Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλώς την Πρίνσι! Έεετσι κοριτσάκι να σε βλέπουμε συχνότερα! Αλήθεια πόσο είναι τώρα ο λόρδος σε κιλά? Μέχρι τώρα τρώγατε φρούτα και κρέμα και τώρα μπήκε η χορτόσουπα ε?

Λορέττα...καλό κουράγιο άντε και φτάσατε στο τέλος!

Ελενάκι τι έγινε όλα έτοιμα? Εμείς γλυκούλα 4-9 βαφτιζόμαστε αυτό το Σάββατο, δηλαδή σε λιγότερα από 3 μερούλες, ωχ αγχώθηκα τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Kαλημερούδια κούκλες!! Που είστε;;

Εγώ θα πάω σε λίγο να δω για καμιά μπομπονιέρα...

Μαρινάκι μην αγχώνεσαι καλό μου για το σέξυ φόρεμα!! Νέα είσαι, όμορφη είσαι..τι θα φορέσεις δηλαδή; Κελεμπύα;;;

Εγώ βρήκα ένα που σα να μου άρεσε λίγο, αλλά είναι σατέν γμτ... που σημαίνει ότι διαγράφονται ΟΛΑ.... Θα ψάξω λίγο ακόμα!!

Αα...σας είπα; Μετακομίζουμεεεε τέλη Σεπτεμβρίου!!! Γιούπιιιι!!!!

Το ρηνάκι θα μετακομίζει τώρα γι'αυτό δεν θα μπαίνει καθόλου..!!

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια σκ..α βραδυ παλι περασαμε ξυπνησαμε 5-6φορες σιγουρα και οχι δεν με ξυπναει ο μπεμπης αλλα η μαρια:mad::mad::mad:...αφηστε δραμα η κατασταση νυσταζωωωω....καποια κοπελιτσα ρωτησε για γαλα??εμενα πινει 210(νερο)οποτε γυρω στα 230μλ 3φορες την ημερα...:D:D

Kαλημερα κι απο μενα!!Πριν απο λιγο γυρισα πηγα να διορθωσουν το φορεμα ολα οκ ευτυχως!Τωρα καθομαι να πιω ενα καφε και μετα θα ξεκινησω ετοιμασιες γιατι θα ερθουν το απογ οι νουνοι μας να παρουν τα βαφτιστικα και θα φαμε παρεα!καλα...οχι οτι θα φτιαξω και πολλα πραγματα....ισα να τσιμπησωμε το κατιτις μας!!!

Χτες πηγαμε σε ενα παρτυ εδω στη περιοχη του κοσμος στο παιζωτοπο και βγαλανε φωτος τα πιτσιρικα τις οποιες μετα τις κολλησανε σε μαγνητακια μπρελοκακια κορνιζουλες,ξετρελλαθηκα λεμε!!!!!βεβαια....εδωσα 12 ευρω αλλα πηρα μπρελοκακι μετα παιδακια μου και ενα τελειο μαγνητακι για το ψυγειο μας!!!και ειχε ρε παιδια χτες το βραδυ ενα ψωφοκρυο........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αααααα για να σας πω, όλο μπαίνετε όταν βγαίνω!!!:tongue::tongue::tongue:

Ουφ, τρέχω και δε φτάνω η γυναίκα από το πρωί. Πήγα στο κομμωτήριο προυνό προυνό μαζί με τις κοτούλες να βάψω το μαλλί (sorry, το αίσχος θέλω να πω!!!). Βγήκε καλό, επιτέλους ξαναμετατράπηκα σε άνθρωπο!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:. Μετά φορτώθηκα με ζαρζαβάτια, γύρισα τάισα το καμάρι μου, παίξαμε, γελάσαμε, γαργαληθήκαμε, μετά κοιμήθηκε μαγείρεψα συμμάζεψα και να'μαι. Το βράδυ θα πάμε σε στρώσιμο κρεβατιού, έτσι θα πάω να σιδερώσω τα ρούχα μας και να φτιάξω επιτέλους και τα νύχια των ποδαρακίων μου!!!

Μαρίναααααα, να' σου πω βρε ελπίζω να μη βγάλεις τη μικρή Αφροξυλάνθη, ή Ζουμπουλία και μας το κρατάς κρυφό, εεεεεε???? Πλάκα κάνω, η ώρα η καλήηηηη!!!!!!!! Με ρώτησες και για τα κιλά του ε??? Γκουχ, γκουχ, γκουχ (αχ, ούτε ο νονός δε με σώζει)!!!!! Λοιπόν θα τα πω εν τάχει. Όπως προείπα, ο μικρός το καλοκαίρι έτρωγε όποτε θυμόταν (και τις περισσότερες φορές το ξέχναγε:(:(:(). Τη Δευτέρα που πήγαμε στον παιδίατρο, μας τον έβγαλε 6.200:shock::shock::shock:, δηλαδή λίγο πιο κάτω και από τον απόπατο... μας ήρθε ντουβρουτζάς. Ο γιατρός μας καθησυχάζει πάντα λέγοντάς μας πως η κλινική του εικόνα είναι άριστη και δεν παρουσιάζει στασιμότητα η ανάπτυξή του, αλλά εμείς επειδή μας ήρθε ο ουρανός σφοντίλι του κάναμε γενική αίματος, ούρων και θυροειδούς. Βγήκαν όλα άριστα δόξα το θεό. Ή αλήθεια είναι πως εδώ και μία εβδομάδα που γυρίσαμε από τις διακοπές τρώει επιτέλους κανονικά τα 5 γεύματά του και βρε κορίτσια δεν είναι ότι δεν τρώει καλά. Δεν έχει τον αχόρταγο, αλλά δεν το λες κακόφαγο (με εξαίρεση τον Αύγουστο που το ξ*χ*σε το θέμα!). Βέβαια, αν χορτάσει δε διαπραγματεύεται ούτε με τα κουτάλια, ούτε με τα μπιμπερό, σφραγίζει το στόμα του και δίνει και μία με το χέρι του, περιττό να σας πω ότι το μπιμπερό μου έχει πέσει κάτω ουκ ολίγες φορές!!! αυτά, μη σας πρήζω άλλο.

