Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και εγω τον βαζω ορθιο λιγακι για να περπαταει....

ναι παιδι μου με τετοια δυναμη που εχει τα εχει διαλυσει ολα!!!

χαχαχαχα τέλειος...εμένα αυτά μου αρέσουν πολύ,....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλώς την Ιωάννα μας!

τι κάνει η Μαρία?

ο μικρός?

τα καρουμπαλάκια του?

ποναάει?

τρέμω στην ιδέα του πρώτου πεσίματος...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

σήμερα βαριέμαι φοβερά και εχτές αλλά σήμερα παραβαριέμαι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

παίζω στο φεισ

ωραία η τελευταια φώτο του μπέμπη

cIhqp3.png

9knMp3.png

ευχαριστουμε στεγια μου και ο δικοε σου ολοκληρος αντρας...

εγω μαγειρεψα αρτνακι γιουβετσι και παω να ταισω τα σπλαχνα μου..θα μπω πιο μετα φιλιαααα...

καλή όρεξη....

φιλάκια.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μπαίνω στα γρήγορα γιατί πρέπει να βγάλω γάλα και βαριέμαι απίστευτα για να πάω για ανταύγειες να καλοπιστώ σιγά-σιγά!Η μπουμπού χτες έδωσε ρεσιτάλ γκρίνιας πραγματικά δεν ξέρω τι την έφταιγε! Ήμουν και μόνη μου και τα είδα όλα, το βραδάκι που ήρθε η ξαδέρφη μου και η νονά της δεν καθόταν σε κανέναν, τσίριζε απίστευτα και μου έκανε τα χέρια να την πάρω, ο Γιώργος ποτέ δεν το έκανε αυτό, όποιος κι αν τον είχε αγκαλιά καθόταν άνετα! Έχουμε και εμβόλιο σήμερα, για να δούμε πώς θα μας βρει η γιατρός! Φοβάμαι τι θα γίνει στη βάφτιση!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας και απο μένα! Εχω τρελό χαμό στο σπιτι με τα σκαψίματα γιαυτο δε μπαινω...Θέλω να φυγω απο εδώ, μου την έχει δώσει αυτό το σπιτι...!!!!

Τι κάνετε? Εγώ οχι καλά λόγω σπιτιου. Μου τη δινει γιατι ακριβώς μετά τη βάφτιση που ήμουν τόσο χαρουμενη εγινε αυτό, τέλος παντων, θα περάσει...

Είστε καλά κοριτσάκια? Εμένα ο μικρουλης δεν έχει βγάλει ουτε μισο δοντάκι!!! γιατι αραγε? Είναι και αυτος ανήσυχος γιατι έχει συνηθίσει να παιζει στο σαλόνι και τώρα δε μπορεί. αααααααααχχχχχχχχχ αντε να περασει και αυτο...

Σας χαιρετώ!

θέλω να βάλω καμία φωτο απο τα βαφτίσια και δεν έχω, το πιστευετε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ναι ναι το πιστευουμε!το περιεργο θα ητανε να ειχες και να ΜΗΝ ηθελες να βαλεις! :)

υπομονη κοριτσακι μου γλυκο.....δε μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο αλλωστε.....:(

γκαντεμια....αμεσως μετα τη βαφτιση..........

τεσπα....τρεχαμε ολο το απογ πηραμε ενα ωραιο πουκαμισακι για το μπεμπη για πριν τη βαφτιση και ρουχα για τον μεγαλο για τη βαφτιση...και κατι δωρακια γιατι αυριο εχουμε παρτυ και κατι ψιλοπροβληματακια που προκυψανε της τελευταιας στιγμης ελπιζω να διευθετηθουνε μεχρι....τη Κυριακη!χαχαχα!

Επισης εχω προβλημα....ο μπεμπης

ΔΕΝ ΠΙΝΕΙ ΓΑΛΑ αν δεν κοιμαται.....τι ναι παλι τουτο;;;;μονο κοιμισμενος και οχι ολο....και για να κοιμηθει αφου δε πινει γαλα για να χαλαρωσει μου βγαζει τη ψυχη!!!!ουφ.........

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερααα σας!!πως ειστε?εμενα εσπασε ενα δοντι μου και ετρεχα στον οδοντιατρο αλλα θελει αρκετη δουλεια, απονευρωση και ετσι θα το φτιαξω μετα την βαπτιση....

ειναι καμμια εδω η μονη μου τα λεω????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...