Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ιωάννα μου και εμάς αυτό μπορεί να ήθελαν οι γονείς μας αλλά πλέον μας έχουν μάθει και δεν λένε τίποτα!! Κλείσαμε και μέρος για το μετά (εκεί που έγινε και ο γάμος μας), αα..και φωτογράφο πρέπει να πάρω... καλέ ένα ένα τα θυμάμαι.....:?:rolleyes:

Ααα...ελενάκοοοοο για το φαγητό που λέγαμε προχθές;; Εε...το σάββατο έδωσα στη μπουμπούκα μου λίγο...παστίτσιο ΄που το είχα λοιώσει με το πιρούνι!!! Και το καταβρόχθισε εννοείται!!)

PCqNp2.png

κοριτσια μου γεια!

ειμαι ενα πτώμα αλλά πολύ χαρουμενη. χθες ηταν πραγματικά ολα πολύ ομορφα. το μωρό μου δεν εκλαψε πολυ και ηταν γενικά πολυ καλος. Ολοι απορουσαν που στο τελος της βραδυας ακομη χαμογελουσε παρά την κουραση.

Και ναι, το παραδέχομαι, ήμουν μια νεράιδα!!!! χιχχιχ

Ολα καλά και πιστευω ευχαριστήθηκαν και οι καλεσμένοι μας...

Ευχαριστώ για τις ευχές σας!

Η σοφη ηρθε με τον μικρουλη που εγινε μεγαλουλης και ηταν πολυ ησυχος...

Ελενάκι δε πειράζει, να ειστε μονο καλά!

Εχω ενα σαλόνι γεμάτο δώρα!!!!!

πάω να ξαπλώσω γιατι ο μικρός καλός, καλός αλλά το βράδυ δε κοιμηθηκε και πολυ καλά...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλε την χαρα ξεχασα..χαρα καλως μας ηρθες..

καλημερα λορεττα μου να ζησει ο αργυρακος σου περιμενουμε νεα και φωτο.

ελενακι περαστικα .τηηταν αυτο με το δοντι μικρος δεν ειναι? ο δικος μου που 26-10 θα κλεισει τα 6 ακομα τιποτα.

σημερα το μωρο 3 μερα με πυρετο ομως μονο την νυχτα αν κανει και σημερα αυριο θα παει παιδιατρο.απο δοντακια τιποτα .απο φατσα χαλια αμα δεν τις φοραγα ροζ ειναι ιδιος ο μανωλης μου.

σοφια και ιωαννα για πειτε τη γινετε εδω?γιατι ειπες σοφια για τις φωτο οτι φοβασαι να βαλεις εχεις διαπιστωσει κατι που πρεπει να προσεχουμε?πρινσι θα σου απαντησω εγω αντι για την μαρινα .εδω ηταν στο διπλα δωματιο απο την σοφια .τρελα περασαμε αντε και του χρονου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Λορεττάκι να σου ζήσει ο Αργυράκος σου να είναι πάντα χαμογελαστός και υγιής πάνω απ' όλα! Περιμένουμε ντοκουμέντα!

Μανιταράκι τόση ώρα ψάχνομαι κι ακόμα να καταλάβω πού αντιστοιχεί η απάντηση "εδώ ήταν στο δίπλα δωμάτιο από τη Σοφία"! Καταμπερδεύτηκα! Περαστικα και στο δικό σου κοριτσάκι και στο όμορφο της Ελένης μας! Τελικά βαρβάτη αυτή η παλιοίωση! Η μικρή μου συνεχίζει με πολύ φλέμα κι έκανε και 2 φορές εμετό όταν της έδωσα τα φρούτα μάλλον γιατί πνιγόταν από το παλιοφλέμα! Στο σπίτι μου γίνεται ένας χαμός και εγώ μηδέν κουράγιο να μαζέψω! Πρεπει να σφουγγαρίσω τουλάχιστον γιατί το απόγευμα θα έρθει η νονά της μπουμπούς να πούνε τα δικά τους :tongue: και ευτυχώς και η ξαδέρφη μου για παρέα που θα είμαι μοναχούλα ως αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Να μαι κι εγω παλι για λιγο.....ο μπεμπης μου παλι δε μου φαγε....πυρετο δε πρεπει να χει καλος μου φαινεται...η γκρινια συνεχιζεται εντονως και νιωθω τις αντοχες μου να εξαντλουνται.....μαλλον χιουμορ εκανε το μανιταρακι μας μαρινακι!!!

παλι κλαει...παω να τον κοιμισω....φιλια!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ελπιζω να τα κατάφερες Ελένη και να τον κοίμησες! Με τέτοιον πονοκέφαλο ούτε καν το έπιασα το αστειάκι! Μπορεί πάντως να τον πονάει ο λαιμός του γι αυτό να γκρινιάζει έτσι! Κι εμένα οφ με έβγαλε ούτε τα πιάτα δεν πρόλαβα να πλύνω, την είχα αγκαλιά για να ταίσω και το Γιώργο και έσκαγε και πάλι στο κλάμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μόλις κοιμήθηκε ο μπουμπούκος μου!!!

Λορέτα να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Αργύρης σας!!! Αναμένουμε φωτο με το νεραϊδοφόρεμα και βλεφαρίδα κάγκελο, ναι???

