Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα καλε απο τις 4 το απογευμα μεχρι τωρα καμια δεν μπηκε?εμεις γυρισαμε απο τα βαφτισια της λορεττας περασαμε υπεροχα και θα περνουσαμε ακομη πιο καλα εαν ερχοταν και η φιλη μας η ελενη αλλα δεν πειραζει περαστικα σας.!!!λορεττακι και ελενη σας περιμενω στα δικα μας βαφτισια ....ετοιμαστειτε για τσιγγανικες καταστασεις.....θα χορεψουμε ε?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλησπέρα κοριτσάρες μου! Σας γράφω από το σπίτι, δε θέλω να γράψω ότι τέλειωσαν οι διακοπές με πιάνει μελαγχολία παρόλο που δεν περάσαμε και λίγα!

Πες μας Σοφάκι τα νέα από τη βάφτιση του γιου της Λορέττας μας! Πώς ήταν το παιδάκι, ελπίζω να μην ταλαιπωρήθηκε πολύ! Η δικιά μας μια νεράιδα φαντάζομαι! Όσο για τα γεύματα κι εγώ 2 δίνω αλλά σιγά-σιγά νομίζω θα ξεκινήσω και το 3ο! Μεγάλωσαν τα παιδάκια μας!

Πολύ προχώ ο γιος σου Στεγία μου! Σαν μεγάλο παιδί κάθεται μπράβο του! Αυτό το ποδήλατο το είχα πάρει κι εγώ από τα jumbo στο γιο μου στην ίδια τιμή νομίζω! Στην αρχή το ευχαριστήθηκε αλλά στην πορεία άρχισε να μη στρίβει καλά, τα πόδια του μεγάλωσαν και δε χωρούσε καλά στα "σταθερά" πετάλια αλλά δεν έφτανε και τα άλλα. Τώρα φτάνει φυσικά μια χαρά αλλά και πάλι δεν ποδηλατεί!

Πρίνσι καλώς την άσωτη! Με γεια τα δοντάκια σας!

Babyjes ούτε 2 εβδομάδες δε μείνανε για να ντυθείς στα λευκά! Τέλεια, μη ξεχάσεις ότι περιμένουμε φώτο!

Χαρά καιη δική σας μεγάλη μέρα πλησιάζει! Φτιάξτε επιτέλους το παλιονετ να τα λέμε συχνότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Τσα!!!! Να που σε τσάκωσα συμπεθερούλα μου!!! Ώστε με πήρες είδηση ότι είμαι τρελοκαντέριω και καλά κάνεις!!! Κικιρίκου!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Πώς τα περάσατε στις διακοπές? Μωρέ δε θυμάμαι, στην babyjes πήγες ή στο μανιτάρι μπερδεύτηκα. Για πες μας πώς πήγε η βάφτιση?

Μαρινάκιιιιιιι, καλωσόρισες, άντε να μαζευόμαστε σε λίγο θα ξεκινήσει και το απουσιολόγιο ε? Πώς είστε? Μωρέ τί ταλαιπωρία έχεις πάρει με τις αρρώστιες... Τουλάχιστον τώρα είστε εντάξει???

Διαφημίσεις

Εντάξει...χμμμμ όλα είναι σχετικά! Η μικρή έκανε και χτες πυρετούλη και σήμερα είναι ακόμα με βήχα και μύξες και έχει κι ο άντρας μου μια γαστρεντερίτιδα έτσι για να μη βαριόμαστε! Το αγοράκι σου πώς είναι? Πότε με το καλό βαφτίζεστε εσείς?

mGKop3.png60Jvp3.png

Περαστικά βρε κούκλα!!!

Άσε, ο λόρδος ξετσουτσούρωσε στις διακοπές, χόρτασε καθαρό αέρα και πρασινάδα :tongue::tongue::tongue:, ώρες ώρες τρελαίνεται να χορεύει (δεν πήρε από τη μάνα του, αλλά από την πεθερά μου το κόβω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:), και ξετρελάθηκε με τη θάλασσα!!! Τόσο που σκέφτομαι να αρχίσω να ψάχνω πληροφορίες για baby swimming!!! Βέβαια, την πρώτη μέρα που γυρίσαμε, το παιδάκι έπαθε ένα μικρό σοκ, τουτέστιν πού ήμουν και πού με φέρατε, αλλά από την επόμενη φαίνεται πως συνήθησε το κλουβοδιαμέρισμα!!!

Όσο για τη βάφτιση, το πιστεύεις πως δεν έχουμε κανονίσει ακόμα τίποτα? Λέμε για τέλη Οκτώβρη, αρχές Νοέμβρη για να δούμε!

γεια σας!!!!τι κανετε?ειναι καμμια εδω?

εμεις ειχαμε παει το πρωι για μπανιο και μετα για καφεδακι σε μια φιλη μου....ο μικρος ηταν κυριος και πολυ ησυχος περιεργως!!!παντως περασε πολυ καλα και ηταν πολυ κουρασμενος και επεσε ξερος!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κορίτσιααααααααααααααααααα

τι μου κάνετε?

να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Λορετάκι μου!!!να τον δείτε όπως επιθυμεί!!!

Η Ελάνη μας τι πάθανε?

