Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , MK2012 είπε:

Δε το συζητώ. Το έχω σκεφτεί πολλές φορές. Για αυτό και δεν αλλάζω δουλειά κ υπομένω όλο αυτό που υπομένω. Αλλιώς θα έκανα κάτι άλλο για να διαφυλάξω τη ψυχολογική μου ηρεμία. Πιέζομαι εδώ , πιέζομαι κ στη προσωπική μου ζωή με τις εξωσωματικές. Εχω σκεφτεί άπειρες φορές να τα παρατήσω αλλά μετά θυμάμαι για τι προσπαθώ.

Πάνω από όλα η ψυχική μας ηρεμία. 

Για αυτό δεν έχω αλλάξει δουλειά... Παρόλο που τρέχω σαν τον Βέγγο γιατί είμαστε λίγα άτομα, οπότε το 8 ωρό είναι οριακό! Δεν κάνουμε ούτε διάλλειμα, ότι φάμε, πάνω στο γραφείο. Τέλος πάντων, παρόλα αυτά, είναι σαν να πηγαίνω για καφέ με φίλους. Γελάμε, πειραζόμαστε και έχουμε μιλήσει ανοιχτά για την εξωσωματική. Καμία μέρα που έλειψα δεν μου έβαλαν άδεια, κανένα δυβδόμαδο που έκατσα σπίτι και παρόλα αυτά με πλήρωναν κανονικότατα. Δηλαδή φαντάσου, μέσα σε ένα χρόνο έλειψα 2 φορές από 2 εβδομάδες και πήρα και 22 μέρες άδεια που δικαιούμαι, τους πίεζα να αφαιρεθούν από τις κανονικές μου και τίποτα. Και στην εγκυμοσύνη έκατσα 3 μήνες και εκεί , τίποτα δεν μου είπαν. με στήριξαν φουλ. και για να γυρίσω μετά την άδεια μητρότητας μου έκαναν πολύ καλή αύξηση. 

Οπότε ναι, η ψυχολογία παιζεί τρομερό ρόλο. Είχα μόνο την πίεση της εξωσωματικής! Καλή δύναμη θα ευχηθώ! είσαι τρομερά δυνατή! Σε θαυμάζω αλήθεια!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Σήμερα και η δικιά μου δεν λέει να κλείσει μάτι όλη μέρα.... μάλλον της έπεσε βαρύς ο 6ώρος ύπνος σερί το βράδυ και τώρα...τραγουδάμε!!:tongue:

Ελπίζω τουλάχιστον να είναι κουρασμένη από όλη τη δραστηριότητα σήμερα και να ξανακοιμηθεί το βράδυ σαν πουλάκι!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ευτυχως κοιμαται μεχρι τις 7-7,30 απο τις 1,30 συνηθως καπως ετσι παει φαι και παλί υπνο και μετα κοιμαται κατα τις 11,30-12 που κανει μπανιο και τρωει ενα 90% ετσι παει το προγραμμα και μετα το πρωι στις 6,30 για μαμ και υπνο μεχρι τις 9 που ξανατρωμε και πολυ σπανια κοιμομαστε μετα αλλα δεν εχω παραπονο :P:p:p:p:p

:lol::lol::lol::lol:αυτο σου ελειπε!!!!!!!

Τελικα κοιμηθηκε!!!!!!!Παω κι εγω να τη πεσω λιγο γιατι σε μιση ερχεται ο συζηγος!!!Φιλακιααααααααα!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Θέλω και γω να τον πάω βόλτα με το αυτοκίνητο...αλλά ακόμη διστάζω. Εχω να οδηγήσω και ένα χρόνο περίπου...

Αυτό θα μας δώσει μεγάλη ανεξαρτησία. Σκέφτομαι αν πεινάσει την ώρα που είμαστε στο αυτοκίνητο τι θα κάνω????

Ελένη μου καλά κάνεις και τον βάζεις στο στήθος... σίγουρα του αρέσει πολύ περισσότερο απο το μπιμπερό.

Σε λίγο θα πάμε στον γιατρό. Εβγαλα με το θήλαστρο 90ml μήπως πεινάσει στη διαδρομή. Δε ξέρω αν θα του φτάσουν...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Kαι πως θα τα μεταφέρεις λορετίτσα; Διάβασα ότι το μητρικό γάλα πρέπει να μεταφέρεται με παγοκύστες σε ισοθερμικό τσαντάκι κλπ κλπ... τρελή ταλαιπωρία μου ακούγεται... αλλά από την άλλη πες ότι πάω βόλτα στα μαγαζιά και πεινάσει.. τι θα κάνω; Εκεί που πίνω καφέ θα τους πω με συγχωρείτε να βγάλω λίγο το στήθος έξω να ταίσω το μικρό;; Και εγώ σκέφτομαι να βγάζω με το θήλαστρο από πιο πρίν αλλά την μεταφορά σκέφτομαι...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες,μπηκα να δωσω το παρων.Εχω στρωσει τα πιτσιρικια να μαζεψουν το δωματιο τους γιατι δεν παει αλλο,τι στο καλο ολα εγω θα τα κανω;;λες και εχει πεσει βομβα ειναι.:tongue:Κατι εκαναν παντως δε μπορω να πω,τωρα παω να δω αν τελειωσαν γιατι εχουμε και διαβασμα...:rolleyes:

Y0zHp2.png?OgArctsO

Γεια σας κοριτσούδια!

