Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ηρθε μια φίλη μου με το μωρό της που ειναι ενός έτους!!!! πω πω πιο δύσκολα τα πράγματα όταν περπατάνε...τρέχεις συνέχεια απο πίσω τους...

Ο δικός μου ηταν κύριος!!! Δεν γκρίνιαξε καθόλου!!!

Ελενάκι εσύ με το θηλασμό καλά? Γίνεται χάλια το μωρό σου στο θηλασμό? Εμένα λόγω των ψευδοθηλών βγαίνει γάλα και σαλάκια και γινόμαστε χάλια κάθε φορά... :idea:

Εve ρωτησα σύμβουλο θηλασμού. ΤΑ κατάφερα για μία μέρα να θηλάσω αλλά πάλι πληγώθηκαν οι θηλές μου. Θέλει πάρα πολύ υπομονη και νομίζω οτι δεν την έχω. Σήμερα που τον έβαλα δε μπορούσε καθόλου χωρίς τις θηλές. Μπερδεύτηκε ο καημενούλης...

Χριστινάκι και μένα στην αρχή έκλαιγε πολύ, οχι στο μπάνιο αλλά μετά στο σκούπισμα. Τώρα βάζουμε και μεις αερόθερμο και είναι πολύ καλύτερα.

Αννια μου περαστικά...κυκλοφορεί ιωση γαστρεντερίτιδας...μα που κόλλησες???

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχχ βρε κορίτσια δεν έχω αερόθερμο.. λέτε να πάω να πάρω;; Από την άλλη να πάρω τώρα μόνο για 1-2 μήνες ακόμα δεν ξέρω αν λέει....

Όντως επειδή κρυώνει κλαίει έτσι γιατί όταν της ρίχνω νερό της αρέσει πολύ και σταματάει το κλάμα...

Εντωμεταξύ να ρωτήσω τις δευτερομανούλες.. τώρα που μεγαλώνει αρχίσζει και δεν κοιμάται τόσο πολύ και βαριέται στο πορτ μπεμπέ... πως να την διασκεδάσω; Την βάζω από το ρηλάξ στο γυμναστηριο και μετά πάλι σε ένα ρηλάξ-κούνια και κάτι γίνεται αλλά για λίγο... μετά αρχίζει πάλι τη γκρίνια..Τι άλλο μπορώ να κάνω;

PCqNp2.png

Αχ....δε ξερεις τι λενε;;Μικρα παιδια μικρα βασανα...μεγαλα παιδια μεγαλα βασανα!!! :) :) :) Εμεις οχι δε λερωνομαστε καθολου...μαλλον δεν εχω τοσο πολυ γαλα για να φτασουμε στο σημειο να λερωθουμε!Μετα τρωμε και κανονικο συμπληρωμα(γευμα...120-150)Συνεχισε με τις ψευδοθηλες..δε νομιζω οτι επηρεαζουν το θηλασμο..κανω λαθος;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Αχχ βρε κορίτσια δεν έχω αερόθερμο.. λέτε να πάω να πάρω;; Από την άλλη να πάρω τώρα μόνο για 1-2 μήνες ακόμα δεν ξέρω αν λέει....

Όντως επειδή κρυώνει κλαίει έτσι γιατί όταν της ρίχνω νερό της αρέσει πολύ και σταματάει το κλάμα...

Εντωμεταξύ να ρωτήσω τις δευτερομανούλες.. τώρα που μεγαλώνει αρχίσζει και δεν κοιμάται τόσο πολύ και βαριέται στο πορτ μπεμπέ... πως να την διασκεδάσω; Την βάζω από το ρηλάξ στο γυμναστηριο και μετά πάλι σε ένα ρηλάξ-κούνια και κάτι γίνεται αλλά για λίγο... μετά αρχίζει πάλι τη γκρίνια..Τι άλλο μπορώ να κάνω;

Λογια Χριστινα μου...λογια τραγουδια και χορους!!!Εχεις και κοριτσι!Ριξτε κανα τσιφτετελι παρεα,να δεις πως θα της αρεσει!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εδω εδω!!!Που εισαι βρε χαρα εξαφανισμενη;;καλη παρεα ο γιοκας ετσι; δε μπορεις να ξεκολησεις!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Έλα βρε χαρά που είσαι;;; Σε ξεμυαλίζει ο γιόκας σου και δεν προλαβαίνεις;;

Ελενάκι να σε ρωτήσω, αυτη η φόρμα εξόδου που έλεγες εχθές, εννοείς αυτές που είναι χοντρές για τα χιόνια ή πιο ελαφριά; Έχω μια για τα χιόνια (και καλά) που έχει και γαντάκια και παπουτσάκια αλλά μου φαίνετια πολύ χοντρή για να της την βάζω... μπορεί να κάνω και λάθος ομως...

