Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το κατάλαβα ότι θα ήταν η πεθερά σου γιατί ο πεθερός σου μοιάζει με τον άντρα σου πολύ! Καλέ ποιός σου τις έστειλε από το φωτογραφείο κιόλας, ή κανένας φίλος?

mGKop3.png60Jvp3.png

δεν ξερω για το εξωτερικο των μπομπο σου αλλα το εσωτερικο ηταν τρελααααα τι τελεια κουφετα ηταν αυτα?και εννοειται πως τα εφαγα ολα μονη μου...εεε πως μετα να χασω κανα γραμμαριο η γαιδαρα!(κελακο ο ευοσμος ειναι εκει που παμε για καφε δλδ διπλααααα την αλλη φορα να ξερεις)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

εχω μια κακια συνηθεια να διαβαζω τ παντα πριν μιλησω....ε μρχρι να τελειωσω εγω φευγετε εσεις......κλαψψψψ(γιαυτο δεν γραφω πολυ....πρεπει να τελειωσω το διαβασμα....ειδατε τι καλο και μελετηρο κοτσακι ειμαι?)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ ΣΟΡΥ ΜΠΗΚΑ ΠΟΛΥ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΣΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΟΠΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΛΟΡΕΤΑΣ!!!ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΣΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΝΕΡΑΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΤΡΑΚΟΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΣΟΥ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σοφάκι και στελλίτσα σας ευχαριστώ πολυ...

Σοφη μου η πεθερά δε πολυχώνεται γιατι πια δε της λέμε τιποτα! Αλλιώς εχει πάντα μια (αντίθετη) γνώμη για τα πάντα!

Θεικά τα κουφέτα εεεε?????? Ηταν 6 διαφορετικές γευσεις...

Σοφάκι πες μου λίγο που ειναι η εκκλησία σας?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλε τι βλεπουν τα ομορφα και μπιρμπιλωτα μου ματια;;;;Φιλεναδα εισαι κουκλαααααααααααα!!!!μαλλον...εισαι Κουκλααααααα(με το κ κεφαλαιο δηλαδη χαχαχαχα)αλλα και ο αργυρακος μας δε παει πισω!κυριος παιδι μου!!!Το δικο μου το σαμιαμιδι δε καθοταν πουθενα για φωτο...ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι ολες χαλια!!!Βαλτε τον να καθισει μου ελεγε ο φωτογραφος....ελα εσυ αν μπορεις απαντουσα εγω!

Το μαλλι φοβερο!Καλα...ουτως ή αλλως εχεις και ωραιο μαλλι ρε Λορετακι μου.....

Το φορεμς θεικο..Μακρυπουλιες και κολοκυθια τουμπανα!!!

Το λελουδικο αλλα Αλικη Βουγιουκλακη οοοολα τα λεφτα!!!

Μπραβο κοριτσι μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε ελενάκι μου ευχαριστώ!!! μπράβο ρε κορίτσια, με φτιάξατε σημερα!

ολες με τα καλά τα λόγια! σας ευχαριστώ...

Ελενάκι ο δικός σου βγαίνει απίστευτες φώτο..αρκεί να μη τρώει κανένα καρβέλι..χιχι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Επισης στη φωτο που ειναι και τα πεθερικς ειναι υπεροχη και σα να βλεπω πραγματικα την Βουγιουκλακη!Ακομα και η ποζα σου!Το χεις τελικα....μηπως να μη το αφησεις να φυγει;;;;; :) :) :)

Το παιδι ρε φαινεται τοοοοοσο ηρεμο σε ολες τις φωτος,φοβερος!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι ο δικός σου βγαίνει απίστευτες φώτο..αρκεί να μη τρώει κανένα καρβέλι..χιχι

αυτο τωρα που μας ζητας ειναι παααααααααααααααααααααααααααρα πολυ δυσκολο!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

στη φώτο αυτή με την πεθερά πηγαν να βγουν μόνοι τους χωρίς εμένα και χωθηκα τελευταία στιγμή!!!! μπουααααααα μετά πήρα το ύφος "βουγιουκλάκη"

Η πεθερά μου κοιτάει το μωρό μου σαν να ειναι δικό της...γκρρρρρρρρρρ

πήγα και στο baby swimming! εντάξει οι εγκαταστάσεις ειναι πολυ μετριες αλλά γενικά τα παιδάκια χαίρονται. Θα πάω ξανά την τρίτη να μιλήσω με την προπονήτρια, να δω τις ώρες και να γραφτώ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...