Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμ Λορετακι μου αμα δε ξεκινουσες διαιτα και σημερα που ειναι Δευτερα ποτε θα τη ξεκινουσες;;;;Μπραβο φιλεναδα οργανωμενη σε βρισκω!μαζι σου κι εγω!!(με τη σκεψη μου χαχαχα)

Οι πεθερες το εχουν αυτο το....ταλεντο.......μη δινεις σημασια και παρε με κανα τηλ!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λορετιους συγκρατήσου με το πεθερικό, όλες έτσι είναι!

Ελένη εγώ να δεις πώς φύσαγα που είχε πλαντάξει το κοριτσάκι μου!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας για το Μαριαλενάκι μου! Χτες δοκίμασα λίγο κρέμα για 2η φορά μετά από 2,5 μήνες έβγαλε λίγα σπυράκια γύρω από το στόμα, δεν είχε όρεξη ούτε για φρούτα, ούτε για μεσημεριανό και τελικά έκανε εμετό και έβγαλε ότι είχε φάει! Τέλεια?

Πώς να βάλω φώτο που δεν έχω τίποτα σε ηλεκτρονική μορφή Χριστινάκι?Περιμένω να μου στείλουνε και θα βάλω! Ένα σας λέω, είμαι μαύρη σαν το γύφτο και τώρα το συνειδητοποίησα που είδα κι εγώ κάποιες φώτο! Όσο για τις δυσκολίες της γέννας, ήταν το πρόβλημα με το ρέζους που εμφανίστηκε ή μάλλον το καταλάβαμε μία μέρα πριν γεννήσω, αλλά έδειχνε ότι ήταν πολύ σοβαρό και η μικρή έχασε πολλές φορές παλμούς στον τοκετό! Κατά τα άλλα η γέννα ήταν πανεύκολη αφού σωματικά δεν κατάλαβα τίποτα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ειρηνάκο τι έγινε βρε συ τελικά με το σπίτι; Θα τα φτιάξει τελικά αυτά ο ιδιοκτήτης για να μπείτε; Δεν κατάλαβα όμως...δεν είχατε υπογράψει συμβόλαιο που σας δεσμεύει ούτως ή άλλως;

γεια σου καλο μου χριστινακι!!

για να καταλαβεις ....... οταν πηγαμε να δουμε το σπιτι εμεναν ακομα οι προηγουμενοι ενοικιαστες.δεν μπορεις να δεις ανετα το σπιτι οπως θα το εβλεπες σν ητσν αδειο.

ειπαμε στον ιδιοκτητη οτι θα το δουμε και αδειο και του ειπαμε οτι καλο θα ηταν να το εβλεπε και αυτος πριν φυγει (μενει μονιμα γερμανια).το συμβολαιο εγινε κυριως επειδη θα εφευγε και δεν θα ,πορουσε να γινει ευκολα καπως αλλιως.

παρολα αυτα και με συμβολαιο και χωρις ο χωρος ειναι λες και περασανε ουνοι απο μεσα.τα φωτογραφησαμε τα στειλαμε με εμαιλ και του ειπαμε αν εχει καποιον συγγενη να ερθει να το δει ,οπως και εγινε.ο ανθρωπος εμεινε κοκκαλο!!!!ειπε οτι αυτος θα εκανε μηνυση αν ηταν δικο του το σπιτι.εν τελει απο αυριο ξεκινανε τα μαστορια και τα βαψιματα .εσεις ολα καλα?θα γινουν τα βαφτισια τελικα?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ....ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΜΕΣΑ......

ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ?

ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΛΟΡΕΤΤΑ Ή ΜΑΡΙΝΑ:

ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΝΑΚΙΑ ΣΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΕΕΕΕ?ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ?ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΩ ΜΕ ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ?

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ?

ΠΑΛΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΑ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΙΩΘΩ ΤΟΣΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΖΩ ΤΡΕΛΑΑΑΑΑ

ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ....ΚΑΙ ΤΑ ΝΙΩΘΩ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ.....

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ?

Η ΜΑΡΙΑΛΕΝΗ ΣΑΣ?

Ο ΓΩΓΟΣ?

ΑΥΡΙΟ ΘΑΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

ΒΑΡΙΕΜΑΙ

ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μένα!!!

στέλλα μου εγώ δεν ειχα καταλάβει τιποτα οταν μου ήρθε περίοδος. Αλλά και να σου έρθει περα απο τις πρώτες μερες που εισαι λίγο κομμάτια εγώ δε κατάλαβα και τιποτα αλλο. Δηλαδη ουτε μειωση της παραγωγής. Παρ'ολα αυτά και πριν την περιοδο το ενα στήθος ειχε θέμα με το γάλα. Πολυ λιγότερο απο το άλλο. Το εχετε εσεις αυτό? Ολο με το άγχος ειμαι μη μου τελειώσει...βάζω τον μικρό αλλά δε το προτιμάει γενικά...

Ανοιξε μαγαζί "περι θηλασμου" στη θεσσαλονίκη... πολυ ωραίο.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορέττα δεν έχω παρατηρήσει κάτι γιατί δε χρησιμοποιώ θήλαστρο...

Στο βιβλίο της Πατσούρου λέει πως γίνεται αυτό που περιγράφεις...

που είστε όλες?

οεο?

εξαφανιζόλ?

όσο για το περι θηλασμου φοβερό μαγαζι

ειμαι φανσ στο φεισ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Να σας ζησουν τα παιδακια σας οσες ειχατε βαφτιση,γερα και ευτυχισμενα να ειναι παντα.:D

Τωρα να το πω;;;Το σκ ημουν Θεσσαλονικη.Πηγαμε ομαδικως στην κουνιαδα μου στον Ευοσμο.Σε σχεση με την Αθηνα εχεται ησυχια...Ελενη;;;;το πηρες μαρη το μηνυμα η το εστειλα αλλου;;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...