Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

κοιμηθηκε ο καημενος....

11/10 γυρναω στη δουλεια......ενας μηνας εμεινε μονο.....δε θελωωωωωωωωωωωωωω μπουααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ βρε ελενάκι μου σε καταλαβαίνω...δυσκολη η επιστροφή στη δουλειά. Ομως πάλι εισαι τυχερη που κάθησες τόσο. Στη δική μου τη δουλειά δε μπορουσα να λείψω μια μερα...100 τηλέφωνα με παιρνανε..

μιλησες καθόλου μαζί τους?

λες να τον βάλω και τον δικό μου να κοιμηθεί????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ναι....ετσι ημουν κι εγω.....πρωι στη δουλεια και το απογευμα τηλεφωνα...και σιγα τη δουλεια δηλαδη!γραμματεια....τεσπα...ειναι δυσκολη η επιστροφη...εντωμεταξυ....ο δικος μου ξυπνησε.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ναι η αληθεια ειναι πως και αυτο δεν ειναι ιδιαιτερα ευκολο...αλλα....ξερεις...εχω και κοινωνικη ζωη εγω....καφε στη γειτονισα...καφε απο δω καφε απο κει καφε και παραπερα.....θα μου λειψουν ολα αυτα...επισης θα μου λειψει το οτι πηγαινα και επαιρνα το παλικαρι μου σχολειο...ελπιζω ομως οτι θα προλαβαινω με τη δουλεια τουλαχιστον να τον παιρνω...

rssOp2.pngDiP1p2.png

ναι εσύ εχεις και τις γειτόνισσες... οχι σαν εμένα εδώ που ειμαι μόνη σαν το λεμόνι...

θέλω και γω γειτόνισσες λεμεεεεεεεε

ρε συ θα κανονισεις απο τη δουλεια και θα προλαβαίνεις να τον παιρνεις απο το σχολειο το καμάρι σου. Ο μικρός θα ειναι με τη μαμά σου?

Εμένα μου εκανε πάλι προταση το παλιο μου αφεντικό να παω part time και να πω την αλήθεια το σκεφτηκα λίγο. αλλα το δικό του το part time θα γινει 10 ωρες την ημέρα πάλι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κατω να τον βαζεις........εγω τον εβαλα απο νωρις στο παρκο και ισως γι αυτο να σηκωθηκε τοσο γρηγορα....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

τον δικο μου πια δε το χωραει το παρκο....θελει κι αλλο χωρο....τον βαζω κατω στο παιδικο με τα παιχνιδακια του και κοιταει που να πιαστει για να σηκωθει!χαχα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεις καλα τρεχω και δεν φτανω πολυ φασαρια και τα 2...(επρεπε να την στειλω παιδικο)...ο μπεμπης με θελει σουζα πανω απο το κεφαλι του συνεχεια..χτυπησε και πριν 3μερες το ποδι μου και ημουν κουτσα κουτσα για 2μερες...ε και μετα το ριξαμε στην καροτσαδα τωρα που δροσισε 2ωρες καθε μερα..:D:Dειμαστε στο τσακ να βγαλουμε αλλο ενα δοντακι μεχρι στιγμης εχουμε 3..και τελικα 16/9θα παμε για εμβολιακι απο κιλα πρεπει να ειμαστε τωρα 8600 και γυρω στους 75π..ψιλολιγνος.....

λοιπον να μας ζησουν τα νεοφωτιστα μωρακια,ελενακι να τα χιλιασετε με τον αντρα σου παντα ευτυχισμενοι....αν ξεχναω κατι συγχωρηστε με...φιλια σε ολες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...