Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 26 minutes ago, MK2012 said:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Εγώ είχα κάνει στο Λητώ και τα αποτελέσματα είχαν βγει Κυριακή απόγευμα. Καλή δύναμη!

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω παντως του εχω δωσει και τραχανα σκετο και με κρεας και τον τρωει μια χαρα!Απλα μου ειπε η γιατρος οχι για απογευματινο...γιατι...ε...τα χουμε τα κιλακια μας!χαχαχαχ!

Αλλα δε ξερω αν ειναι γλυκος ή ξινος....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσια μου γεια σας!μπηκα να στα γρηγορα να δωσω τις ευχες μου στην λορεττα ελενη και μαρακι που βαφτησαν τα καμαρια τους.αν ξεχναω καμια αλλη συνχωρεστε με αλλα δεν προλαβα να πολυ διαβασω.επανερχομαι την κυριακη με νεοτερα απο τον γαμο.φιλακια σε ολες.

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλησπερα σας !!!!

jessie η ωρα η καλη για σενα και τον αγαπημενο σου και η ωρα η καλυτερη για ταη μπουμπου σας.

χριστινακι ωραιες οι μπομπονιερες,με το καλο και εσεις!!

με το καλο και τα βαφτισια σας αγγελικουλα.

ταο και εγω ολο αγκαλιτσα ειμαι με το αντρακι μου οποτε μαζι σου,καλως κακως δεν με νοιαζει.και εγω μονιμως αναμεσα αποτους γονεις μου χωνομουν και κοιμομουν και ποτε δεν με εδιωξαν.δεν επαθα τιποτα παντως.αποοταν θυμαμαι τον ευαυτο μου ανεξαρτητη ειμαι

4ywWp2.png

Τζέσικα με το καλό!!! Να περάσετε τέλεια και περιμένουμε νέα!! Μην χάνεσαι!!!!

Ειρηνάκο για το co sleeping ούτε εγώ θεωρώ ότι βλάπτει το μωρό...τη σχέση με το έτερον ήμισυ μπορεί να βλάψει όμως! ;);) Πέρα από τη πλάκα όμως νομίζω ότι κάθε οικογένεια είανι διαφορετική και ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που του ταιριάζει καλύτερα!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Τζέσικα με το καλό!!! Να περάσετε τέλεια και περιμένουμε νέα!! Μην χάνεσαι!!!!

Ειρηνάκο για το co sleeping ούτε εγώ θεωρώ ότι βλάπτει το μωρό...τη σχέση με το έτερον ήμισυ μπορεί να βλάψει όμως! ;);) Πέρα από τη πλάκα όμως νομίζω ότι κάθε οικογένεια είανι διαφορετική και ο καθένας πρέπει να ακολουθεί αυτό που του ταιριάζει καλύτερα!!

η σχεση ειναι ηδη βλαμμενη:tongue::tongue:.εχουμε βαλει τον τσολια και φυλαει τα ανακτορα

4ywWp2.png

ερωτηση........

η ντοματα στις σουπες ποτε μπαινει?μαγειρεευται την προσθετουμε ωμη οπως και το λαδι?και οταν λεμε χυμο ντοματας εννουμε πολτοποιημενη φρεσκια ντοματα φανταζομαι.....

4ywWp2.png

Εμένα μου είχε πει να την βάλω στους 8 αλλά της είπα ότι θέλω νωρίτερα και μου είπε οk..τελικά την έβαλα στους 7 μήνες! Την ξεφλουδίζω και βγάζω τα σποράκια και την βάζω να βράσει λίγο πριν γίνει το φαγητό για να μαλακώσει!

PCqNp2.png

χελλοου γκιρλς!!!!

ήρθαμε απο τον γιατρό. Ψηλώσαμε εναν ολόκληρο ποντο!!! φοβερό ε???

Πάντως το θετικό ειναι οτι ψηλώσαμε εστω και τόσο! Γενικά τον βρήκε πολυ καλό και το γεγονος οτι μπουσουλάει του φάνηκε πολυ θετικό.

Τώρα για τις τροφές είπε να αρχίσουμε μοσχάρι και φαριν λακτέ. Με το ζόρι του ειπα κανενα κριθαράκι και τραχανά και ειπε ναι!!!! Αμαν αυτός ο γιατρός. Αυγό και γιαουρτι μετά τον 10ο.

