Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kalhmera koritsakia!!!Τι κανετε;;εγω μολις ξυπνησα......Χτες το βραδυ με επιασε ενα πραμα οπου φταρνιζομουν συνεχεια και χτυπησα ενα ζιρτεξακι...μονο που αυτο φερνει τρομερη υπνηλια..εντωμεταξυ κατα τις οκτωμιση εννια ξυπνησε το μωρο αλλα δε μπορουσα να κουνηθω...τον πηρα λοιπον μαζι μου στο κρεββατι...κοπανιοταν καημενος απο δω κοπανιοταν απο κει μεχρι που ξανακοιμηθηκε το πουλακι μου!και τοτεεεεεε....χτυπησε το τηλ και ξυπνησα!!!αι στα κοματια.......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!!! εμμμ...βέβαια το ξενυχτήσατε εχθές με το μπίρι μπίρι και που να ξυπνήσετε σήμερα...!!!!

Κορίτσια εγώ μάλλον θα έχετε καταλάβει ότι δεν αγχώνομαι για την βάφτιση :-) To μόνο μου άγχος είναι που θα πλαντάξει το μικρούλι μου!!

Λέω να πάω για μπάνιο στη θάλασσα τώρα...αλλά πάλι δεν ξέρω...φυσάει αρκετά....

Ελενάκο τι ωραίο διαβάζεις;;

PCqNp2.png

εδω παλι δε φυσαει καθολου....ειναι ο,τι πρεπει για μπανιο αλλα.....ντεν εχω αυτοκινητο καρντια μου! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ααα δεν οδηγείς;; Και πως τα βγάζεις πέρα με το μωρό και τον γιο σου όλη μέρα που ο άντρας σου είναι στη δουλειά; Έχεις εκεί κοντά μαγαζιά, σούπερμάρκετ κλπ; Εγώ έχω εξάρτηση από το αυτοκίνητό μου...αν το πάω καμιά μέρα για σερβις και δεν βρίσκεται από κάτω να το βλέπω κάτι παθαίνω...θέλω να νοιώθω ότι μπορώ ανά πάσα στιγμή να φύγω!

Της Μάντα τα έχω διαβάσει όλα εκτός από αυτό! Μάλλον είανι το τελευταίο της εε; Αλλά έχει αρχίσει και με κουράζει το στυλ της ενώ στην αρχή μου άρεσε. Το πιο ωραίο δικό της είναι το σπίτι δίπλα στο ποτάμι κατά τη γνώμη μου!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέεεερααααα!!!!

τι μου κάνετε? εμεις κοιμηθήκαμε καλύτερα το βράδυ, ευτυχώς....

σε λίγο θα πάω για νύχια, μου έφερε η μαμά μου και το φόρεμα...ολα οκ..

περιμένω τους φίλους μου απο αθήνα το απογευμα και μάλλον θα βγουμε το βράδυ, ελπίζω να αντέξω...

ελενάκι καλά εκανες και κοιμηθηκες...

χριστινάκι γιατι να αγχωθεις βρε... ολα γινονται...μονο προσκλητηρια να προλάβεις να στειλεις.

΄και γω χωρίς αυτοκίνητο κάπως νιώθω. και μένω και στο κέντρο...

βέβαια δε το παιρνω συχνά, ευτυχώς αλλά θελω να ξερω οτι ειναι εδώ...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι ΤΕΛΕΙΑ μέρα ξημέρωσε!!!

Εμείς εδώ χορεύουμε!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εβαλα φώτο το πρώτο δοντάκι,όσο φαίνεται!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μπραβο στεγια!!!!εγω βεβαια δε το βλεπω αλλα εσυ που ξερεις που ειναι το βλεπεις καλυτερα! ;)

Εγω ρε παιδια δεν ειμαι και πολυ στα καλα μου...ψιλοποναει ο λαιμος εχω ενα πονοκεφαλο και κομαρες....λετε να με τριγυριζει τιποτα;μιλησα και με τον αντρα μου χαλια μπουκωμενος αυτος(εμ του ειπα χτες παρε ενα ζιρτεκ αλλα δε μ΄ακουσε!)...μπορει να μη φυγουμε σημερα για βεργια...δεν ειναι κακο ομως αυτο ε;;;; :) :) ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ωχ μπας και είναι ψιλοκρύωμα και όχι αλλεργία?

εννοείται πως τέτοιες μέρες Παρασκευοσαββατοκύριακα για καλό έρχονται τα κρυώματα....χαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΑΑΑ!! δε σας είπα 2 μέρες κοιμόμαστε σχεδόν 8ωρο!!!!!!!!!!!!!!!

για να δούμε,βέβαια το μόνο που με φοβίζει είναι πως αν κόψει τα βραδινά γεύματα θα αδιαθετήσω...δε μου έχει λέιψει καθόλου...

Και μιας και το ανάφερα Λορεττάκι πως είσαι με το θέμα αυτό?Τελείωσες?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στις 14:23 έκανε σεισμό όχι μεγάλο 3,5 ήταν ο πρώτος που νιώθω με την γέννηση του Πρίγκιπα...Ε,λοιπόν τι είναι η μάνα στο παιδί έτρεξα αμέσως....Κάποτε στεκόμουν κόκκαλο!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...