Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορεττάκι οι φωτογραφίες είναι τεέεεελειες!!!!! Πέραν του ότι εσύ είσαι μια κούκλα και ο Αργύρης τρομερός, μ'αρεσουν παααααρα πολυυυύ και σαν feeling...τρελαίνομαι για ζουμ με θολά φόντα κλπ... φοβερές πραγματικά!!!! Και τό είπες και το έκανες.....ήσουνα όντως μια νεράιδα!!!!!!!!!!:D:D:D Βρε μπας και ο φίλος σας φωτογράφος μένει Αθήνα και καλύψει και το δικό μου event???

Kατα τ'αλλα όλα καλά κορίτσια μου;; Εγώ αντί να ψάχνω φορεμα τρέχω στις παραλίες.. πήγα για μπανάκι πάλι σήμερα και ήταν φοβερή η θάλασσα!!

υ.γ. Πάντως και η φώτο με τα πεθερικά ειναι πολύ όμορφη!!!!! Για κορνίζα πραγματικά...το ξέρω ότι δεν σ'αρέσει πολύ η ιδέα μου αλλά όντως είναι πολύ καλή!!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συμφωνω με τη προλαλησασα οσον αφορα τη φωτο.....και συμπληρωνω...καλα....εσυ ακομα μπανια κανεις;;;κρυωνω μονο στην ιδεα...!:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελενάκι η πισίνα ειναι με χλώριο νομίζω! Είναι 30 ευρώ εγγραφή και 50 ευρώ το μήνα για δύο φορές την εβδομάδα απο μισή ωρα περίπου. Θεωρώ οτι ειναι πολυ ακριβό αλλά τι να κάνουμε!! πρέπει να γυμναστουμε!!!

Χριστινάκι μου και μενα μου άρεσε η φωτογράφηση. Ο φιλος μου ειναι οντως αθήνα και αν θέλεις να σου δώσω το τηλέφωνο του να τον πάρεις. Είναι πολυ καλός επαγγελματίας και σκίζεται πραγματικά. Ηταν μονο αυτός και ενας με video αλλά εβγαλε παααρα πολλες φωτο χωρίς να τρελαίνει το μωρό.

Περιμένω βέβαια και τις υπολοιπες αλλά προς το παρόν ΄μου άρεσαν.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

μονο σου αρεσαν;;;;;ξεκινα και φτιαχνε κορνιζα....οπως λεει και η χριστινα!

πολυ ακριβα θα ελεγα το baby swimming....νομιζω το μποντιλαιν πιο φτηνα θα μου βγει χαχαχαχαχ αστειακι....:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

μονο σου αρεσαν;;;;;ξεκινα και φτιαχνε κορνιζα....οπως λεει και η χριστινα!

πολυ ακριβα θα ελεγα το baby swimming....νομιζω το μποντιλαιν πιο φτηνα θα μου βγει χαχαχαχαχ αστειακι....:)

ακριβό αλλά και αυτά τα στρουμπουλά ποδαράκια κάπως πρέπει να γυμναστουν!!! ασε που σκεφτομαι οτι και γω θα κουνηθώ λίγο.

Μαρινάκι εσύ που έκανες μαζί με τον γιο σου, ειδες καμιά διαφορά σε σένα??? η στην ακινησία θα είμαστε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορέττα όντως μ'ενδιαφέρει ο φωτογράφος! Αν μπορείς στείλε μου πμ με στοιχεία του και έχει κανένα σάιτ να δω δουλειά του; Είμαι βέβαια standby για τον δικό μας αλλά δεν χάνω τίποτα να μιλήσω και με τον φίλο σου!!

Ελενάκο είχε ζέστη σήμερα στας Αθήνας!!!

PCqNp2.png

εμεις παντως εδω στας Θεσσαλονικας (:) ) κοιμομαστε με κλειστα παραθυρα!ασε που τρεις την ωρα λενε οτι ξεκαζουν για τα κουνουπια και δεν εχω δει καμια μειωση!!!Μαλλον αυξηση ειδα!!!γκρρρρ!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μαρινάκι εσύ που έκανες μαζί με τον γιο σου, ειδες καμιά διαφορά σε σένα??? η στην ακινησία θα είμαστε...