PCqNp2.png

χριστινα μου τι εννοεις χοντρη;;αντιανεμικη με επνδυση και εχει δυο φερμουαρ μπροστα που κατεβαινουν μεχρι κατω και ετσι ειναι ευκολο το βαλε βγαλε....και απο μεσα δε χριαζεται να φορα χοντρα ρουχα,και ναι εχει και γαντακια και παπουτσακια και κουκουλα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχ....δε ξερεις τι λενε;;Μικρα παιδια μικρα βασανα...μεγαλα παιδια μεγαλα βασανα!!! :) :) :) Εμεις οχι δε λερωνομαστε καθολου...μαλλον δεν εχω τοσο πολυ γαλα για να φτασουμε στο σημειο να λερωθουμε!Μετα τρωμε και κανονικο συμπληρωμα(γευμα...120-150)Συνεχισε με τις ψευδοθηλες..δε νομιζω οτι επηρεαζουν το θηλασμο..κανω λαθος;

εμείς γινόμαστε χάλια κάθε φορά...

Καλέ ο δικός σου τρώει πολύ ε???????

Οι ψευδοθηλές δεν επηρεάζουν το θηλασμό αλλά εγώ παιδεύομαι πολύ...

θέλουμε και εγώ και ο μικρός άλλαγμα μετά! γινόμαστε χάλια...και του φοράω και σαλιάρα:idea:

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσια αφηστε τα δεν εχουμε βαλει κω..ο κατω με τον υιο τον βαζω στο αμαξι και ολο τσαρκες ειμαστε και εκεινος τρελενετε του αρεσει πολυ..

χριστινακι τωρα που το θυμηθηκα εμεισ την πρωτη φορα στο αμαξι δφε ξερασαμε ολα οκ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

εμείς γινόμαστε χάλια κάθε φορά...

Καλέ ο δικός σου τρώει πολύ ε???????

Οι ψευδοθηλές δεν επηρεάζουν το θηλασμό αλλά εγώ παιδεύομαι πολύ...

θέλουμε και εγώ και ο μικρός άλλαγμα μετά! γινόμαστε χάλια...και του φοράω και σαλιάρα:idea:

Και πολυ καλα κανεις!!!Τωρα τρωει πολυ μαλλον επειδη δε τρωει πολυ απο το στηθος μου,αλλα δε πειραζει...εγω τον βαζω...οσο φαει! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ναι τέτοια έχω.. είναι καλή λες; Εσείς βέβαια στη Θεσσαλονίκη έχετε και πιο κρυο.. εμένα μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ ζεστή εδω όταν πχ έχει 12-15 βαθμούς έξω... :rolleyes::rolleyes: Αλλά και πάλι με τέτοια θερμοκρασία έξω τι θα μπορούσα να της βάλω;; Αχχ... δεν ξέρω.. και αυτό με εμποδίζει να βγούμε για βολτίτσα γμτ....

PCqNp2.png

Ναι ναι τέτοια έχω.. είναι καλή λες; Εσείς βέβαια στη Θεσσαλονίκη έχετε και πιο κρυο.. εμένα μου φαίνεται ότι θα είναι πολύ ζεστή εδω όταν πχ έχει 12-15 βαθμούς έξω... :rolleyes::rolleyes: Αλλά και πάλι με τέτοια θερμοκρασία έξω τι θα μπορούσα να της βάλω;; Αχχ... δεν ξέρω.. και αυτό με εμποδίζει να βγούμε για βολτίτσα γμτ....

εγω παντως χριστινα μου τη χρησιμοποιω και με εχει βολεψει μια χαρα!!!!βγειτε παιδι μου λιγο εξω ναρει το μωρο τον αερα του!!!!!!:P

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι θα βγούμε σίγουρα αύριο!!! Θα την πάω βόλτα στη γειτονιά με το καρότσι! Άσχετο.. όταν έχει ήλιο τους βάζουμε αντιηλιακό στο προσωπάκι ή όχι; Επίσης (σε έχω πρήξει ελενάκι) του βάζεις και σκούφο ή και τίποτα άλλο στο στοματάκι-μυτούλα μπροστά;

Αχ ναι χαρούλα χρόνια πολλά στον μικρούλη σου!!! :-)

Eιρηνάκι πως πάει;; Ηρέμησε καθόλου το βράδυ ο γλύκας σου;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...