Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χριστινουλα καλημερα και σε σενα!Εκτος απο ψωμακι,του δινω και μπισκοτακι αυτα της μιραντα και επισης μου ειπε χτες η γιατρος πατατουλες στο φουρνο ή γιαχνι οταν μαγειρευω να βγαζω μια μεριδα για το μπεμπακο μου με ζουμακι και να τις παταω με το πιρουνι να τις τρωει! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mιράντα ε; Δεν φοβάσαι μην το κόψει στα δύο και το καταπιεί; Γιατί δεν είναι και πολύ σκληρά νομίζω αυτά! Εγώ ακόμα δεν της έχω δώσει τίποτα σε μπουκίτσες! Δεν ήξερα καν ότι έπρεπε! :D

Και να σου πω, πατατούλες φούρνου που έχουν αλάτια, πιπέρια, ρίγανεσ κλπ δεν πειράζει εε;

PCqNp2.png

πριν τα βαλεις ολα αυτα βγαζεις τη μεριδουλα! ;)

Οσο για τα μπισκοτακια κατευθειαν λιωνουν στο στομα τα συγκεκριμενα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χμμ...κάτι δεν κατάλαβα..νόμιζα ότι σου είπε να του δώσεις από το δικό σας φαγητό! Δηλαδή αν είανι να βγάλεις τη μεριδούλα πατάτες πριν το ετοιμάσεις το φαγητό, τότε που την ψήνεις; Μόνη της; (απορίες ξανθιάς)

PCqNp2.png

αμαν βρε χριστινουλα μου!!!!!φτιαχνεις το φαγακι αναλατο χωρις μπαχαρικα και μολις γινει βγαζεις τη μεριδουλα και μετα συμπληρωνεις τα μπαχαρικα σου και το ξαναβαζεις στο φουρνο!αμα θες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

χαχα ναι μιλάει η μαυρομαλλούσα!! :D:D

Μα καλά χωρίς μπαχαρικά το μωρό μπορεί να το φάει...εμείς ΠΩΣ θα το φάμε μου λές;; Μπαααα...δεν παίζει να το κάνω εγώ αύτο.. προτιμώ να της ψήνω φαγάκι ανάλατο σε μίνι πυρέξ δίπλα στο δικό μας αν είναι έτσι!! Γιατί εγώ δεν βάζω μόνο αλάτι πιπέρι αλλά και ρίγανη, λεμόνια, μουστάρδες, πορτοκάλια...χααχαχ..τώρα που το σκέφτομαι μπορούμε να γλυτώσουμε και τη φρουτοσαλάτα έτσι!!

PCqNp2.png

Γεια σου βρε χριστινιω!!!καλε για ενα ταψι πατατες φουρνου τοοοοση φασαρια;;;;;αχαχαχαχαχαχ

εγω αλατακι πιπερακι ριγανιτσα λεμονακι ως εκει!και πολλα μας ειναι!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ελένη μου φτού σκόρδα στο μαναράκι που τα τρώει όλα!!!!

και από κιλά ε?φτου φτου

Χριστινάκι καοι εγώ όταν φτάσω σε αυτά που λέει η Ελένη θα βάζω ένα πυρεξάκι ξεχωριστό.

εγώ έχω πάρει ένα γκατζετάκι του βάζω διάφορα μέσα και τα μασάει...άσε που βλέπει εμάς και μασάει κιόλας!!!

το ωραίο?έχει ήδη φάει κάτι κομματάρες που δεν έχουν λιώσει χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D

Ελένη βάζουμε μπόλικα μπαχαρικά και αν δεν τα βάλεις από την αρχή μάπα το καρπούζι!!!:P:p:p

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σου χριστινακι μου!!

εγω του δινω πολλες φορες μπουκιτσες απο πατατα και καροτο που τα λιωνω στο χερι.

για τον υπνο οντως πρεπει να κανω κατι.για το μωρο οχι για μενα.

για ποιες 19 λες την βαφτιση?μην μου πεις για τον σεπτεμβρη......

και ομπεμπης μου τρωει μπισκοτακια .πηρα τα νουτριτσια

4ywWp2.png

εμ φυσικα του σεπτεμβρη λεει ρηνιω μου!!!!!ειναι η τσακαλι το χριστινακι θα τα κανονισει ολα στο τσακα τσακα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ναι ρηνάκι για του σεπτέμβρη λέω!!! χαχααχαχ.. έμεινες;; Και σου λέω δεν έχω κάνει τίποτα...δεν ξέρω καν αν θα την κάνουμε τότε... αλλά ξύπνησα με επιφόιτηση σήμερα να την κάνουμε τότε γιατί μετά θα βαρεθώ να ψάχνω για χειμερινά μέρη!!

Θα συμφωνήσω με στέγια για το φαγητό..αν δεν βάλεις τα μπαχαρικούλια από την αρχή μετά πάει...δεν λέει τίποτα στα ψητά...

Καλά κόρίτσια άσχετο...σας έχω πει ότι μπαίνω μια στο τόσο φέις... είδα τώρα καλέ τις νέες φώτος από τα μωρά σας!!!! Καλέ τι γλυκούλια που είναι όλα!!!!!!! Έχω μείνει!!!!! Γέλαγα και με τα διάφορα σχόλια που αφήνατε η μια στην άλλη...φτου να μην το παίρνω χαμπάρι όταν τις ανεβάζετε!!! (ελένη ο μεγάλος όντως παέι για μοντέλο!! Καλά αυτό το ξανθό από που το πήρε;;; Γιατί εσύ δεν είσαι φυσικιά χρυσό μου έτσι δεν είναι;;;:mrgreen::mrgreen:)

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...