Ναι, πώς είδα! Την κοιλιά μου που άρχισε να προεξέχει από το μαγιώ αφού είχα μείνει έγκυος στο Μαριαλενάκι!:tongue::tongue::tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Αχ βρε ελενάκι μου ευχαριστώ!!! μπράβο ρε κορίτσια, με φτιάξατε σημερα!

ολες με τα καλά τα λόγια! σας ευχαριστώ...

Ελενάκι ο δικός σου βγαίνει απίστευτες φώτο..αρκεί να μη τρώει κανένα καρβέλι..χιχι

λωρακι περιττο να γραφω και γω τα ιδια .τελεια εισαι!!!!!αφου φατσουλα δεν αλλαζεις και εχεις αυτην την τσαχπινια εισαι τελεια καθε μερα.αλλα και εσυ περιμενεις εμας για να φτιαξει η μερα σου?εδω ο αντρας σου (φτου και ματι μην τον πιασει) σε θαυμαζει οπου σταθει και οπου βρεθει.

η αληθεια παντως η φωτογραφια που ειστε ολη μαζι ειναι περιεργη......

οι 3 αντρες ειναι ιδιοι.φωτοκοπια λεμε.

αλλα και τις λελενιτσα μας το μικρο κλωναρακι ειναι απιστευτο και με το καρβελακι του.

καποιοι λενε οτι γεννιομαστε με το γαλα και μεγαλωνουμε με το ψωμι........

γιατι να μην εχει lurpac

xaxa

4ywWp2.png

χαχαχαχαχαχαχααααααααααααα σε καλο μου πρωι πρωι!

ο γιοκας μου ξυπνησε απο τις 7.00!!!!τον κοιμισα 9.00 μαλλον γι αυτο αλλα...κατι πρεπει να γινει....

ειρηνουλα ρε γιατι μπαινεις τοσο αργα;;;;δε σε πετυχαινω πια...:(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερααααα

πουρνό πουρνό ξυπνάμε τον τελευταίο καιρό και δε μ'αρεσει!

Ο άντρας μου πήγε με τον μπαμπά του χαλκιδική να κάνουν τσιπουρο και γω η χαζή δε πηγα μαζί τους να ριξω κανένα μπανακι με τον μικρό και κάθησα εδώ...ξαφνικά το μετάνοιωσα πικρά...

Ειρηνάκι μου εισαι πολυ γλυκιά μ'αυτα που μου γράφεις! και ο αντρουλης μου ειναι καλός και τον έχω παραμελήσει τωρα τελευταία και νοιώθω τύψεις. Ολο νυστάζω και ολο με τον μικρό ασχολουμαι...Την άλλη εβδομάδα λεμε να τον αφήσουμε κανένα βράδυ να μείνουμε και λίγο μόνοι μας...

ααααχχχχ τι κάνετε???

Μαρινάκι χαλάλι η κοιλίτσα που είχες ρε συ...λες να φουσκώσει και η δική μου με το baby swimming!!!

Εντάξει το τελευταίο σχόλιο της Ειρήνης με το ψωμί και το lurpac είναι σκηνή κιν/κής απνοιας...

Ελενάααααακιιιιι μου.. γιατι ξυπνάνε ρε συ τόσο νωρίς. Είπε η ειρήνη τον αναστάση κλωναρακι...πως σου φαινεται...???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχαχαχαχα....αυτος δεν ειναι κλωναρακι....αυτος ειναι...κλαδι ολοκληρο!χαχαχαχαχα!

τι να πω...τον εβαλα τωρα λιγο παλι μπας και ξανακοιμηθει αλλα....δε το βλεπω....

ρε παιδια....μπανιο με τετοιο καιρο;;;;μπραβο...σας θαυμαζω! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

εδώ εχει τρελή ζέστη πάντως!!! κοιμηθηκε ο μικρός? εμένα παιζει μόνος του αλλά σε λίγο θα ζητήσει ενισχύσεις και μετά βόλτα....

ααααχχχχχ που θα τρέχω πάλι και νυστααααζωωωωω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...