Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαρά 2 μήνες????????????????????????????

Τέλειο.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Χαρά 2 μήνες????????????????????????????

Τέλειο.....

ναι ναι μεγαλωσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ναι ναι μεγαλωσαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

οτι μεγαλώσατε το είδαμε...Αλλά να πέρασαν 2 μήνες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σε όλες τις μανούλες..καιρό έχω να σας μιλήσω και να μάθω νέα σας..Και εμείς εδω τα ίδια...Κ Ο Υ Ρ Α Σ Η ....Α Υ Π Ν Ι Α....είναι και ο μεγ'αλος που με ταράζει στο τρεξιμο..τι να κάνω όμως..ΥΠΟΜΟΝΗ!φιλια σε όλες...

e687acc528.png

85dbc736f6.png

Διαφημίσεις

Γεια σε όλες τις μανούλες..καιρό έχω να σας μιλήσω και να μάθω νέα σας..Και εμείς εδω τα ίδια...Κ Ο Υ Ρ Α Σ Η ....Α Υ Π Ν Ι Α....είναι και ο μεγ'αλος που με ταράζει στο τρεξιμο..τι να κάνω όμως..ΥΠΟΜΟΝΗ!φιλια σε όλες...

Καλώς την......

Τι κάνει η ζουζούνα σου?

Πολλά φιλάκια..

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχ..δε λεει να κοιμηθει ο γιοκας μου....ολη τη μερα μπορει να κοιμαται αλλα το μεσημερι δε κλεινει βλεφαρο!ουφ..ελεγα θα ξαπλωσω κι εγω αλλα δε το βλεπω......τι λετε εσεις τσουπρες;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλώς την......

Τι κάνει η ζουζούνα σου?

Πολλά φιλάκια..

Καλά είναι δόξα τω θεώ και ήσυχη τρομάρα μου...Υπήρξα πολύ τυχερή και στα δυο μου τα παιδιά(μέχρι στιγμής τουλάχιστον).Είναι πολύ λιγες οι φορές που με ταλαιπώρησε απλά...πεινάει συνέχεια!!!Ξέρετε με τον θηλασμό είναι κάπως και δεν θέλω να της δώσω συμπλήρωμα οπότε..όλη μερα στο στήθος!!Και εσείς καλά είστε απο οτι διαβάζω έτσι??

e687acc528.png

85dbc736f6.png

εδω εμεις στεγια κλεισαμε μηνα!!

τατη κουραγιο και εγω μια απο τα ιδια περναω,για να μην νομιζεις οτι εισαι η μονη.φιλια πολλα.ελακο καλυτερα να μην κοιμαται το μεσημερι παρα το βραδυ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

εδω εμεις στεγια κλεισαμε μηνα!!

τατη κουραγιο και εγω μια απο τα ιδια περναω,για να μην νομιζεις οτι εισαι η μονη.φιλια πολλα.ελακο καλυτερα να μην κοιμαται το μεσημερι παρα το βραδυ

καλυτερα να κοιμαται και το μεσημερι και το βραδυ!!!:lol::lol::lol:αλλα να μην ειμαστε πλεονεκτες ε;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

εγω τα εχω και τα δυο;)

τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:pειρηνουλα ετσι κανουνε ρε τα βρεφακια μη στεναχωριεσαι! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

τυχερη!!!!!!!!!!!!!!!:P:p:pειρηνουλα ετσι κανουνε ρε τα βρεφακια μη στεναχωριεσαι! ;)

ευτυχως κοιμαται μεχρι τις 7-7,30 απο τις 1,30 συνηθως καπως ετσι παει φαι και παλί υπνο και μετα κοιμαται κατα τις 11,30-12 που κανει μπανιο και τρωει ενα 90% ετσι παει το προγραμμα και μετα το πρωι στις 6,30 για μαμ και υπνο μεχρι τις 9 που ξανατρωμε και πολυ σπανια κοιμομαστε μετα αλλα δεν εχω παραπονο :P:p:p:p:p

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...