Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εγώ έκανα μαστογραφία και υπέρηχο μαστών πριν ξεκινήσω, τα ζήτησε ο γιατρός μου. Στην μαστογραφία δεν περίμενε να δούμε τίποτα απολύτως απλά την ήθελε για τον φάκελο μου ενδεικτικη να υπάρχει μια πριν, σε περίπτωση που υπάρξουν κάποια στιγμή ευρήματα, γιατί θα μεσολαβήσει το διάστημα της IVF, της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Ο υπέρηχος ήταν που είχε μεγαλύτερη αξία και θα τον έκανα ούτως ή άλλως φέτος στα 36 πλέον. Τον έλεγχο θρομβοφιλιας τον έκανα τον προηγούμενο μήνα αλλά οκ τον ζήτησα εγώ, πήγα σε αιματολόγο ο οποίος είδε όλες τις εξετάσεις και το ιστορικό μου και δεν σύστηνε έλεγχο θρομβοφιλιας αλλά επειδή τον ζήτησα προχωρήσαμε και όπως είχε πει και περίμενε δεν είχα τίποτα.  Ένα ραντεβού με έναν καλό αιματολόγο θα σου λύσει αυτή την απορία για την θρομβοφιλια. Για την μαστογραφία γνώμη μου αν είσαι άνω των 35 να την κάνεις έτσι ενδεικτικά. Αν τώρα είσαι πχ 28 χρόνων και με τον υπέρηχο είσαι οκ. 

Συγγνώμη βρε κορίτσι μου μπορεί να σε προβληματίσει αυτό που θα πω αλλά 4 η TSH είναι πάρα πολύ για εξωσωματική. Οκ η τιμή έχει ανέβει από τις ορμόνες αλλά και πάλι δεν βοηθάει. Οι περισσότεροι την θέλουν κάτω από 2,5 για να προχωρήσουν και ένα μεγάλο μέρος της βιβλιογραφίας συμφωνεί. Αν σε 5 μέρες έχει πέσει 1 μονάδα μέχρι την Δευτέρα δεν θα προλάβει να ρυθμιστεί και κυρίως δεν θα είναι σταθερή. Εγώ προσωπικά δεν θα προχωρούσα, συγγνώμη που στο λέω έτσι και πολλές κοπέλες μπορεί να διαφωνήσουν αλλά είναι η άποψη μου. Τώρα για τις μέρες μέχρι Δευτέρα για να στο είπε βγαίνουν δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα. Αν το ενδομήτριο είναι οκ προφανώς θα βγαίνουν και οι μέρες. Προγεστερόνη δεν δίνουν σε όλες ενέσεις. Μπορεί να παίρνεις μόνο υπόθετα, κάποιες κοπέλες παίρνουν αυτοκόλλητα ή από το στόμα ή έναν συνδυασμό όλων. 

11 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου !!! Κοιτάνε τις αιματολογικές και βλέπουν αν σε πέρνει και για αργότερα ή όχι !! Έχω κάνει ετ και 20η -21η μερα του κύκλου !!! Τώρα όσο για την  TSH   κατά την γνώμη μου αν αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της ετ καλύτερα να την αναλάβεις και να την κάνεις στον επόμενο κύκλο ώστε να είσαι 100% καλυμμένη !!! 

10 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα εμβρυομεταφορα σε φυσικό κύκλο, 22η ημέρα. Δεν παίρνω ενέσιμη προγεστερόνη αλλά 3 σε υπόθετο και 3 από το στόμα την ημέρα. 
      πριν την κάνω πήγα σε ενδοκρινολόγο γιατί έκανα καμπύλη σακχάρου και βγήκε λίγο περίεργη και εκεί είδε και την tsh που ήταν 2.37 και μου είπε ότι είναι λίγο τσιμπημένη (από τις ορμόνες γιατί πάντα είχα πολύ χαμηλή) οπότε μάλλον το δικό σου νούμερο είναι αρκετά μεγάλο. Στη θέση σου θα περίμενα να ρυθμιστεί πρώτα και μετά θα προχωρούσα. Λίγη υπομονή ακόμη! 

Εμάς μας πήρε 1 χρόνο για να μαζέψουμε τα έμβρυα και να προχωρήσουμε! 

Σας ευχαριστω πολυ πολυ κοριτσια μου για τις απαντησεις σας! Θα κανω κανονικα κ αυριο την εξεταση και θα δουμε! Επαιρνα των 137 mg και μου το πγμηγε ο ενδοκρινολογος στα 175 mg..το εχω παρει ηδη 4 μέρες..στεναχωριεμαι γτ κανω συνεχεια μετρηση κ λογω των προσπαθειών, δηλ σε καθε αιμοληψία π κανω για κάποιον λογο κανω και μια tsh και ηταν παντα καπου στο 1..ισως αν ειναι καπου στο 3.5 αυριο προχωρησω αλλιως θα την ακυρωσω..

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα!!εμεις βολταραμε μαζι με τον μικρο ολη μερα σε διαφορες δουλειες και ευτυχως ηταν πολυ ησυχος και δεν με δυσκολεψε και παρα πολυ!!!βεβαια εχει ξυπνησει απο τις 6 σημερα και πριν λιγο κοιμηθηκε επιτελους!!!!τοση ενεργεια που την βρισκει δεν καταλαβαινω...τεσπα!

εσεις α νεα σας?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Αχ Σοφάκι μόλις το πρόσεξα! Να το χαίρεσαι το αγοράκι σου, πάντα με το χαμόγελο να είναι! Κάνατε παρτάκι?

