Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι κι εγώ εδώ γλυκούλα! Επιστρέψαμε από την παιδίατρο, εκτός από τη λαρυγγίτιδα της μικρής καλά τα βρήκε τα μικρούλικα! Από βάρος βέβαια 6.770 αλλά ο.κ. εξάλλου αν είδα καλά στο βιβλιάριο ο μέσος όρος λέει ότι είναι γύρω στα 7.200. Εντομεταξύ αντί για ανταύγειες που υποτίθεται οτι θα έκανα το μεσημέρι στο κόκκινό του κάναμε βαφή ένα ανοιχτό χάλκινο που πάει προς το ξανθό του! Άλλα αντί άλλων δηλαδή! Τέσπα καλή και η αλλαγή! Μόλις δοκίμασα όμως το φόρεμα για τη βάφτιση που είχα αφήσει για φτιάξιμο και ψιλοαπογοητεύτηκα γιατί πέραν του ότι έχω γίνει βόδι, νιώθω ότι παραείναι έξαλλο για την εκκλησία αφού είνα όλη η πλάτη και κάμποσο στήθος έξω! Γμτ δώσαμε ένα κάρο λεφτά κι εγώ νιώθω...γυμνή! Στον άντρα μου βέβαια άρεσε αλλά....κλααααψ!

Λορεττα δεν είναι και λίγο αυτό που σου έτυχε να γίνει το σαλόνι σας στα καλά καθούμενα γιαπί! Καλό κουράγιο, θα περάσει κι αυτό!

Ελένη και γλυκούλα τρέχετε κι εσείς με τα βαφτίσια ε? Κυριακή ή Σάββατο είναι τα δικά σας? Γλύκούλα περαστικά με το δόντι σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημερα κοριτσια!Μαρινακι μου....αφου εχεις φτασει στο σημειο να λες....εκτος απο τη λαρυγγιτιδα ειμαστε καλα....εισαι σε καλο δρομο! :) :) :)

Ναι!Τη Κυριακη ειναι η βαφτιση και σας περιμενω ολες!!!Θα βαλω πουλμαν!χαχαχαχ....καλο;;;;;Παντως οσες Θεσσαλονικες και...μη θα ειστε εδω τη Κυριακη,ειπαμε!11.00 ωρα Αγιος Λουκας Σταυρουπολης!;)

Εγω εχω αλλο θεμα παλι.......ΔΕ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ.....ρε παιδια...στα καλα καθουμενα....τι γινεται;;;;;;;;με τιποτα δε το πινει!ουτε αγκαλια ουτε ξαπλα ουτε ορθιος ουτε καθιστος ουτε στη κουνι....ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!σημερα το παιδι ισα 100 γραμμαρια και τελος....τι μπορει να φταιει...;;;; :(

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέεεεερααααα!

τι μου κάνετε? εμείς μουρλια!!!:P

Μαρινάκι και μενα το φορεμα ειχε μιση πλάτη και λίγο στηθος εξω... ειπα οτι θα βάλω μια εσάρπα απο πάνω (στην εκκλησία) αλλά την ξεχασα! μια χαρά ηταν παντως, ολοι μου ελεγαν τα καλύτερα (αυτό ελειπε!!!!:P)

Ελενάκι μου μήπως δε πεινάει ο μικρος και δε πινει γάλα? παντως και μένα τώρα ειχε να θηλάσει απο τις 6 και του εδωσα και δεν ηπιε γουλιά...αντιθέτως μου τσιμπισε το στήθος, το χρησιμοποιησε για να σηκωθεί και αρχισε να τρώει το τηλεκοντρολ...:shock:

αν τον ταιζες λιγοτερη κρεμα το απογευμα????? πιστευω οτι το γαλα ειναι πιο σημαντικο απο τις κρεμες...

τώρα πρεπει να το βγάλω το γάλα...χρρρρμμμμμ :?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου,εμεις παλι ενα βραδυ χαλια περασαμε ειμαι αυπνη η δολια μανα..και εχω και ενα σωρο δουλειες,πολυ γκρινια αυτος ο μπεπης και δεν ξερω τι να τον κανω πια..αντε να χρονισει μπας και ηρεμησουμε λιγο...μηπως δεν του αρεσει ελενακι το γαλα??παρε την παιδιατρο αν συνεχιστει και πες της το μηπως του αλλαξεις...

Γυρισα απο το κωμμοτηριο....λιγο πολυ με φαινεται οτι ανοιξε το μαλλι...τεσπα...κανω οτι δε το βλεπω για να μη μου χαλασει η διαθεση.....

Ρε παιδια χτες του εδωσα μονο 100 ml κρεμουλα και μετα απο 5 ωρες παλι δεν ετρωγε το γαλα του!και σημερα το πρωι ξυπνησα εγω 7.30 αυτος ακομα κοιμοταν και του δωσα γαλα απο τις δεκα και μιση χτες και ηπιε μονο 100 ml.....τι να πω....μεχρι προχτες το ρουφουσε και ξαφνικα δε του αρεσει;;;;;;μη τα παρω!!!!!τρεις την ωρα θα αλλαζουμε γαλα;;;;;;;;τεσπα...αν συνεχιστει απο βδομ θα τηλ στην παιδιατρο...προς το παρον κανω υπομονη και λεω:φαση ειναι...θα περασει!;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

GEIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΛΕΝΑΚΙ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κι εγώ εύχομαι να είναι φάση Ελενάκι! Έχω ακούσει βέβαια για κάμποσα παιδάκια εκεί γύρω στο χρόνο συνήθως που αρνούνται το γάλα, εύχομαι να μη σε παιδέψει πολύ και γρήγορα να ξαναμπείτε σε σειρά!

