Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

φυσικα και ειμαι φυσικια!!!!(καστανη :) :) :) )

απο το μπαμπα του που στην ηλικια του ειχε ακριβως το ιδιο ξανθο μαλλι!!! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τι μαγειρεύετε σήμερις?

λέω για μακαρόνια με κιμά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

εμεις αν δεησει το κοτοπουλακι και ξεπαγωσει θα φτιαξουμε κατι με κοτοπουλο!!!

μαλλον με πατατες πιπεριες μπεικον και πολλα πολλα μυρωδικοαπαυτα που προαναφερατε και πατατουλες στον φουρνο!!!

ωραια τα μακαρονια με τον κιμα.ο καλος ομως δεν τα θελει με τιποτα!!!!ενω τρελενεται για μουσακα τον κιμα σε μορφη σαλτσας δεν τον θελει

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

λοιπόν θα συμφωνήσω με τον άντρα σου,για μουσακα το πήγαινα αλλά με τίποτα σήμερα οπότε θα φτιάξω μακαρόνια με κιμά να φάει ο μπαμπούλης και εγώ μακαρόνια με τυράκι σαλατίτσα..

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις ημασταν για μπανακι πολυ ζεστη εχει και ο μικρος ειχε ιδρωσει πολυ....εφαγε και κοιμαται επιτελους λιγακι...το απογευμα θα παμε εκκλησια την φανουροπιτα μας αυριο γιορταζει και θα κανουμε βολτες παλι....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάρες μου!

Γλυκούλα αύριο είναι του Αγίου Φανουρίου ε? Στενοχωριέμαι που είμαστε ακόμα διακοπές και δε θα κάνω φανουρόπιττα να πάω στην εκκλησία, το κάνω κάθε χρόνο τελευταία και νιώθω ότι με βοηθάει!

Ελένη ντροπή σου ναμας πετάς έτσι κατάμουτρα τις διαστάσεις του παιδιού σου! Χι,χι,χι! Ειρηνάκι εμείς στα ίδια κυβικά παίζουμε, αλλά πραγματικά δεν αγχώνομαι καθόλου! Δες λίγο στο βιβλιάριο υγείας πόσο είναι ο μέσος όρος για παιδάκια στην ηλικία τους και θα ηρεμήσεις! Πάντως κι εγώ είμαι της άποψης αν τρώει το φαγητό του να μην συμπληρώνεις με γάλα, γιατί μετά θα το πάρει συνήθεια και θα σου κόψει το φαγητό αφού το γάλα μια χαρά τα βολεύει! Εγώ (άμα θυμηθώ και προλαβαίνω :) ) τη θηλάζω μετά το γεύμα ίσα ίσα για να πιει αντί για νεράκι επειδή με το θηλασμό ουσιαστικά στην αρχή νεράκι πίνουν και η δεσποινίδα δεν πίνει ακόμα νερό, μόνο παίζει!

Λορέττα πώς είναι οι ανταύγειες? Άντε και τέλειωσες με τα της βάφτισης! Να δεις που θα είναι όλα τέλεια!Εμένα από τώρα με έχει πιάσει τρελό άγχος για την άλλη εβδομάδα που έχω κάμποσες εκκρεμότητες δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τα παιδιά, ο άντρας μου θα φύγει Δευτέρα πρωί για δουλειά και θα επιστρέψει απόγευμα Τρίτης και δεν έχω καν ιδέα πότε θα κάνω ανταύγειες και πότε θα πάω παιδιά στον παιδίατρο!

Χριστίνα μια χαρά θα τα προλάβεις πάντως όλα για τις 19, καλύτερα τώρα να ξεμπερδεύεις παρά να τρέχεις αργότερα!

Στεγία τι ρομαντζάδες διαβάζω? Μπράβο σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

μαρινακο μου ειναι χαμηλα στην καμπυλη.σχεδον 25%.για το γαλα εχεις απολυτο δικιο αυτο μου ειπε ο δοκτορ οτι θα εχει στο μυαλο του οτι μετα εχει και γαλα και θα τρωει λιγοτερο ή και με το ζορι προκειμενου να πιει το γαλα.με το που το βλεπει ρε συ τρεμει απο την λαχταρα του να το πιει.πλακα εχει το ανταρτακι μου!

γλυκουλα θα ερθετε ηλιουπολη στον αγ.φανουριο?

4ywWp2.png

Ειρηνάκο η ημερομηνία είναι το μόνο που έχω κλείσει!! Γι'αυτο και το πιλατεύω και το σκέφτομαι ακόμα!! Πότε θα ξεκινήσεις τη μετακόμιση;;

Μαρίνα πότε γυρίζετε;;; Να σου πω.. συνέβησαν όλα αυτά φέτος αλλά τελικά καταφέρατε και τις κάνατε τις διακοπούλες σας και πολυήμερες εε; Τώρα που βρίσκεστε;

PCqNp2.png

καποιοος που#$#$ς μας ματιαξε και τρεχαμε απο γιατρο σε γιατρο με τον μικρο και προκειμενου να γυριζω στην πολη εκατσα εκει και τα τραβουσα ολα εκει ....μαυρο καλοκαιρι λοιπον και ολο σκεφτομουν το μαρινακι κι ελεγα κι αυτη αρρωστα τα εχει (δεν ηξερα οτι ηταν αρρωστα το καλοκαιρι μιλαω για τον χειμωνα)εσυ ετοιμαζεις βαφτισια εξπρες?τι ετοιμασες ως τωρα?εκλεισε τιποτις??

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...