Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημέρα Γλυκούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!

από ενέργεια έχουμε πολύ αλλά δε ξέρουμε τι πάει να πει γκρίνια.......

σήμερα πώς είστε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα ιδια!!!!γι αυτο πηγαμε βολτα για να ηρεμησουμε...στην βόλτα παντως ημαστε κυριοι και κανουμε και δημοσιες σχεσεις με ολα τα μικρα που βλεπουμε στα καροτσια και κανουμε μπολικα γελια και χαρες...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοινωνικός εεε?

μπράβο το κουκλάκι σου....

εμείς κοιμόμαστε,θα φάμε όταν ξυπνήσουμε....ψάχνω να βρω έθιμα που σχετίζονται με το πρώτο δόντι....εδώ στο πάρεντσ λένε ο πρώτος που θα το δει πρέπει να του πάρει κάτι χρυσό και να το χτυπήσει με αυτό για να είναι γερό και κάτι κόκκινο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!! Είμαι κομμάτια... έχω 38 πυρετό και προσέχω και το μωρό...τα έχω δει όλα...ευτυχώς είναι πολύ καλό και ήσυχο σήμερα και δεν με ταλαιπωρεί καθόλου...

Στέγια μεγιά το δοντάκι!! Θέλουμε και εμείς!!!

Για πες μου τι σλινγ έχεις; pouch ή ring sling?

Γλυκούλα για ποιο ποδήλατο μιλάς;

Οβερ..πάω να ξαπλώσω πάλι..

PCqNp2.png

Τι διαβάζω? Χριστινάκι πυρετό? ΠΕραστικά σου και μακάρι να μην κολλήσει το μικράκι σου!

Το σκέφτομαι αν πρέπει να γράψω τα δικά μας ή καλύτερα να σιωπήσω! Αφού ακόμα και στις διακοπές οι αρρώστιες μας κυνηγάνε! Η μικρή με 38+ και ο Γιώργος γαστρεντερίτιδα! Ακόμα και το νερό το βγάζει! Α, ναι και εγώ με κομάρες, μπούκωμα, λαιμό και ίσως πυρετό, δε βάζω θερμόμετρο για να μην απογοητευτώ!

Λορέττα εμένα μου ήρθε 2-7 η περίοδος (έκτοτε αγνοείται) είχα αίμα πολύ για πολλές μέρες, πόνο μόνο στη μέση πριν να μου έρθει και τώρα πάλι νιώθω κάπως έτσι οπότε αν δεν είναι από την ίωση μάλλον ξανάρχεται καλύτερα μπας και ξεπρηστώ λίγο πριν τη βάφτιση!

Στεγία μεγειά το δοντάκι σας! Νομίζω ότι ο πρίγκιπς δικαιούται τον τίτλο του πιο ήσυχου μωρού ή ίσως κι εσύ της πιο ορεξάτης μανούλας αφού αν τον έχεις διαρκώς αγκαλίτσα με χορούς και βόλτες, δεν έχει κανένα λόγο να σου παραπονεθεί, αφού και τα ολα τα μωράκια συνήθως σε τέτοιες στάσεις ξεχνάνε κάθε τους πόνο!

Όσο για το καρότσι εμείς όταν γεννήθηκε η μπουμπού πήραμε αυτό της chicco για το Γιώργο που ήταν 1,5 για μακρινές βολτίτσες αφού για κοντά περπατάει! Όταν ήταν 1 σκεφτόμουνα να πάρω πιο ελαφρύ, αλλά αυτά τα τελείως καλοκαιρινά δεν ξέρω αν βολεύουνε για τόσο μικρά σαν τα δικά μας, όσο για τα "ενδιάμεσα" το μόνο θετικό τους είναι ότι πιάνουν λιγότερο όγκο στο πορτ μπαγκαζ κατά τα άλλα όπως μου εξήγησε και ένας μαγαζάτορας μεγαλώνοντας το βάρος του παιδιού καθορίζει και το φορτίο που κουβαλάμε αφού το βάρος από το καρότσι δεν διαφοροποιείται πάρα πολύ.

Αυτάααα!

mGKop3.png60Jvp3.png

κορίτσια γεια σας!

είμαι κομμάτια με την περίοδο! πολυ αιμα! (συγγνώμη κιολας)...

έχουμε θέμα και με το φαί. Τη μέρα δε θέλει καθόλου να τρώει ουτε να θηλάζει και το βράδυ θέλει κάθε δύο ώρες. Είμαι πτώμα και τρέχω και για τη βάφτιση.

Ξέρει κανεις γιατι το κάνει αυτό με το θηλασμό? θα μου κοπεί το γάλα στο τέλος. Το βγάζω με το θηλαστρο αλλά αντικαθιστά το θηλασμο????

Στεγια με γεια το δοντάκι...μπράβο ο πρίγκιπας που δε γκρίνιαξε..."όποιος δει πρώτος το δόντι παιρνει στο μωρό φορεσιά" ετσι μου ειπε προχθές η γιαγιά μου... απο τότε και γω βάζω άλλους να κοιτάνε...μπουαααα

χριστινάκι περαστικά!

κέλι και γλυκούλα φιλιάαα

μαρινάκι μήπως να πατε να σας ξεματιάξουν οικογενειακώς? δε το λέω για πλάκα. Στο μάτι πιστευω πολυ.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχ Λορέττα μου το έχω κάνει και αυτό δεν είδα αποτέλεσμα! Ένα ευχέλαιο όμως θα γίνει επιστρέφοντας οπωσδήποτε!