Χάθηκα αυτές τις μέρες, είμαι σούζα όλη τη μέρα για το λόρδο μου!!!!!

Πολύ κούραση, αλλά δε με νοιάζει καθόλου! Βέβαια τα πλυντήρια, τα σιδερώματα και τα κατουρήματα δίνουν και παίρνουν, αλλά το έχω πάρει προσωπικά το θέμα, δε θα με νικήσουν αυτά αλλά ΕΓΩ!!!!

Ένα μικρό briefing λοιπόν:

Τα παιδάκια σας είναι ΤΕΛΕΙΑ, ΚΟΥΚΛΙΑ!!!!!

Κελάκο καλωσόρισες!!

Μαρινάκι περαστικά στην μπουμπούκα σου!

Marzab, να σου ζήσει η μικρή σου και καλώς επέστρεψες! Συμφωνώ με όσα λες για το Αρεταίειο, την είχα ψιλιαστεί την υπόθεση και γι' αυτό πήγα στο Λητώ. Δε θα ξεχάσω την τελευταία φορά που πήγα στο Αρεταίειο για NST, περίμεναν κάποιες κοπέλες να γεννήσουν αλλά επειδή δεν υπήρχε κρεβάτι, περίμεναν μέχρι να αδειάσει κάποιο μέχρι το βράδυ, ή την επόμενη μέρα, χωρίς να μπορούν να επιλέξουν, αλλά ό,τι θα τους τύχαινε :eek::eek::eek:. ΒΡΕ ΑΕΙ ΣΥΧΤΗΡ!!!!!!!!!!!!!

Eve, χρησιμοποιώ κι εγώ τις θηλές σιλικόνης (παρεπιπτόντως οι καλύτερες είναι της medela, που έχουν και θήκες φύλαξης).Τις αποστειρώνω στον αποστειρωτή μαζί με τα μπιμπερό και τις διατηρώ στο ψυγείο για 24 ώρες. Με βοήθησαν πάρα πολύ, αφού χωρίς αυτές δε θα μπορούσα να θηλάσω.

Παρεπιπτόντως με το θηλασμό τα πάμε πολύ καλύτερα, το γάλα έχει κατέβει ικανοποιητικά και έχω μειώσει τα ml του συμπληρώματος.

Sorry για την πολυλογία αλλά ήταν πολλές οι απουσίες μου!!!

Και για να μη ξεχνιόμαστε, δείτε και τον δικό μου μπεμπουλίνο!!!!!!!!

Αντε βρε πρινσι μου!!Επιτελους εμφανιστηκες!!!Τι κουκλος που ειναι το αγορι σου!!Σωστος λόρδος!!!Κατι ξερεις εσυ που το λες!!!!Επειδη δεν εχω εναν αλλα δυο γιους προταση για συμπεθεριο δε μπορω να σου κανω...εκτος κι αν ο καλος θεουλης θελησει να μου στειλει και μια κορη!!! ;):)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Καλέ τι κούκλος είναι αυτός?

Σωστά λοιπόν λέω πως το γκρουπάκι μας έβγαλε τα ομορφότερα μωρά........

Μια χαρά σας βρίσκω....

Λοιπόν εγώ φορόντας το σλινγκ αναμένω να σαραντήσουμε να πάμε οι 3 μα βόλτα.....όσο για το θηλασμό..Η ουρά από το σλινγκ δεν επιτρέπει σε κανέναν να καταλάβει τι κάνει ο πρίγκιπας.....

Τέλειο σας λέωωω.Εγώ πάντως με τίποτα δε μπλέκω με αποστειρωτές και θήλαστρα...Σιγά μη ντραπώ να ταΐσω το παιδί μου.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Elkarako, πώς πάτε με το μπούκωμα?

Καλυτερα πρινσι μου!Πηρα χτες και τη συσκευη της otrisalin και βγαζουμε πολυ πραγμα!Ελπιζω σε 2-3 μερες να ειμαστε πολυ πολυ καλυτερα!

Στεγια κι εγω μαζι σου!!!(οχι εγω δε μπορω να το κανω ντρεπομαι απεριοριστα αλλα γουσταρω πολυ οσες μανουλες το κανουν!!!)Μπραβο σου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάκια σας αφήνω γιατί το βλαστάρι μου άρχισε τα τεντώματα, έτσι θα πρέπει να είμαι σε εγρήγορση γιατί κάνει κυριολεκτικά σαν καραμούζας!!!!!!!

Φιλακια κοπελα μου γλυκεια και μη χανεσαι ναι;!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Τι εγινε κοριτσακια εμφανιστηκατε;Ελενιτσα πως σου φανηκε η συσκευη;σου εκανε δουλεια;γιατι εγω εχω σωθει.Εμενα αυριο θα ερθει η πεθερα μου γιατι εχω γραφειοκρατικες δουλειες,εχω μπλεξει και δεν εχω τελειωσει ακομα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...