενουλης τα ειχε παιξει.και ειχες παλι το σκατουλι με το που με ειδε χαρες και πανηγηρια

συμπερασμα: ο γιος μου αντεχει 20 λεπτακια χωρις εμενα ή τον μπαμπα του.

πηγαινα στον δρομο και απο την μια ημουν κουρασμενη και απο την αλλη γελαγα και ενιωθα τοσο τελεια που ενα ανθρωπακι εχει τοση αναγκη την παρουσια μου.μεγαλη ικανοποιηση.αχχχχχχχ αυτα.

μα γιατι δεν ξυπναει καμια να παει να πιει νερακι και να μπει να πουμε καμια κουβεντα.καμιας σας δεν σκονταφτει πανω στο κομπιουτερ?:rolleyes:

και δεν ειναι μεγαλο το κειμενο εσεις τα μεγαλοποιειτε ολα.

4ywWp2.png

Καλημέρα σε όλες και στα ομορφα μωράκια σας!

Αρε ρε ειρηνάκι για ακομα μια φορα εισαι ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μονο το δικό μου δεν μπουσουλάει και δεν εχει σηκωθει κλααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ!που λεει και μια ψυχη!!!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Kαλημερούδια!!

χααχ ειρηνάκο είχες ορεξούλες εχθές το βράδυ εε;; Να σε ρωτήσω για να ξέρουμε...ο γαντζούλης έγινε ταρζαν τώρα;; Καλέ, τελικά εσείς τις κάνετε τις δουλειές που χρειάζεται το καινούργιο σπίτι;;

Εμένα η δικιά μου κάθεται με τη μαμά μου κάποιες ώρες χωρίς να γκρινιάζει (με άλλους δεν έχω ιδεά), αλλά και πάλι θέλω να την αφήσω κάποια στιγμή να μείνει το βράδυ εκεί για να δω αντιδράσεις! Βασικά ελπίζω να της αρέσει γιατί θέλουμε που και που να βγαίνουμε και λίγο... αφήστε που προχθές έκλεισα ένα ταξίδι 3ήμερο στο λονδίνο να πάμε με τον αντρούλη μου τον Δεκέμβριο και μέχρι τότε ελπίζω να της αρέσει να μένει στην γιαγιά... διαφορετικά θα την πάρουμε μαζί!! :rolleyes::shock:

Ααα..επίσης να σου πω ότι ΔΕΝ είναι χρειάζεται στη βάφτιση να φορέσεις φόρεμα απαραίτητα... ποιος το είπε αυτό; Ο καθένας με το στυλ του!!

Το φόρεμα που σου είπα το δοκίμασα μεν αλλά δεν ξέρω αν με τρελαίνει δε....αλλά βαριέεεεεεμαι να ψάχνω άλλο... είναι άρκετά κλειστό επάνω και αρκετά κοντό κάτω... λέτε να μου την πει ο παπάς;;

Μαράκι μου τι κάνεις;; Μην αγχώνεσαι καλέ για την μικρούλα σου!! Κια εμένα πριν 2 εβδομάδες άρχισε να μπουσουλάει και είανι και έναμιση μήνα μεγαλύτερη!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστιναααακιιιι!!Μη φυγεις!!!ειμαι εδω!!Παω να διαβασω τα κατεβατα της ρηνους κι ερχομαι! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ωραια!

Καλημερα σε ολες τις μανουλοφιλες μου!!!!

Μεγαλη εμπνευση ειχε χτες το βραδυ το ρηνακι μας.....κοπελια και για νερο να σηκωθω δε βλεπω μπροστα μου απο τη νυστα το λαπιτοπι θα δω;;;;το πολυ πολυ να του δωσω καμια μες στη νυστα μου να παει απο κει που ρθε τουτεστι δε το πλησιαζω καθολου! :) :)

Εισαι επισης τεραστια χαζομανουλα!!!!(με το τ κεφαλαιο....μη κοιτας που εγω το εγραψα με μικρο χοαχοαχοα!)

Ετσι περιπου ημουν κι εγω στον μεγαλο μου.....τωρα βεβαια δεν εχω κανενα προβλημα που καθονται και τα δυο στις γιαγιαδες...μου αρκει που χαιρονται οταν με βλεπουν και γυριζω! :)

Και ναι εχει απολυτο δικιο η Χριστινα!Δεν ειναι υποχρεωτικο στη βαφτιση το φορεμα!Ο,τι σου αρεσει μπορεις να βαλεις.....σχεδον....χαχαχαχαχαχα!

Εμεις σημερα ηταν να παμε εκδρομουλα αλλα τελικα την αναβαλαμε λογω καιρουυυυυυ

ελπιζω να βρεξει και να μη την αναβαλαμε τζαμπαααααααα

αυταααααααααα :)

Α!να μη ξεχασω και δεν απαντησω στο Μαρακι και μετα δε με ξεπλενει ουτε ο Νιαγαρας!!(αστειακι ε; :) )Καθολου να μην ανησυχεις!Η μπουμπου σου ειναι φυσιολογικοτατη!καθε μωρο θελει το χρονο του!Μη βιαζεσαι κοριτσι μου!Ολα θα γινουν! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Eλενάκι μουυ καλημέρα!!!! Εδώ είμαι αλλά έκανα κάτι δουλίτσες!! Βέβαια μόλις ακούω το μικρό μου μέσα που ξύπνησε και μιλάει άρα πάω να της δώσω γάλα και επανέρχομαι σε λίγο!!!!

PCqNp2.png

οχι εδώ ειμαι!!! για μένα δε το έγραψες???

διαβάζω την ρηνιώ και γελάω..

καλά ειρηνάκι εχεις εμπνευση! απο που ν'αρχίσω ρε συ!

Κατα'ρχην στη βάφτιση μπορεις να βάλεις μια ολόσωμη φόρμα που ειναι και μόδα (οχι τζίν φυσικά, κατάλαβες ελπίζω) Κατα τα άλλα εγώ θα επέλεγα φόρεμα!

Τώρα αυτό με το χεράκι του ταρζάν δε το βγάζεις μια φώτο να το δουμε/?? θέλω και γωωωωω

Επισης πρεπει (φαντάζομαι) ο μικρός ν'αρχισει να μαθαίνει λίγο και στις γιαγιάδες ρε συ! Θα περνάει και αυτός καλά και εσεις...και πάλι θα σ'αγαπάει. Ο δικός μου πάλι μια χαρά καθεται στις γιαγιάδες και ειναι μες τη χαρά. Οταν μας βλέπει δε...ουουου μας γράφει κανονικά και συνεχίζει το παιχνίδι...κλααααψψψψψψψ βιώνω την απορριψη απο τον γιο μου!:-(

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...