Εγώ τρέχω με τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη βάφτιση, αύριο θα φτιάξω και νύχι και είμαι κομπλέ! ΤΟ βράδυ Λορέττα μου εγώ θηλάζω κατά τις 9.30 μετά 12.00 που τη σηκώνω εγώ κοιμισμένη ή μπορει και να ξυπνήσει μόνη της και μετά προσπαθώ όχι πριν τις 8, την ξεγελλάω λίγο με πιπίλα, νεράκι κι αν δω τα δύσκολα βάζω τα μεγάλα μέσα!

mGKop3.png60Jvp3.png

γεια σας μανουλιτσες !!ειστε καλα?

νουνου να χαιρεστε το βλασταρι σας παντα ευτυχισμενο.χρονια του πολλα

χριστινακι δεν μετακομιζουμε ακομα εχουμε ακομα...το σπιτι το ειδαμε αδειο και θελει μεσα δουλεια.οποτε την κυριακη θα ερθει ο πατερας της ιδιοκτητριας να δει τις ζημιες και αναλογως τι θα γινει και αν θα φτιαξει ολα αθτα που θελουμε θα παμε αλλιως φτου και απο την αρχη.

σε οσες βαφτιζεται με το καλο να τα ετοιμασετε ολα και να ευχαριστηθει ο κοσμος και να περασετε και εσεις καλα.αν δεν βαριεστε πειτε μας και τι μπομπονιερες ειχατε,να περνουμε και εμεις ιδεες.

4ywWp2.png

καλως τηνειρηνη!!!!!!

και εγω νομιζα οτι μετακομιζες...

εγω για μπομπονιερες εχω κουπα με κουταλακι παιδικη ενα γλαστρακι με λουλουδακι γυαλινο για τις γυναικες και ενα πιατακι σε στυλ μουρανο για τους αντρες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

επιτελους συμμαζεψα τον χαμο απο τα πιτσιρικια....μα καμια δεν εστειλε ευχες? εχτες ειχαμε γενεθλια!!γιναμε 2 χρονων!κερναω τουρτιτσα!

ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ,ΓΕΡΟΣ,ΔΥΝΑΤΟΣ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ!!!!

empty.gif

246153u05i42tpoj.gif

855342xrenj00y7w.gif

2133156bk7wurk0ze.gif

(ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ!!!!)

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα κοριτσια εχω ξυπνησει απο τις 8,30και εχω ηδη μαγειρεψει..καλο αυτο....τι κανετε???εμεις καλα...σας ειχα πει οτι ο μικρος μου εκανε συνεχεια το απογευματινο γευμα του εμετο???χτες το παληκαρακι μου δεν εκανε καθολου..μακαρι να εφτιαξε το στομαχακι του,γιατι ειχα ανησυχησει παρα πολυ..την δευτερα θα παμε για εμβολιακι αντε να δουμε ποσο πηρε ο σκατουλης....

καλημερα ιωαννα μου,τι έπαθε το παλικαράκι σου?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

στελιτσα μου οταν αρχισαμε κρεμα βανιλια εβγαζες γουλιες αλλαξα απο γιωτης σε μιλουπα νουνου τα ιδια,πηρα βιολογικη φρεζυλακ τα ιδια,του δοκιμασα γιαουρτακι ηρεμησε για λιγες μερες ξανα τα ιδια και με το γιαουρτι,γουλιες μεγαλες κ συνεχεια μετα το απογευματινο..χτες ομως ουτε σταγονα δεν εβγαλε το μικρο μου...

επειδή τον τελευταίο καιρό διαβάζω για τις στερεές ότι πέσει στα χάρια μου έχω να σου πω πως τελικά πολύ νωρίς τα φορτώνουμε με τις στερεές...

μάλλον θέλουμε να τα μεγαλώσουμε γρήγορα...

τα παιδιά ξέρουν τι πραγματικά χρειάζονται...εγώ δε τον πιέζω καθόλου.τρελαίνεται για τον θηλασμό βέβαια αλλά τρώει όσο θέλει...

ούτε στεναχωριέμαι ούτε αγχώνομαι

στην αρχή άκουσα την παιδίατρο και του έδινα πρωινό,μεσημεριανό και απογευματινό(πρωί και απόγευμα φρουτόκρεμα και μεσημέρι σούπα)

πλέον του δίνω τα 2 γεύματα....

κρέμες δεν του έχω δώσει...ούτε γιαούρτι....

πάντως ίσως τώρα είναι έτοιμος για την κρεμούλα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

απλα μου ειχε πει η παιδιατρος οτι εφοσον ειναι φαγανο μαλλον το γαλα δεν του αρκει και ετσι του ξεκινησα 4,5μηνων βανιλια την ετρωγε ο λαιμαργος αλλα εκανε εμετο...οταν προσπαθησα αντι για απογευματινη κρεμα να του δωσω γαλα δεν το ηθελε ηπιε μονο 80μλ απο 230σχεδον που πινει...

οπόρτε εσύ ξέρεις καλύτερα...

ίσως και για σένα ήταν φάση...

και εμάνα πάντως μια μέρα πριν βγ'αλει το πρώτο δόντι ενώ έτρωγε και τα 3 γεύματα όλο τρώει λίγο παραπάνω από το μισό,θέλει περισσότερο στήθος και ίσως για να απαλύνεται από τα ούλα του...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...