Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αλήθεια τις είδατε τις φώτο από την βάφτιση?

Τις ανέβασε ο νονός μας και του τις "έκλεψα"!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμένα παίζει,πολύ ώρα...τον βάζω στο πάρκο και ακολουθώ την ίδια τακτική με την Λορέττα...

Ειρήνη εμένα εκτός από τα μαλλιά παίζει με την άλλη ρώγα όταν τον θηλάζω.....Λορέτα στο κάνει?

πολύ τρυφερόοοοοοοοοοοοοοοο

ε γενικά "παιζει" και σημερα με δάγκωσε κιολας:shock:

πονεσα πολυ και σκέφτομαι οτι ακόμη δεν εχει και δοντια!!!!

ρε παιδιά θα βγάλει κανενα δοντι η φαφουτης θα μου μεινει?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δε με έχει δαγκώσει,γενικά του μιλάω και του λέω πως πονάει η μανούλα και το χεράκι του το απλώνει πολύ τρυφερα....

οι φώτο είναι στο προφιλ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ε γενικά "παιζει" και σημερα με δάγκωσε κιολας:shock:

πονεσα πολυ και σκέφτομαι οτι ακόμη δεν εχει και δοντια!!!!

ρε παιδιά θα βγάλει κανενα δοντι η φαφουτης θα μου μεινει?

εγώ πάντως έβγαλα το πρώτο δόντι μου στα πρώτα μου γενέθλια και περιττό να σας πω πως δεν έχω πάει οδοντίατρο μέχρι ΄΄ωρα......

ούτε σφράγισμα ούτε τίποτα

και ήμουν καπνίστρια από τα 12!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πάντως έβγαλα το πρώτο δόντι μου στα πρώτα μου γενέθλια και περιττό να σας πω πως δεν έχω πάει οδοντίατρο μέχρι ΄΄ωρα......

ούτε σφράγισμα ούτε τίποτα

και ήμουν καπνίστρια από τα 12!!!!!!

:shock::shock:

εγώ σε λιγο θα μείνω φαφουτα παντως...

εβαλες καινουριες φώτο? μονο τις παλιές βλέπω...

ρε παιδιά γιατι νυστάαααζωωωωωω

χχχρρρψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αν πας στο προφιλ έχω φώτο που δεν είναι σε άλμπουμ.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Σήμερα δε βάφτιζε και το Μαρινάκι?

κάνω λάθος?

να σας ζήσει Μαρίνα η νεοφώτιστη,περιμένουμε με αγωνία το όνομα αυτής της κουκλάρας!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάρες μου! Σήμερα βαφτιστήκαμε και εμείς και το όνομα αυτής Μαριαλένα! Μαρία γιατί την έταξα την ώρα της γέννας που τα είχαν δει όλα οι γιατροί και Ελένη από τη γιαγιάκα μου που μας άφησε 2 μήνες πριν γεννήσω το γιο μου και εύχομαι η κορούλα μου να έχει τις χάρες της αφού για μένα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος σαν κι εκείνη! Η μικρούλα μας πολύυυυυ κλάμα! Κοιμήθηκε ελάχιστα ωστόσο μετά στο τραπέζι μη χάσει καμιά εξέλιξη! Χα,χα,χα! Πάντως όλα πήγανε καλά και οι μπομπό για τους μεγάλους που ήταν γλαστράκια με φυσικό λουλούδι είχε μεγάλη επιτυχία! Στους μικρούς είχα πάρει κάτι παγωτά χωνάκια που άνοιγαν και έκαναν φούσκες και για γλυκάκια είχαμε σφηνακοπότηρα γυάλινα με το όνομα της κούκλας μας σε 4 διαφορετικές γεύσεις! Ο στολισμός μόνο φυσικά λουλούδια. Νομίζω ήταν όμορφα! Θα σας βάλω φώτο όταν πάρω τίποτα στο χέρι μου! Ελενάκι ελπίζω να περάστε τέλεια και στη δική σας βάφτιση!

Λορέττα ακόμα παιδεύεστε με το μάστορα ε?

Στεγία μου εμένα με ενοχλεί πάρα πολύ όταν μου πειράζει την άλλη ρώγα, με δαγκώνει κιόλας το Μαριαλενάκι μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

πολυ ωραιες οι φωτογραφιες στεγια.κουκλακι ο J.junior τα εχουμε ξαναπει.

μαρινακο πολυ ωραιο το ονομα και η μπουμπου φυσικα κουκλιτσα!!!!! να σας ζησει να ειναι παντα καλοτυχη η μαριαλενα.μπραβο για την ομορφη προετοιμασια.θελω σιγα σιγα να ψαχνω μπας και βρω κατι οικονομικο.σε κουπες τεινω και εγω οπως και η γλυκουλα αλλα και για μικρους και μεγαλους .δεν καθομαι να υπολογιζω μικρα και μεγαλους.

θα βαλεις φωτογραφιες μαρινακι?απο που οι μπομπο?εχει κανενα σαιτ με δειγματα και τιμες?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

koritsakia moy καλησπερούδια.... εδώ και μεις! φυσικά επιστρέψαμε αλλά που τυχη να αραξωωωω;;;;

εγώ την έχω κανει χαδιάρα την Χριστινιώ μου, αφού το κλάμα της σπάνια το ακούμε... αλλά δεν την αφηνω να μου στενοχωριέται, βέβαια έχω τύψεις μήπως την παραχαιδεύω......

να σας ζήσουν οι νεοφώτιστοι! Ελένη και Μαρίνα να χαίρεστε τα παι΄δάκια σας! Βαφτισε άλλος κανεις;;; Ε, πείτε νέα!!! Σόφη επέστρεψες από τας διακοπάς;;;

Οι άλλες καλά όλες;;; Δεν μπαίνετε και συχνά, ε; Αντε να αρχίσουν τα σχολεία να τα λέμε συχνότερα! Εγώ έχω ψιλομελαγχολήσει, μ αρεσει το φθινόπωρο αλλά αν δεν ήταν η Διαμαντοπούλου τώρα θα περιμενα να με πάρουν αναπληρώτρια, θα θελα πολύ να δουλέψω στη δουλειά μου... τώρα όλα είναι αβέβαια, δεν ξέρω αν θα με πάρουν, δεν ξέρω που.... δεν θέλω να αφησω τη Χριστινούλα και από την αλλη αν πρέπει θα το κάνω.... αχχ! Για να δούμε, ας γίνει ότι ειναι καλύτερο! φιλακια πολλά πολλά καλήνυχτες!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλο φθινοπωρο ταο μου.μην νιωθεις τυψεις για τα χαδια.ολοι τα ιδια κανουμε.να φιλησεις και το μωρουλι και τις δεσποινιδουλες σου.

οσον αφορα την δουλεια σου ευχομαι οτι καλυτερο

4ywWp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου να σας ζησουν τα μωράκια σας ΛΟΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΤΣΑ καλοι χριστιανοι και καλοί άνθρωποι!Εμενα η μικρούλα μου γιορταζε την τεταρτη και το προιγούμενο Σαββατο της κάναμε το πρώτο της πάρτυ και ήταν τέλεια !

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...