Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

να μαι και εγω!!!τα carrefour εχουν - 50% τις λιμπερο πανες τρεξτε!!!!

εγω πηγα αλλα δεν μου δεχτηκαν τα κουπονια και νευριασα και δεν τις πηρα!!!τωρα τους εστειλα μειλ για να διαμαρτυρηθω....

τι κανετε εσεις???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά γλυκούλα μου εδώ...έπαιζα με την μικρούλα μου που...άρχισε να μπουσουλάει!!!!!:mrgreen::mrgreen: Της πέταγα τις πιπίλες της απο΄τη μια άκρη του δωματίου στην άλλη και πηγαινε και τις έπαιρνε! (είναι τρελό δόλωμα για το μωρό μου!!)

Ελενάκο μήπως τελικά αυτό που είχα και εγώ και η Μαρίνα είναι ίωση που κυκλοφορεί; Ίδια συμπτώματα... το περάσαμε όλοι οικογενειακώς.. υπομονή καθώς δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά πλέον!

PCqNp2.png

Γεια σας και απο μένα!!!

και μενα ο μικρος λίγο μπουσουλησε σημερα...δηλαδη ενα μετρο μπροστά πηγε...!!!!! χαρηκα..ακόμη εντωμεταξύ δε στέκεται πολυ ωρα στον κωλαρακο του...

Εχω αρχίσει και χαιρομαι πολυ για τη βάφτιση. Θα εχουμε πολλές απουσίες λόγω καλοκαιριου αλλά δε πειράζει!

Στέγια μου σχεδόν μου τελειωσε η περίοδος. Και μενα γιαυτο μου ηρθε. Δε θηλάζει πολυ ο δικός μου.... Τη μέρα δηλαδη! φοβάμαι μήπως μου σταματησει το γάλα. Αφου πήρα τηλέφωνο να νοικιάσω νοσοκομειακό θήλαστρο...αλλά δεν απάντησαν.

Ελενάκι προσοχή, κυκλοφορουν ιώσεις...

Χριστινάκι εσένα μπουσουλάει κανονικά ? βάλε ρε συ καμιά προσφατη φώτο να δουμε το μωρό σου...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

΄Καλέ ξεκινήσανε κιόλας οι μπουσουλόπιττες στο καφέ μας? Μπράβο στα παιδάκια που ξεκίνησαν κιόλας μπουσούλημα!

Εμείς είμαστε Πόρτο Χέλι για τις τελευταίες 2 μέρες των διακοπών μας, μετά τα κεφάλια μέσα για τα καλά γιατί ο Χειμώνας προβλέπεται βαρβατος! Η μικρή δυστυχώς έχει τα συμπτώματα που είχα εγώ πριν κανά δυο μέρες και σκίστηκε στο βήχα το μικράκι μου και έχει και μυξούλες! Άντε να περάσει κι αυτό! Φιλάκια πολλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας μπουμπουκακια μου!!!τι κανετε?

μαρινακι νομιζω οτι ελεγε στις ειδησεις οτι εχει πιασει φωτια εκει.και στην κερκυρα.που ειναι η babyjes να μας πει απο πρωτο χερι?περαστικα μαρινακι στην μπουμπου

4ywWp2.png

Έλα ρε Ειρήνη το μεσημέρι που χαζεύαμε στην πισίνα είδαμε κάτι τεράστιους καπνούς και σειρήνες, αλλά φαινόταν ότι ερχόταν από κάπου πολύ συγκεκριμένα! Ελπίζω να έσβησε τώρα!

mGKop3.png60Jvp3.png

στέλλα σ'αυτο το ποδηλατάκι κάθεται ο μικρουλης σου? θα μου το παρουν δώρο στη βάφτιση.

αν κάθεται?

τρομάζω να τον βγάλω αpό τις χαρούλες.....

πάντως για αυτή την ηλικία καλύτερο είναι το άλλο το κοκκινο έχειο και ζώνες γιατι το γαλάζιο είναι πιο απλό...σήμερα έκανε τσουλήθρα καθώς του αρέσει να περνάει και τα δύο πόδια στο ίδιο μέρος και να τα βγάζει έξω...πάλι καλά κρατιόταν από το γύρω γύρω και δε χτύπησε ίσα που τσούλησε....

το κόκκινο είναι mothercare...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Είναι καμία εδώ?ή θα μιλάω παλι μόνη?

εξαφανιζόλ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

΄Καλέ ξεκινήσανε κιόλας οι μπουσουλόπιττες στο καφέ μας? Μπράβο στα παιδάκια που ξεκίνησαν κιόλας μπουσούλημα!

Εμείς είμαστε Πόρτο Χέλι για τις τελευταίες 2 μέρες των διακοπών μας, μετά τα κεφάλια μέσα για τα καλά γιατί ο Χειμώνας προβλέπεται βαρβατος! Η μικρή δυστυχώς έχει τα συμπτώματα που είχα εγώ πριν κανά δυο μέρες και σκίστηκε στο βήχα το μικράκι μου και έχει και μυξούλες! Άντε να περάσει κι αυτό! Φιλάκια πολλά!

Πόρτο Χέλι εε?ζηλεύω θέλω και εγώ.....

Κάντε καμιά βουτιά και για εμάς...

Στη Χηνίτσα είχε 2 μέρωπα τα οποία είναι υπό έλεγχο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

τρεχω πολυ...

χθες ηρθαν οι φιλοι μου απο αθήνα και βγήκαμε για φαί και μετά ποτάκι. Τον μικρό τον κράτησε η μαμά μου μια χαρά αλλά αφου ηρθαμε αρχισε να ξυπνάει συνέχεια!!!

χαλια βραδυ περάσαμε λοιπόν. Το πρωί μας επιασε προκοπη και αλλάζουμε τα επιπλα για να εχουμε χώρο. Μας φερνουν τα δωρα της βαφτισης και προς το παρον εχουμε δύο ξύλινα αλογατάκια και ενα τεραααααστιο ποδήλατο....

ειμαι πτώμα....

πρέπει να ξεκουραστώ γιατι αυριο ειναι η μεγάλη μερα...

Στελλα μου το ποδηλατάκι μεσα στο σπιτι το εχεις η τον βγάζεις και εξω? το δικό μας μάλλον ειναι για πιο μεγάλο παιδί...ειναι τεράαααστιο

jXj1p2.png?DWVm7y7O

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΛΟΡΕΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ....ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΛΙΝΓΚ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΛΤΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ "ΜΗΧΑΝΑΚΙ".....

ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΕΣ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΚΑΛε σας λέω ΤΕΛΕΙΟ ειδικά αυτό από το mothercare γιατι το άλλο το γαλάζιο είναι από 18 μηνών

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...