Σοφάκι πες τα όλα πώς περάσατε?

ΜΑρινάκι μου καλωσορίσατε....

Όλα όσα είπες τα αντιμετωπίζω ήδη,ειδικά με τα ποδαράκια θα τα κλείσω τα σταθερά...τουλάχιστον μου αρέσει που δένεται γιατί με το άλλο όλο τσουλήθρα κάνει....

Πήγαμε για φαγητό με τον νονό...

περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!

κοιμάται τώρα οπότε πάμε για προπόνηση!!!

φιλάκια........

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Κοριτσακια μου καλημερα!

Κατ΄αρχην να ευχηθω να ειναι καλοφωτιστος ο.....νεοφωτιστος Αργυρακος μας! :)

Να ειναι παντα γερος και ευτυχισμενος και εσεις Λορετακι μου παντα διπλα του να καμαρωνετε το παλικαρι σας!

Εμεις σημερα ειμαστε λιγο καλυτερα πιστευω...βασικα εγω ειμαι ηδη απο χτες καλυτερα χωρις πυρετους και κομαρες απλα το μπουκωμα δε λεει να ξεκουμπιστει(αφου δε μυριζω ουτε οταν τα κανει ο μπεμπης!!!)και νιωθω λιγο κουρασμενη....ο μπεμπης χτες μου κανε πυρετο ..οχι πολυ 38 αλλα ηταν αρκετο για να με στεναχωρησει....επισης δεν εφαγε καλα ολη μερα πολυ λιγο το μεσημερι λιγοτερο το απογευμα και το μισο γαλα το βραδυ και σημερα το πρωι...σημερα ξυπνησε απυρετος και ευδιαθετος αλλα γρηγορα αρχισε η γκρινια...τεσπα,....ελπιζω και(παρακαλαω)να ειναι μονο τα δοντακια του....Ρε Σοφακι πες μας λεπτομερειες!Φωτογραφικη δεν ειχες;εγω ελεγα θα εφερνα τη δικη μου για να ειμαι η πρωτη που θα διοχετευσω φωτο στο....τυπο αλλα τελικα ηρθαν αλλιως τα πραγματα...Πρινσι και τζεσικα καλε που χαθηκατε;;;;φιλακια σε ολες τις τσουπρες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Ξεχασα να γραψω το πιο σημαντικο γεγονος του Σουκου!Ο γιοκας μου ο μεγαλος εχασε το πρωτο του δοντακι!!!!!Θα το πεταξουμε σημερα στη κεραμιδια!!!Μεγαλωσε το παλικαρι μου!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσακια μου καλημερα,μου λειπετε αλλα κραταω μια ψυχροτητα οχι με εσας φυσικα αλλα με καποια θεματα εδω μεσα(παρεντς)..και δεν πολυμπαινω σας διαβαζω ομως χωρις να συνδεθω...τα νεα μας..βγαλαμε και το 3δοντακι μας το πανω ματοδοντο :D:Dκαι εχουμε αλλα 2ετοιμα για σκασιμο....ζυγιστηκαμε πριν απο 1εβδομαδα 8200κ 73π..λεμε μπαμπα νταντα κανουμε κουπεπε παλαμακια,παμε σφαιρα στην περπατουρα,λιγο στον υπνο τα χαλαμε αλλα anyway.....αυτα..

λορετακι να σου ζησει ο νεοφωτιστος παντα γερος και ευτυχισμενος....

πρινσι μαρινα και νουνοιυ καλως μας ηρθατε...ελενακι μου περαστικα...

Καλημερούδια τσούπρες!!!

Λορεττάκι να χαίρεσαι τον μικρούλη σου και να τον βλέπεις πάντα χαρούμενο και ευτυχισμένο!! Γρήγορα μπες να μας πεις τα νέα!!

Πρίντσάκο καλωσόρισες!!! Και ναι..μας έλειψες!!!!!

Χαρουλίιιιταααα....απο που έρχεται πια αυτό το νετ;; Από το διάστημα;;;;

Ελενη μου σας χτύπησε και εσάς τελικά αυτή η παλιοίωση εε;; Χαμός γίνεται απ'ότι ακούω!! Περαστικούλια αν και τώρα το μεγάλο πακέτο πέρασε... το μπούκωμα σκέψου ότι εμένα μου έχει μείνει ακόμα μια εβδόμάδα μετά!!

Και κορίτσια ναι...το αποφασίσαμε.. η βάφτιση θα γίνει στις 19/9 σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και με λίγους φίλους μας...έτσι δεν θα στείλουμε καν προσκλητήρια.. οπότε έχω μόνο κάτι γραφειοκρατικά, μπομπονιέρες και να βρω φόρεμα.. ξεχνάω κάτι;;

PCqNp2.png

Οχι δε ξεχνας τιποτα....με τη προυποθεση βεβαια οτι ολα τα υπολοιπα...θα τα θυμηθει η νονα!!!! :)

Καλημεραααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ ποσο ζηλευω και εγω ετσι θελω εμεις και ατομα που πραγματικα μας νοιαζονται και χαιρονται με την χαρα μας..αλλα η πεθερα μου θα αρχισεις τις μλκ..μωρε να μην την καλεσω καλυτερα??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...