Όσο για το γάλα, θηλάζει έτσι τώρα επειδή αδιαθέτησες, σιγά-σιγά θα αυξηθεί και πάλι η παραγωγή και δε θα έχεις θέμα! Επίσης, γνώμη μου, αν δεν έχουν περάσει 3 ώρες τουλάχιστον από τον τελευταίο θηλασμό μπορεί να μην πεινάει το παιδί παρόλο που λέει πρώτα ότι θηλάζεις και στο καπάκι δίνεις τα στερεά! Εγώ πρώτα ταίζω και μετά θηλάζω! Θηλάζει 5-6 φορές την ημέρα.

mGKop3.png60Jvp3.png

Μαρινάκι ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ οικογενειακώς!!! Και εγώ τα ίδια με σένα έχω, μπούκωμα, κομάρες αλλά ΚΑΙ πυρετό δυστυχώς... το μικρό μου το πέρασε ήδη πολύ πιο ελαφριά (1,5 μέρα της κράτησε) οπότε δεν έχω το άγχος να την κολλήσω ευτυχώς... Δεν μπορώ καθόλου και τη μάσκα...νοιώθω ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω!!

Με το καρότσι δεν ξέρω τι θα κάνω τελικά... θα πάω μια βόλτα από τα μαγαζία να τα δω και να δω και τιμές και είδωμεν!!

Λορέττα για τα σήριαλ που λέγαμε τις προάλλες, πήρα ένα που είναι πολύ καλό! Είναι λίγο psycho βέβαια αλλά έχει πολύ πλάκα.. λέγεται black books! Είναι σαν θεατρικό καθώς εξελίσεται όλο σε ένα βιβλιοπωλείο!

Στέγια να ζήσετε και να είστε πάντα ευτυχισμένοι!! Εχθές είχατε επέτειο εεε; Και εμείς σήμερα αλλά σέρνομαι...ρομαντικό ντίνερ νέξτ γίαρ....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Μαρινάκι δε ξέρω τι θα κάνω με το θηλασμό. Ηδη το ενα στήθος "υπολειτουργεί"! Την άλλη φορά ηταν 5 ώρες νυστικός και πάλι δεν έτρωγε....αντε να δουμε, μήπως ειναι φάση που περνάει. Θα βγάζω με το θηλαστρο. Τώρα βέβαια το βράδυ έφαγε αρκετή ώρα...

Χριστινάκι θα το ψάξω. Εγώ πηρα σήμερα το σοπράνος...το έχεις δει!

Νιωθεις καλύτερα?

Ερχονται κάποιοι φιλοι μου απο την Αθήνα για τη βάφτιση και εχω χαρει πολυ! Συμφοιτητές μου απο το μεταπτυχιακό. Τελικά με κάποιους ανθρώπους μπορεί να μη βλέπεσαι πολυ αλλά εχεις δυνατους δεσμούς.

πάω στον αντρουλη μου

σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα σας!!!σουλατσαραμε ολη μερα και τωρα μαζευτηκαμε και ο μικρος εχει αυπνιες και δεν λεει να κοιμηθει με τιποταααααααααααααα....

μαρινακι να ευχηθω περαστικα αμαν με τις αρρωστιες τι εχετε παθει????

χριστινα και εσυ περαστικουλια και να μην κολλησει η μικρη σου...

οι υπολοιπες που χαθηκατεεεεεεεεεεε??????????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλησπερα σας!!τι κανετε?

στεγια να ζησετε και να ειστε παντα ευτυχισμενοι!λορρετα η μαρινα εχει δικιο οταν ερχετε περιοδος μειωνεται το γαλα και οταν τελειωσει επανερχεται.αλλα ηθελα να ρωτησω...... εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι το μωρο πια θα πινει γαλα στο πρωτο και τελευταιο γευμα τις ημερας.εσυ του δινεις μετα απο καθε γευμα?

χριστινα περαστικα να ειναι!!

4ywWp2.png

Καλημεραααααα!!!Πολυ ξηρασια και σημερα βλεπω....χμ.....:)

Στεγια να ζησετε και να χαιρεστε το μωρακι σας με το δοντακι του!!!Χριστινακι αμαν βρε πουλακι μου!!!Υπαρχει χειροτερο πραγ μα απο το να εισαι μεσα στο καυσωνα αρρωστος με πυρετο;;;;;;περαστικα σου κοριτσακι μου!Λορετα αφου τοτε θελει να τρωει το παιδι,εσυ ποια εισαι που θα του αλλαξεις προγραμμα;;;ε;;;;; :)

Αντε ξυπνηστε μπας και πιω καφε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια μου,

κομμάτια ειμαι πάλι σήμερα και αν εμφανιστώ έτσι στη βάφτιση πολυ θα στεναχωρεθώ γιατι μη ξεχνάτε οτι πρέπει να ειμαι και νεράιδα...:-D

σήμερα πια πρέπει να κάνω ανταύγιες, δε παει αλλο αλλά απο μέσα μου λέω να πάω αυριο...βαριέεεεμααιιιιιι

ειρηνάκι θηλάζεις, δε θυμάμαι! τα παιδιά που θηλάζουν κανονικά πινουν περισσοτερο γάλα απο δύο φορές την ημέρα. Στο δευτερο εξάμηνο πάλι το γάλα ειναι η κύρια τροφή τους. Εξαλλου ο δικός μου δε τρώει και τιποτα αλλο περα απο φρουτο.

Εμείς πρόγραμμα δεν έχουμε. Ας πουμε σήμερα ειπα να του δώσω φρουτο πιο μετά και να του δώσω την κοτοχορτόσουπα το απογευμα μπας και χορτάσει (τρώει πολυ λιγο βεβαια)

τι κανετε εσεις????

και μεις κλεινουμε σήμερα 3 χρόνια γάμου!!!! αλλά θα το γιορτασουμε την άλλη εβδομάδα...

σας φιλωωωω πάω να την πέσω

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...