Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   πρίν από 13 λεπτά , Makelen είπε:

Τα 5ης μέρας μπαίνουν 5η μέρα και τα 6ης μπαίνουν 6η μέρα. Ή και λίγο αργότερα σε ώρες. Όχι νωρίτερα απ' όσο ξέρω. Τώρα τι έπαιξε με αυτό τον γιατρό.. δεν έχω καταλάβει!! 

Expand  

Προτιμούσε λέει να με πάει με τροποποιημένο κύκλο με προετοιμασία δλδ ενδομητρίου με φάρμακα (όχι φυσικά όπως ήμασταν μετά την ωοληψια) για να το βάλει 5η ημέρα. Κάπως τώρα μετράω τις μέρες που σου είπαν εσένα κ εμένα κ έχω καεί. Είναι κ αργά🤣 

Προσπαθησε να χαλαρώσεις! Μη κάνεις τα καλα τα δικά μου που κοιμήθηκα 2 ώρες πριν τη χοριακη. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

cristine30 είπε:
Ναι θα βγούμε σίγουρα αύριο!!! Θα την πάω βόλτα στη γειτονιά με το καρότσι! Άσχετο.. όταν έχει ήλιο τους βάζουμε αντιηλιακό στο προσωπάκι ή όχι; Επίσης (σε έχω πρήξει ελενάκι) του βάζεις και σκούφο ή και τίποτα άλλο στο στοματάκι-μυτούλα μπροστά;

ακομα αντιλιακο δε χρησιμοποιω,ομως απο ανοιξη σιγουρα!εκτος απο τη κουκουλα του φοραω και σκουφακι και του βαζω κι ενα κασκολακι οταν βγαινουμε με το σακο γι να προστατευει μυτουλα και στοματακι.οταν βγαινουμε με το καροτσι βαζω το πλαστικο προστατευτικο του καροτσιου και οχι κασκολακι!και δε με επρηξες καθουλου!!:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

cristine30 είπε:

Eιρηνάκι πως πάει;; Ηρέμησε καθόλου το βράδυ ο γλύκας σου;;

οχι μονο αν τον εχουμε στο κρεβατι και καθε λιγο αρχιζει και βερβεριζει!!!κοινως μουρμουραει.τωρα τον εχω ταισει και αφησει στο κρεβατακι του και καθε λιγο βγαζει κατι τσιριδες.τι αλλο να του κανω?

Επεξεργάστηκαν by ERIANTON

4ywWp2.png

μου ειχε πει στις 40 μερες αλλα δε πηγα γιατι αδιαθετησα εχω σκοπο νζα παω απο βδομαδα ομως πριν ξαναδιαθετησω

εμβολιο στισ 02/03 θα κανουμε. πως τα πανε με το μικρο ολα καλα?

ευχαριστουμε πολυ!!!!

χριστινα βαλε καμια φωτο της νυφης μου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ERIANTON είπε:
οχι μονο αν τον εχουμς στο κρεβατι και καθε λιγο αρχιζει και βερβεριζει!!!κοινως μουρμουραει.τωρα τον εχω ταισει και αφησει στο κρεβατακι του και καθε λιγο βγαζει κατι τσιριδες.τι αλλο να του κανω?

τιποτα πουλακι μου!να ασχολεισαι μαζι του θελει το αγορι σου!δε μπορει μακρια σου!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαρα25 είπε:
μου ειχε πει στις 40 μερες αλλα δε πηγα γιατι αδιαθετησα εχω σκοπο νζα παω απο βδομαδα ομως πριν ξαναδιαθετησω

ευχαριστουμε πολυ!!!!

κι εμεις 2-μαρτιου θα κανουμε!!!:P:p

rssOp2.pngDiP1p2.png

χαρα25 είπε:
χαχα αληθεια λενακι? αντε εμεις εχουμε ραντεβου 10,45. πως ειναι ο ερωτας σου?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: κιε μεις 11.00!!!μονο που ειμαστε 504 χλμ μακρια!!!!

καλα ειναι χαρουλα μου!τρωει τωρα και ελπιζω να κοιμηθει μετα..:tongue:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κοριτσάρες μου γειά σας..............

Είμαστε πολύ καλά......

Κοιμηθήκαμε καλά το βράδυ και ξυπνήσαμε στις 1:30....

Πολλά πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

χαρα25 είπε:

ευχαριστουμε πολυ!!!!

εμενα μου εκλεισε ραντεβου το σαββατο στο γιατρειο του.

4ywWp2.png

Εγώ λέω να κλείσω ραντεβού για την επόμενη εβδομάδα! Τα εμβόλια δεν πρέπει να τα κάνουμε με το που μπαίνουνε στο μήνα τους; Άχχ.. το έχω και άγχος αυτό με τα εμβόλια...!

Ελένη μου εγώ δεν έχω αγοράσει κασκολάκι..ούτε ήξερα ότι υπήρχαν για τόσο μικρούλια.. :wink:

Εσύ το βάζεις και στο σάκο εε; Εγώ πήρα μάρσιπο αλλά δεν της αρέσει καθόλου νομίζω... μάλλον νοιώθει περιορισμένη.. ίσως να της αρέσει μόλις αρχίσω να την βάζω να κοιτάει προς τα έξω και όχι προς τα εμένα...

Ειρήνη μου υπομονή! Μήπως βαριέται στο κρεβατάκι του και θέλει παρεούλη ή να βρεις καμιά δραστηριότητα; Ρηλάξ ή γυμναστήριο έχεις;

PCqNp2.png

αχ το ειπες για ρηλαξ εχω παρει ενα που κουνιεται μονο του κανει μουσικη και εχει και φωτακια τις φισερ τελειο το εχω καταβολευτει καθεται ωρες εκει και κοιταει τα φωτακια και μετα ρειχνει και κανενα υπνο

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...