Αχ Λορέττα μου δίνεις πολύ θάρρος! Σκεφτόμουν κι εγώ για εσάρπα αλλά δεν το έχω ρε παιδί μου, να έχω όλα τα άλλα να έχω να μαζεύω και τις εσάρπες πάει πολύ! Εντάξει το παίρνω απόφαση ότι θα είμαι μία ευγενικά σεξουάλα μάνα τρομάρα μου!

Άννια συμπάσχω απόλυτα! Η μικρή κοιμήθηκε κατά τις 10 που γυρίσαμε από την παιδίατρο, 12.15 την τάισα αλλά εγώ μέχρι να μαζέψω και να χαλαρώσω λίγο πήγε 1 και κάτι για να κοιμηθώ κατά τις 2 γκρίνιαξε η μικρή βάλαμε πιπίλα και ξανακοιμήθηκε κατά τις 3 ξύπνησε ο Γώγος για τσίσα, 5 πάλι ψιλοακούστηκε η μικρή οπότε ξύπνησε ο Γιώργος και πάλι για νερό αυτή τη φορά αλλά στριφογύριζε μέχρι τις 6 οπότε κοιμήθηκε αλλά εκείνη την ώρα ξύπνησε η μπουμπού που έσκασε στο κλάμα για κάμποση ώρα μέχρι να καταλάβω ότι τα είχε κάνει και μετά έπρεπε να τη θηλάσω για να ξανακοιμηθεί έφτασε 7, πάλι καλά που ψιλοκοιμηθήκαμε μέχρι τις 9! Σας κούρασα?Μπαααα!

Λοιπόν εμείς βαφτιζόμαστε το Σάββατο στις 12 στη ΦΙλαδέλφεια, όποια κοπέλα μπορεί θα χαρώ πολύ να τη δω! Στείλτε μου πμ να δώσω τα υπόλοιπα στοιχεία!

mGKop3.png60Jvp3.png

Kαλησπέρα κοριτσάκια μου!!

Πολλές βαφτίσεις αυτό το σκ εε;; Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά τώρα αλλά λορεττάκι σε καταλαβαίνωωω<!!!! Τι πακέτο και αυτό τώρα?!! Πάλι καλά που είναι καλοκαίρι ακόμα..φαντάζεσαι να σου συνέβαινε αυτό χειμωνιάτικα;

Ελενάκο δεν μπορώ να σε βοηθήσω για το γάλα αλλά μήπως μπορείς να δεις εδώ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=49931 Έχει πολλά παρόμοια θέματα και μπορεί κάποιο να σου δώσει τη λύση!

ΕΡώτηση για όσες δεν θηλάζουν.. πόσο γάλα πίνουν τώρα τα μωράκια σας πρωί-βράδυ; (πόσο νερό βάζετε γιατί με΄το γάλα μετά βγαίνει παραπάνω)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!!!να μαι και εγω σουρτουκευα ολη την ημερα πηγα και αγορασα τα τελευταια πραγματα για την διακοσμηση του κεντρου, γλυφειτζουρια,καραμελες τετοια...πηγα για καφε στη θαλλασσα και ηρεμησα ομως ειμαι πτωμα..

μαρινα μου κυριακη 12-9 ειναι η δικη μου βαπτιση...εσενα ποτε με το καλο?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαίρετε!!!

Γλυκούλα, ώστε έπαθες τέτοια ζημιά από φιστίκι βρε παιδί μου, πω,πω!!!:(:(:(. Με ρέγουλα στο μέλλον ε?:tongue::tongue::tongue: Ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι από τα μπροστινά δόντια.

Λορέτα σε καταλαβαίνω απόλυτα, κάτι αντίστοιχο είχαμε πάθει εμείς όταν ο μικρός ήταν δεν ήταν 2 μηνών, όταν χάλασε ένας κεντρικός σωλήνας και είμασταν χωρίς νερό για 24 ώρες:oops::oops::oops: και χρειάστηκε να γκρεμίσουμε ένα τμήμα του τοίχου δίπλα στο σαλόνι για να επισκευαστεί ο σωλήνας... Το σπίτι ήταν εργοτάξιο για αρκετό καιρό γιατί μέχρι να επισκευαστεί, να κτιστεί, να σοβατιστεί, να τριφτεί και να βαφτεί χόρευα με τη σκόνη και ταυτόχρονα καρσιλαμά από τα νεύρα μου!!! Breath in, breath out!!!

Μαρίνα νομίζω πως ο χαρακτηρισμός yummy mummy σου πάει γάντι χρυσή μου!!!

Αχ Ελενίτσα, στις διακοπές μου έκανε κι εμένα απίστευτα κόλπα με το φαϊ. Ένα θα σου πώ, ότι υπήρξαν 3 μέρες (ευτυχώς όχι συνεχόμενες) που έκανε 3 γεύματα τη μέρα...:eek::eek::eek: Φρίκαρα σου λέω. Τώρα που γυρίσαμε κάνω τη γκεστάπο οπότε τηρούμε στρατιωτικό ωράριο μπας και δούμε προκοπή:tongue::tongue::tongue: και από ότι βλέπω έχουμε ήδη δει προκοπή! Όντως φάση είναι.

Άννια μου μόνο όταν μία γυναίκα γεννήσει καταλαβαίνει πως το να είσαι μαμά είναι full time job. Κοινώς την κάτσαμε κοριτσούδια, αλλά γουστάρουμε και τρελά, έτσι?

Σήμερα ξεκινήσαμε χορτόσουπα!!! Στην πρώτη κουταλιά ξύνισε το μουτράκι του αλλά στις επόμενες άνοιγε το τεράααααστιο στόμα του μια χαρά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...