Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να σας ζήσει Μαράκι!!!!!!!!!

Πώς περάσατε?

Φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

[quote=ERIANTON;544359

Θα βαλεις φωτογραφιες μαρινακι?απο που οι μπομπο?εχει κανενα σαιτ με δειγματα και τιμες?

Ειρηνάκι θα βάλω φώτο μόλις δω κι εγώ καμία γιατί δε βγάλαμε με τη δική μας φωτογραφική! Τα φυτά και τα κασπώ τα προμηθεύτηκα από ένα φυτώριο και πήγα και μου τα δέσανε, οπότε δεν έχω να σας δείξω τίποτα! Το κασπώ στοίχισε 0,25 και το φυτό 1,25 βάλε και το δέσιμο, νομίζω πήγαμε 2,10-2,20 η κάθε μία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι μου χαίρεται!!!!!!!!!!!!

Πώς είστε?

να σας ζήσει και πάλι η Μαριαλένη σας!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟς ΑΛΜΠΟΥΜ

ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΡΑΚΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΕΕ?

ΕΦΤΙΑΞΑ ΑΛΜΠΟΥΜ...ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ

ΣΤΟ ΦΕΙΣ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!

Λοιπον....πρωτα να πω....οτι βαφτιση ηταν σημερα!Και οχι χτες και απορω βρε Λορετα μου πως σου κολησε οτι ηταν χτες!χαχαχαχα!!εντωμεταξυ μου το πεταξες και στο πμ προχτες οτι θα ειχεις τον μαστορα χτες και ειπα να σου γραψω οτι αφου η βαφτιση ειναι Κυριακη αλλα λεω μπα για να το λεει εννοει οτι θα χει δουλειες τη Κυριακη......πες μου τωρα οτι σημερα μπορουσατε να ρθειτε να πεσω απο κανεα μπαλκονι!!!

Λοιπον ολα καλα δοξα το θεο....αν και πολλες αναποδιες απο το πρωι...τεσπα,ο Αναστασης μου ηταν τελειος δεν εκλαψε καθολου στη κολυμπηθρα παρα μονο οταν βγηκε και γενικα ολα καλα!Ειχαμε πολυ κοσμο σε σημειο να μη προλαβαινουμε να βγουμε φωτο στη χαιρετουρα....που δεν ειναι και κακο αυτο απαραιτητα! ;)

Εβαλα δυο φωτο στο φει αλλα δεν ειναι καλες μολι εχω πιο ωραιες θα τις βαλω!Το φορεμα ηταν τελειο και οοοολοι μου ελεγαν ποσο πολυ τους αρεσε!Βεβαια τη παρασταση εκλεψαν τα παιδακια μου γερα να ειναι Παναγιτσα μου!Τωρα υπομονη μεχρι τη Τριτη για το ξελαδωμα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ΓΕια σας κοριτσια!

το πρωί στις 6μιση που σηκώθηκα να θηλάσω συνειδητοποιησα οτι η βάφτιση ηταν σημερα...

Τι να πω ειμαι στον κόσμο μου! Χθες δε μπορουσαμε με τιποτα να ερθουμε, σημερα ισως εγώ μονη μου μπορουσα να πω την αλήθεια αλλά με πηρε η μπαλα με το σπιτι ελενάκι μου! Πάλι εχω εδώ μάστορα απο το πρωί και ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! τα'χω παιξει, τα'χουμε παιξει, ολα ειναι χαλια και δε ξέρω τι εισπνέουμε...

Ομως φτάνουν οι γκρίνιες...

Να ευχηθώ ξανά στον Αναστάση μας, καλοφώτιστος και ευτυχισμένος...πάω να δω φώτο

και στη μαριαλένα με το υπέροχο ονομα ο,τι καλύτερο!!!

να σας ζήσουν τα παιδάκια σας....

πάω να δω φωτο και ερχομαι...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελενάκι τελειο το φορεμα ε??????

για πες?

ρε γαμώτο εγώ που θα βρω φώτο.....

μεχρι να μου στειλει ο φωτογράφος, νυχτώσαμε...

o μικρός καταπληκτικός...αλλά θέλουμε και άλλες φώτο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ Ο ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ....

ΚΟΥΚΛΑ ΕΕΕ?ΦΥΣΑΓΕΣ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Να σας ζήσει Ελενάκι ο νεοφώτιστος και να τα καμαρώνεις και τα δύο πάντα γερά! Πάω να δω φώτο στο φατσοβιβλίο! Τύπωσε κι εμένα ο αδερφός μου κάποιες που έβγαλε εκείνος αλλά πώς να σας τις βάλω να τις δείτε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;

Ελενιτσα & Μαρινάκι να χαίρεστε τα κουκλάκια σας!! Ελένη ήσουνα κούκλα και το φόρεμα όντως φαίνεται πολυυυύ όμορφο!! Μήπως ήσουνα και εσύ μια σέξυ μάμα και όχι μόνο η Μαρίνα;; Λέω εγώ τώρα...:D:D:D

Μαρίνααα περιμένουμε φώτος εναγωνίως!!!! (για την Λορέττα δεν μιλάω γιατί βλέπω να μας βάζει κατά τα Χριστούγεννα!!) Επίσης πολύ όμορφο το όνομα της μικρής!!! Δεν θυμάμαι όμως...είχες αντιμετωπίσει δυσκολίες στη γέννα;;

Ειρηνάκο τι έγινε βρε συ τελικά με το σπίτι; Θα τα φτιάξει τελικά αυτά ο ιδιοκτήτης για να μπείτε; Δεν κατάλαβα όμως...δεν είχατε υπογράψει συμβόλαιο που σας δεσμεύει ούτως ή άλλως;

PCqNp2.png

Καλημερα κι απο μενα!Μαρινακι να τη χαιρεστε τη κουκλα σας!Πολυ ομορφο το ονοματακι της!!

Σας ευχαριστω ολες για τις ομορφες ευχες σας....και η αληθεια ειναι οτι οχι μονο φυσαγα....αλλα....ξεφυσαγα κι ολας μεχρι να τελειωσουμε!χαχαχαχα!

Για το φορεμα δεν υπηρχε ουτε ενας να μη μου πει οτι του αρεσε πολυ!

Παω να ταισω και επανερχομαι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κουρίτσια!!!

τι μου κάνετε?

εγώ πήγα μια βόλτα τον μικρό και γυρίσαμε...

Πέρασα και απο το φαρμακείο, τα πήρα με την πεθερά μου και ησύχασα.

Ρε πως καταφέρνει και μ'εκνευρίζει ετσι! απίστευτοοοοοοο

Αρχισα διαιτα απο σήμερα! δηλαδη τη διατροφή που μου είχε δωσει ο διατολόγος πριν μείνω εγκυος. Και απο τετάρτη παω γυμναστήριο!

Φιλιάαααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...