ΠΟια κοπέλα εδωσε κατσικάκι? εμάς μας ειπε οχι αλλά εγώ θα δοκιμάσω καμιά φορά κανενα απαχο (σχετικά κομμάτι)

Ειρηνάκι νομίζω την ντομάτα την δινεις αποφλοιωμένη και βρασμένη σαν σαλτσα.

Τζέσικα με το καλό ο γάμος σας.

Αντε να δουμε αν θα φαμε τιποτα αυριο. Σημερα εφαγε μόνο φρουτα...

εγώ πάλι τρώω σα βοδάκι...

μου ειπε να αρχισω και γω να τρώω κανονικά γιατι γάλα και μοσχάρι δε τρώω ακομη....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΣΛΟΥΡΠ:mrgreen:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χριστινάκι πες κανενα φαγάκι που κάνεις με μοσχάρι...

και γενικά πειτε καμιά ιδέα βρε κορίτσια μπας και φάει ο αδυνατος!!!! (ειναι στην 90ή καμπύλη στα κιλά εντωμεταξύ..απορώ)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Άντε βρε Λορετάκι αφού το παιδί πάει τόσο καλά με το βάρος ούτε καν να παιδεύεσαι να μαγειρεύεις! Έχεις το σούπερ γάλα και όλα τα άλλα μπροστά του, ούτε να τα φτύσει! Θα μου πεις άντε να φάει κανένα στερεό μήπως και σταματήσει και το δικό σου ξεζούμισμα και έχεις απόλυτο δίκιο, οπότε πάω πάσο!

Τζέσικα έφτασε η μεγάλη στιγμή! Η ώρα η καλή! (Ωχ σαν παλιά εκπομπή ακούστηκε αυτό!!!)

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα πηγα και τα δύο παιδάκια μου σε ένα πάρκο και συναντηθήκαμε με άλλες μανουλες και το καταευχαριστήθηκαν τα πιτσιρίκια! Η μικρή την άραξε στα γρασίδια, ας ελπίσουμε ότι δεν την τσίμπησε τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου σκέφτομαι μήπως η έλλειψη πρωτείνης ευθύνεται για την στασιμότητα στο ύψος. Αν φάει λίγο κρεατάκι μήπως βάλει κανένα ποντάκι? πέσαμε δύο καμπύλες!! Δε θέλω να του δίνω κρεμες και παχυντικά γενικά αλλά κρέας και λαχανικά θέλω...

Αχ καλά κανατε και πήγατε στο πάρκο! εγώ εδώ ειμαι μόνη σαν το λεμόνι!!!

πάω για νανι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαι εγώ λέω να πάω για νάνι οσονούπω....

Λορέττα μου δεν έχω συνταγές να σου πω την αλήθεια...ρίχνω μέσα ότι έχω ανάλογα με τα κέφια μου! Πάντως βάζω σχεδόν πάντα κρεμμύδι και το νοστιμίζει πολύ...το έχεις δοκιμάσει; Αν όχι, βάλτου κρεμμυδάκι μαζί με τα άλλα λαχανικά...ααα και λεμονάκι αφού το αλέσεις!

PCqNp2.png

Καλημερουδια.Σημερα ανοιγω εγω το καφε;:)

Λορετα εγω εδωσα αρνακι και της αρεσε πολυ,μου ειπε κατσικακι και κουνελακι αλλα δεν το μπορω το κουνελι το λυπαμαι και δεν το φτιαχνω.Δεν πειραζει ας μην φαει.Γιαουρτι μου ειπε μετα τους 8 1/2 οποτε τον αλλο μηνα πιστευω θα της δωσω.Ευτυχως εμενα τον περασμενο μηνα πηρε μονο 200 γρ γιατι μας εβλεπε για διαιτα ετσι οπως πηγαιναμε.

Ηθελα να ζητησω συγγνωμη για μια ακομη φορα γιατι με ρωτατε πραγματα και δεν απανταω ή δεν συμμετεχω σε ολα τα δικα σας:?μην με παρεξηγησετε βρε κοριτσια δεν εχω χρονο,αφου και τα δικα μου μισα τα λεω ξερετε τι πολυλογου ειμαι, με λεπτομερειες θα τα ελεγα ολα:mrgreen::tongue:.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...