Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα!!!Μπραβο Λορετακι μου!!Ειδες το παλικαρακι σου;;;Τωρα αυτο που λες για τη πρωτεΪνη δε το ξερω.....ο γιατρος ομως αν ηταν ετσι δε θα σας ειχε νωριτερα δωσει κρεας;;;;;Οσο για το co sleeping...εμενα η μανα μου κοιμοτανε μαζι μου μεχρι τα τρια μου χρονια....και δυσκολευτηκα παααρα πολυ μετα σε ολα...να φανταστειτε οτι ημουν γυμνασιο λυκειο και φοβομουν να μεινω σπιτι μονη..ουτε να πανε διπλα στους γειτονες δε τους αφηνα....πιστευω παντως πως ειναι και θεμα χαρακτηρα...δε ξερω αν ηταν διαφορετικα τα πραγματα αν θα ημουν κι εγω διαφορετικη...μπορει και οχι!

Εμεις ξεκινησαμε να κοιμαμστε νωριτερα γιατι δευτερα ξεκιναμε σχολειο και πρεπει να μπουμε σε προγραμμα!Αυτο ειχε ως αποτελεσμα να ξεραθω κι εγω απο τις 22.30....και να μη ξυπναω το πρωι παρόλα αυτα!!χαχαχαχαχα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!!!

τι μου κάνετε???

εμείς είπαμε να παμε σε λίγο στο γηπεδο του ΠΑΟΚ να δουμε για baby swimming!!! Θέλω πάρα πολυ. Μονο που πρέπει να κάνουμε εξετάσεις και καρδιογράφημα και εγώ και ο μικρός! Δε πειράζει, καλύτερα να ειμαστε σιγουροι

Οσο για το co-sleeping εγώ κοιμομουν πααρα πολλά χρονια με τη μαμά μου και το αποτελεσμα ηταν να χωρίσει με τον μπαμπά μου!!!!:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορετακι μου εχω εντυπωσιαστει!!Κι οχι τιποτα αλλο....ξεκινησες και απο τα δυσκολα βλεπω....χαχαχαχαχ σε μια βδομαδα θα ανοιγεις φυλο!!!!:)

Τωρα γυρισαμε απο κατω κι εχω ενα σπιτι χαλια γιατι πριν κατεβουμε κατω ειμασταν εδω πανω3 μαμαδες και 6 πιτσιρικια.....βοηθεια μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

αντε κουράγιο!!!!

και για να μάθεις, φύλλο ανοιγω και κανω πιτσα...εμ πως!!

εχω κρυφά ταλέντα αλλά πολυυυυ βαρεμάρα...

εντωμεταξύ κουράστηκα και θέλω να ξαπλώσω...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εμ τοση ωρα να προσπαθεις να κοκκινισεις το κρεας...ε....κουραστηκες η δολια μανα!χαχαχαχαχαχαχα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ουφ το κρεατάκι εγινε καλό αλλά η μελιτζάνα για πέταμα!!!! κλαααψψψψψ πώς τις κάνετε ρε γμτ ψητές...γιατί εγιναν σαν μαστίχα αγευστη?

ο καημένος ο αντρουλης μου μασησε κανα δυο αλλά μετά πήγε και εκανε λίγο κους κους...

πάω για ξαπλές....και το απογευμα θα παω τελικά για το baby swimming

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μόνο Κέλη, Λορέττα και Ελενίτσα έδωσαν το παρόν από το πρωί? Οι υπόλοιπες? Καλά θα κάνεις Λορεττάκι και θα πάτε, με το γιο μου πηγαίνουμε από 7,5 μηνών και μας άρεσε και στους 2 πολύ! Όσο βέβαια δεν περπατάνε είναι λίγο κουραστικό για το συνοδό γιατί ντύσου, ξεντύσου, κάνε ντουζ και ξανά το ίδιο είναι ένα θέμα, αλλά αξίζει τον κόπο! Για τη μπουμπού η παιδίατρος μας έβαλε πάγο μέχρι του χρόνου αφού είναι λέει κοριτσάκι και τη φοβάται για ουρολοιμώξεις. Ρώτα με τι καθαρίζουν την πισίνα μόνο, γιατί κανονικά χλώριο σε τόσο μικρά δεν επιτρέπεται.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μόνο Κέλη, Λορέττα και Ελενίτσα έδωσαν το παρόν από το πρωί? Οι υπόλοιπες? Καλά θα κάνεις Λορεττάκι και θα πάτε, με το γιο μου πηγαίνουμε από 7,5 μηνών και μας άρεσε και στους 2 πολύ! Όσο βέβαια δεν περπατάνε είναι λίγο κουραστικό για το συνοδό γιατί ντύσου, ξεντύσου, κάνε ντουζ και ξανά το ίδιο είναι ένα θέμα, αλλά αξίζει τον κόπο! Για τη μπουμπού η παιδίατρος μας έβαλε πάγο μέχρι του χρόνου αφού είναι λέει κοριτσάκι και τη φοβάται για ουρολοιμώξεις. Ρώτα με τι καθαρίζουν την πισίνα μόνο, γιατί κανονικά χλώριο σε τόσο μικρά δεν επιτρέπεται.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗ ΤΗΛ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙΠΙΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΖΟΝ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Λορέτα ησαστε καταπληκτικοί! Πανέμορφο το φόρεμά σου, αλλά και τα μαλλιά με το λουλούδι...μια νεράιδα! Και το αγοράκι σου όμως γλύκας, να το φας σου έρχεται!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...