Ελενίτσα περαστικά! κρίμα ρε γμτ να χάσεις τη βάφτιση...:(:(:(

Ιωάννα τί κόλπα που κάνει ο δικός σου καλέ? Μπράβο!!! Εμείς προς το παρόν στεκόμαστε στον ποπό μας, έχουμε ακόμα αρκετό χρόνο για να σας φτάσουμε!

Χριστινάκι βλέπω κάνατε την έκπληξη, τσακ μπαμ και με συνοπτικές διαδικασίες!!! Με το καλό!!! Να σου πω, εμείς επειδή είχαμε τρέξει απίστευτα στο γάμο τόσο με τα του μυστηρίου, όσο και με το σπίτι σε βαθμό εξωφρενικής μουρλοκαντιερίτιδας (Νουνουουουουου!!!!!), έχουμε πάρει τη βάφτιση τόσο χαλαρά που νομίζω πως είμαστε ένα βήμα πριν ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας!

Μαρινάκι αυτή τη βδομάδα βαφτίζετε?

Μανιτάριους νομίζα πως είχες Μαρίνα και Σοφία δίπλα δίπλα! Λέω τί στο καλό, όλες μαζί τις μάζωξε? Του χρόνου προβλέπω να έχεις την αρχοντομουτσουνάρα μου γιατί όπως έχω πει έχω πόρωση με το νησί σας!

Να σας πω, τώρα που κατέβασα το επίπεδο του κρεβατιού του μικρού, η πάντα φαίνεται πώς να το πω, χάλια, μισερή, σαν υπόλοιπο από γιουβέτσι, γιατί καλύπτει το μισό κάγκελο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:. Πρέπει να πάρουμε άλλη πιο ψηλή, ή έτσι είναι?

Έτσι είναι Πρίνσι μου μην αγχώνεσαι και μην μπαίνεις στον κόπο να την αλλάξεις γιατί σύντομα ο μπόμπιρας δε θα την αφήνει όρθια και θα τη χρησιμοποιεί για εφαλτήριο να σκαρφαλώσει στα κάγκελα οπότε θα τη βγάλεις ούτως ή άλλως! Η μικρή μου επιτέλους κάθισε στον ποπό της, άντε να δούμε μήπως έτσι κάθεται και παίζει και λίγο, προς το παρόν τσακώνεται με ένα πακέτο χαρτομάντηλα! Η βάφτισή μας ναι αυτό το Σάββατο είναι, αλλά γμτ μόλις αδιαθέτησα για 2η φορά και με έπιασε ημικρανία και αγχώνομαι ότι σίγουρα μέχρι το Σάββατο δε θα έχει σταματήσει και χμμμ νομίζω θα έχω θέμα με το φόρεμα!

mGKop3.png60Jvp3.png

αφηστε κοριτσια ο μικρος το μεσημερακι επεσε απο την αλλαξερια απο 1μ υψος..τον αφησα να παρω πανα και πηγε η μαρια και τον τραβηξε απο το πδι και τον σωριασε κατω...2καρουμπαλακια εκανε το μικρο μου..:(:(:(

Διαφημίσεις

Αμάν ρε Ιωάννα τι ήταν πάλι αυτό?Ευτυχώς έίναι μαλακά ακόμα τα οστά τους! Εμένα τελευταίο βράδυ στις διακοπές έσκασε σαν καρπούζι ανάμεσα στο κρεβάτι και το κομοδίνο μέσα στα σκοτάδια! Ευτυχώς δεν έσκισε κανένα μάτι! Οι υπόλοιπες πού είστε?

mGKop3.png60Jvp3.png

Κοριτσια μου γεια!

ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σας!

περιμένω και γω να παρω καμιά φωτο και θα σας βάλω!

Δε μπορειτε να φανταστείτε τι εγινε....χαλασε ενας σωλήνας και μου σκαψανε το μισό σαλόνι. εχω μια τεραστια τρυπα στον τοιχο, το πατωμα σκαμμενο και ολα τα μπαζα μεσα στο σπιτι γιατι δεν ειχανε σακουλες. Ειναι μεγάλη ζημιά και δε ξέρω ποτε θα τελειώσει. Δε ξέρω τι θα κάνω με τον μικρό, καθε μερα θα φτιαχνουν εδώ το πατωμα...

αυτο μου 'λειπε

φιλιά σε όλες, μόλις συνέλθω απο βαφτίσεις και μαστορέματα θα γράφω πιο αναλυτικά.

Χαιρομαι που ξαναμαζευομαστε σιγά σιγά...

φιλιάααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα κοριτσακια!Λορετα ....περαστικα και σε σενα!ευχομαι να ξεμπερδευεις γρηγορα!;)

Τι κανετε οι υπολοιπες;Ιωαννα ελπιζω να ειναι καλυτερα σημερα το παλικαρι σου!

Εμενα ξυπνησανε πρωι πρωι και τα δυο μου τα παιδακια,παω να συμμαζεψω λιγο το σπιτι και επανερχομαι!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερεεεεεεεεεεες!!!τι κανετε?εγω τρεχω με τις ετοιμασιες και δεν προλαβαινω εχω αγψωθει κιολας να πανε ολα καλα και ειμαι μεσα στην ενταση!!!αχαχαχ

λορεττακι να χαιρεσαι τον νεοφωτιστο αργυρακο σου με υγεια και χαρα...

καλως την ιωαννα μας και ελπιζω ο μικρος να το ξεπερασει γρηγορα...

ελενακι τι κανεις?ειστε καλυτερα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...