Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι ναι βαφτίζει το λορεττάκι μας και θέλει να είναι μια ...νεράιδα, γι'αυτό τρέχει ολημερίς και οληνυκτίς για τις ετοιμασίες!!:D:D

Δυστυχώς σκεφτόσουνα τη Μαρίνα με τις αρρώστεις του χειμώνα αλλά είχε και το καλοκαίρι τρεχάματα!! Για πες εσύ, τι είχε ο μικρούλης σου καλέ;; Φαντάζομαι όχι κάτι σοβαρο για να μην γυρίσετε εε;

PCqNp2.png

Όχι βρε Νουνού μου κι εσείς αρρώστιες καλοκαιριάτικα! Υπομονή, αλλά τελικά επειδή στο ξενοδοχείο που είμαστε απαραίτητη προυπόθεση είναι να κουβαλάς παιδικό καθισματάκι (τουλάχιστον ένα) στο αυτοκίνητο χι,χι,χι, βλέπω πολλά αρρωστούλια γύρω μας! Έτσι γίνεται με τα μωρά, υπομονή!

Εμείς θα είμαστε στο Βραχάτι μέχρι και αύριο και μετά...θα σας τα πω γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

ο μικρος ειχε ουρολοιμωξη αλλα σε μια καλιεργεια μας βρηκα ενα μικροβιο που λεγεται ψευδομοναδα που λενε που αυτο ειναι ενδονοσοκομειακο συνοδευεται απο 40αρι πυρετο και επιβαλει νοσηλεια σε νοσοκομειο!!!!!!!τελικα δεν ειχαμε τιποτα απο ολα αυτα...ηταν μια απλη επιμολυνση....που βρεθηκε αφου την τελευταια καλιεργεια την καναμε με καθετηρα...φαντασου πονο τωρα το πουλακι μου....ειπιαμε και 3 μπουκαλια augmedin για το αρχικο κ@λοβακτηριδιο....

ο μεγαλος τωρα επαθε αμυγδαλιτιδα ουτε και ξερω απο που και ηπιε κι αυτος τα σιροπακια του...μετα τον τσιμπισε ενα κουνουπι μολυσμενο(δεν ηταν του νειλου ) και γεμιζε σπυρακια ηπιε και το ζιρτεκ του και ηρθε στα ισα του...γενικως δεν περασε μερα που καποιο απο τα 2 δεν πηρε φαρμακο αφου λεω δεν θα τον πιασω αυτον που μας ματιαξεεεεε!!!!!!κατα τα αλλα ολα καλα...εγω ειμαι ετοιμη για την βαφτιση που θα γινει 12-9 ....εσυ?

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

τοτε χριστινα αφου εχετε κλεισει ημερομηνια τρεχατε ποδαρακια σου!!!!!περιμενουμε ποτε θα μας παρει η κοπελια να μας δωσει τα κλειδια.σας ειπα οτι η οικογενεια αυτη μετακομιζει στην καρυστο επειδη ο αντρας της πηρε μεταθεση εκει,πυροσβεστης?πηγε και κατευθειαν ειπε να του αναψουν φωτιες να δουν αν ειναι καλος στην δουλεια του.ειχε πει οτι θα ερχοταν χτες αλλα πριν γινουν αυτα με τις πυρκαγιες.εκτοτε δεν μιλησαμε.

νουνου καλως μας ξαναηρθες!!!οποτε τωρα ολα καλα!!!μαλλον σου λειπαμε και εψαχνες τροπους να γυρισεις πισω.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

και δεν λες !!!ετσι κι αλλιως εγω τον χειμωνα τον λατρευω αν ειναι και καλος ακομα καλυτερα.καλο χειμωνα και σε σας!!

με το καλο να βαφτισετε!!!!!

καμια φωτογραφια θα δουμε απο το μωρουλι?

4ywWp2.png

Θα μαζέψω εδώ τα κορίτσια να σου έρθουμε με το λιαρ τζετ μου!! :D:D

Εγώ ούτε ξέρω πότε βαφτίζω.. μια ημερομηνία έχω κλείσει στο Σεπτέμβριο αλλά τίποτα άλλο... ευτυχώς έχω πολύ καλή φίλη και νονά που με ανέχεται ακόμα!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλα μη φανταστεις πως θελει και τιποτα για τις ετοιμασιες.μονο φορεμα πανε παρε τωρα που εχει καμια εκπτωση γιατι κριμα ειναι ας γλιτωσουμε κανα φραγκο απο καπου....λιαρ τζετ εεε??κι εγω ελεγα δεν μπορει καπου αναμεσα μας κρυβεται η λατσαινα!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ειρηνη μου να σε πω την αληθεια θελω παρα πολυ να βαλω φωτο αλλα φοβαμαι το νετ και τους κινδυνους του...δεν ξερεις τι κυκλοφορει πλεον ....στο φεις ειναι λιγο ποιο ακινδυνα θα βαλω εκει μαλλον.(εχει τυχει να γνωρισω ατομο απο δω που δεν στεκει και καλα δεν το λεω τυχαια αυτο)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...