Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΠΡΙΝΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....

ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΣΑΣ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΙΑ!!!

ΓΛΥΚΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλως μας ηρθες πρινσι!!

τι κανει το αντρακι ?μεγαλωσε?πολλα φιλια να του δωσεις.στεγια τι να λεμε ξανα ξανα.κουκλακι αληθινο ο γιαννης σας.να ειναι παντα χαρουμενος και να κανει και εσας!

γλυκουλα το ξενυχταμε σημερα?

εν το μεταξυ εχεις και ακριβεια στο προγραμμα σου.πως γινεται καθε βραδυ στις 22.00 να μπαινεις.τοσο σταθερη?το εχω παρατηρησει μερες.δεκα και 5 και 10 μπαινεις σταθερα

γλυκουλα μου τι ειδα γινατε 8 μηνων??συγχαρητηρια!!!!να χαιρεσαι το μωρουλακι σου με το καλο και τα βαφτισια!

4ywWp2.png

γλυκουλα το ξενυχταμε σημερα?

εν το μεταξυ εχεις και ακριβεια στο προγραμμα σου.πως γινεται καθε βραδυ στις 22.00 να μπαινεις.τοσο σταθερη?το εχω παρατηρησει μερες.δεκα και 5 και 10 μπαινεις σταθερα

γλυκουλα μου τι ειδα γινατε 8 μηνων??συγχαρητηρια!!!!να χαιρεσαι το μωρουλακι σου με το καλο και τα βαφτισια!

ναι δεν εχω ορεξη ια υπνο...ειμαι σταθερη γιατι ο μικρος 9 τρωει και τον βαζω για υπνο που πεφτει συνηθως ξερος οποτε κατα τις 10 εμφανιζομαι....

ευχαριστουμε πολυ και εσυ να χαιρεσαι τον γαντζο σου...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ Ο ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΥΠΝΟΣ ΕΓΙΝΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ 21!!

ΜΟΛΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ο δικος μου κοιμηθηκε απο τις 23 αλλα εχει ξυπνησει ηδη 3 φορες και συνεχεια θελει χαιδεματακια .τον παιρνει ο υπνος για λιγο και ξανα κλαματακια

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 22 ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 23

ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝ ΣΤΙΣ 00

cIhqp3.png

9knMp3.png

γιατι ετσι?αφου το βλεπω οτι κουτουλαει και τριβει τα ματακια του.γιατι ειναι ανησυχα.τωρα παλι κοιμαται.για να δουμε..

και εχτες που κοιμηθηκε νωρις παλι το πρωι δεν ξυπναγε παλι με τιποτα.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Λορετάκι μου,με το καλό να γίνει Χριστιανούλης ....

Είμαι σίγουρη πως όλα θα είναι τέλεια!!!

Ο παίδαρος θα τους τρελάνει όλους και εσύ σα καλή Νεράιδα θα του μαζεύεις όλες τις ευχές!!!

Να περάσετε καλά και να δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στον Νεοφώτιστο!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Εμείς πήγαμε και κοινωνήσαμε και ήταν άψογος!!

Γυρίσαμε θήλασε-έφαγε φρουτόκρεμα και νάνι...

Ήρθαν η μαμά μου με την αδερφή μου και τον τρελάνανε στα φιλιά!!!

Έχω ντοκουμέντα!!!!

Πάμε να φάμε την μοσχαρόσουπα και επανερχόμαστε!!!

Στον εαυτό μου το λέω καθώς μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

κοριτσακια τι κανετε??? εμφανιστηκε και ο φαντομας εμεις ακομα τιποτις με νετ μου λειπετε πολυ αντε να δουμε ποσο ακομα

δε εχω δια βασει τιποτα απο βαφτησια πως παμε?? ποιες βαφτησατε??? εμεις στις 9 οκτωμβριου μαζι με το γαμο και εχω τρελος αγχος δδε ξερω πως θα ειναι ουφ παλι αγχωθηκα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

κοριτσακια τι κανετε??? εμφανιστηκε και ο φαντομας εμεις ακομα τιποτις με νετ μου λειπετε πολυ αντε να δουμε ποσο ακομα

δε εχω δια βασει τιποτα απο βαφτησια πως παμε?? ποιες βαφτησατε??? εμεις στις 9 οκτωμβριου μαζι με το γαμο και εχω τρελος αγχος δδε ξερω πως θα ειναι ουφ παλι αγχωθηκα

ΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

λορεττακι ακομη στο νετ εισαι?γρηηηηηηγοραααα ετοιμασου καλεεεε παιδι μου

καλα ειμαι κι εγω αλλα κι εσυ χαρα εριξες μαυρη πετρα βρε πουλακι μου καλα για την συμπεθερα πρινσι δεν λεω τιποτα γιατι ξερω πως εχει πολλα κανταρια τρελα!!

στεγια ποσα γευματα του δινεις?φοβαμαι μην μειωθει το γαλα και δινω 2 γευματα

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...