Χριστινάκι καλορίζικο το καινούριο σας σπιτάκι. Το βρήκατε επιτέλους όπως το θέλατε φαντάζομαι, ε?

Ρηνιώ κι εσύ μετακομίζεις? Μπράβο, με το καλό η αλήθεια είναι πως αυτή η εποχή είναι ιδανική για τέτοια.

Ελενίτσα θέλω κι εγώ μπρελόκ με τη φωτογραφία του γιου μου!!! Μήπως να εισηγηθούμε να βγάζουν και άλλα αντικείμενα όπως κατσαρόλες με τέτοιες φωτο π.χ, δε θα με χάλαγε!!!!

Άντε αν ανοίξουν τα σχολεία να εμφανιστεί και ο Κελάκος.

Έφτασε η γκεστάπο time!!! πάω να περιμένω να ξυπνήσει ο υιος να τον ταίσω!!! Φιλιά!

TI MOY KANETE?

EMEIS TELEIA!

ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΟΝΤΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΒΟΛΤΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Σόφη μου χρονια πολλά για το αγόρι σου!

Μάλλον καμια μας δε το πρόσεξε, αλλιώς θα σου ευχόμασταν!!!!

Στέγια με γεια το νέο σας δοντάκι! Εμείς ακόμη φαφουτάκια!

Πρινσι μου αφου οι εξετάσεις βγήκαν εντάξει, μην ανησυχεις! Αλλα παιδιά τρώνε και ειναι αδύνατα και άλλα δεν τρώνε και ειναι στρουμπουλά (σαν το δικό μου)... εμένα τρώει ας πουμε δέκα κουταλιές κοτοσουπα και χαιρόμαστε! και αν "χορτάσει" κλεινει και μας το στομα και θυμώνει. Μετά κλαιει με κλειστο στομα...αυτό πάλι δε ξέρω πως γινεται!:?

Χριστινάκι μετακομίζετε ε? μπράβο. Και μεις θα παμε να δουμε ενα σπιτι εδω κοντα σε μια πολυ ωραία οικοδομή αλλά ρε γαμώτο εχει δυο δωμάτια...εσας???

Ρε ελενάκι και μεις στο κοσμος ειμασταν χθες!! καλά ρε πως δε το κατάλαβα οτι ειχε παρτυ!!! κλααψψψψψψ:cry:

Μαρινάκι πες μας βρε το ονομα...δε θα το πουμε πουθενά:-P

Ιωάννα μου και μεις ετσι, σηκωνομαστε πολλεεεες φορές το βράδυ. Χθες ξύπνησε μόνο δύο και κάναμε πάρτυ. Να ρωτήσω κάτι? Οι μπαμπάδες δε σηκώνονται? αααααααααα :mad:

εμείς εδώ τα ίδια. Περιμένω τον τύπο που ακόμη δεν ηρθε...το σπιτι χάλια, ο μικρός εκνευρισμένος το ίδιο και μεις...μάλλον το σουκου ετσι θα ειμαστε...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερουδια! Πινουμε καφε παραλια! Κ περιμενουμε να σαλπαρουμε στις 10! Αντε, μου λειψε κ η πρεβεζα κ σεις! Τα λεμε απο αυριο, φιλακια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλησπερουδια! Πινουμε καφε παραλια! Κ περιμενουμε να σαλπαρουμε στις 10! Αντε, μου λειψε κ η πρεβεζα κ σεις! Τα λεμε απο αυριο, φιλακια!

φιλάκια Ταο μας...

αντε καλή επιστροφή!

οι υπόλοιπες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Τάο καλή επιστροφή!

Δεν το λέω, δεν το λέω Λορέττα, ευκαιρία οι Αθηναίες να έρθουν από κοντά να το ακούσουν!!!

Εμένα σηκώνεται και ο άντρας μου αλλά επειδή 5.30 σηκώνεται για δουλειά (όοοχι δεν είναι φούρναρης), τι α σου κάνει κι αυτός! Στις διακοπές πάντως σηκωνόταν μόνο αυτός, άσε που έχω κι άλλα θέμα και μόνο που θα ακούσω το μικρό ξαγρυπνάω κι ας μη σηκωθώ! Εσείς θηλάζετε το βράδυ?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...