Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τόσες μέρες λέω για το άλλο ποδήλατο ¨μηχανάκι¨και φώτο δεν είχατε δει...

Έβαλα λοιπόν....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

και εμάς έχουν τέντα και τα δύο.....

θα βγάλω να μας δείτε και στο πάρκο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γλυκούλα κοίτα φιλί που μου δίνει ο Πρίγκιπας....Λιώνω μετά...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια μου,τι κανετε???εμενα μου λειπετε πολυ αλλα σας διαβαζω οπως παντα!εγω τρεχω ακομα με τις τελευταιες λεπτομερειες του γαμου και ειναι περιττο να πω οτι ειμαι πολυ ανχωμενη οσο πλησιαζει η ωρα.ουτε για την γεννα δεν ειχα ανχος.μες την εβδομαδα θα αγορασω και φορεματακι για την μπουμπου μου που θα την εχω παρανυφακι.α!και απο κιλα κλαφτα χαραλαμπε,ειναι στασιμη στα 68.στεγια μου μολις ειδα τις φωτο και ξετρελαθηκα.ο πριγκιπας μοιαζει με παιδακι και οχι με μωρο.ειναι μουρλια!!!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

με το καλό Τζέσικα....

μας έχεις λέιψει!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

α πολύ ωραίο το ποδηλάτο σας...εμάς μάλλον ειναι για πιο μεγάλο παιδάκι...κλαααψψψψψψ

τελειος ο πριγκιπας μες στη χαρά...

baby jes μην αγχώνεσαι, ολα θα πάνε τελεια!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Είναι από τα μεγάλα εεε?

Πάντως δεν είναι πολύ ακριβό το μαδερ τα έχει 120 ευρώ

cIhqp3.png

9knMp3.png

δεν το πιστευω τα νευρα μου 1 εβδομαδα προσπαθω να μπω και δεν με βαζει και τωρα εκανα απαντηση στην στεγια και με εβαλε με την μια.

τι κανετε κοπελιες ?μου λειψατε.

σοφακι ωραια περασαμε βρε να ξαναερθεις.

στεγια μου να σου ζησει ο πριγκιπας το ξαναειπα δεν πειραζει ευχουλα ειναι.

λορεττα μου με το καλο.

ειρηνη σε εχω χασει απο διπλα 2-3 μερες που εισαι?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

στεγια τελειες οι φωτο μπραβο σας .αντε και στην κορη.

ποια αλλη εχει βαλει φωτο?

κελακο που εισαι ?δεν πηγε δουλεια ο συζυξ?

λορεττα εγω γιατι δεν βλεπω το φορεμα?

εγω για την βαπτιση αποφασισα τισ μπομπονιερες απο το χαμογελο απο οτι ειδα στην σελιδα τους μου αρεσαν κατι κουτακια ροζ ασπρο .τα υπολοιπα θα τα ναλαβει η νυφη μου θα μοιρασει και τα προσκλητηρια που θα διαλεξει γιατι εγω θα παω μονο για 15 μερες αθηνα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γιουουουουούχουουουουου!!!!!!!! μαντέψτε ποιός αποφάσισε να γυρίσει!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Πείτε μου ότι σας έλειψα, ωωωωω ναι,:tongue::tongue::tongue:, γιατί αν όχι θα σας τσακίσω κακούργες!!!:evil::evil::evil:

Ααααααχ, πώς πέρασε ένας μήνας ούτε που το κατάλαβα.:(:(:( Περάσαμε πολύ ωραία, το βλαστάρι μου ήταν ο απόλυτος σταρ της παραλίας :mrgreen::mrgreen::mrgreen: και εμείς ξεκουραστήκαμε. Η σύνδεση ήταν χάλια, έτσι δεν κατάφερα να διαβάσω τίποτα (πέρα από τις φωτογραφίες της Στέγιας με τον πρίγκιπα που είναι απίστευτες!!!!) και τώρα δεν ξέρω αν θα προλάβω να διαβάσω, ελπίζω να περάσατε όλες τέλεια και να γίνατε μαύρες γαζέλες, γιατί εγώ παραμένω αγελαδίτσα άσπρη άσπρη!!!

Α, και το σημαντικότερο, σήμερα ανακάλυψα πως έβγαλε τα δύο πρώτα του δόντια, τα 2 κάτω λαγουδίσια!!!:P:p:p Αχ, πολύ συγκινήθηκα, τώρα είμαστε έτοιμοι για παϊδάκια!!!! Σας φιλώ, πάω να δω dvd, ή μάλλον blue ray για να ακριβολογούμε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...