Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Να'μαι παλι για λιγο.Διακοπες γιοκ τελικα,ναι.Απο το να μς εβγαινε ξινο αποφασισαμε να κατσουμε στα αυγα μας.Καναμε τα μπανακια μας(και συνεχιζουμε να τα κανουμε δηλαδη)πηγαμε τις βολτιτσες μας,βολευτηκε η κατασταση ευτυχως ολο το χρονο εμεις μενουμε στην εξοχη δεν εχω παραπονο,ηθελα να αλλαξω βεβαια περιβαλλον αλλα τι να κανουμε ανωτερα βια.:):)Η Ανδριανη εκανε κουμαντο:mrgreen:.

Εμενα ακομα δεν εχει βγαλει κανενα δοντακι αλλα απο γκρινιτσα παμε καλα.

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλως την κελι!!!!

και εμεις γκρινιαζουμε παρα πολυ αλλα εχουμε 2 δοντακια και παμε για το επομενο!

και εγω δεν πηγα διακοπες αλλα δεν πειραζει θα παμε οοοολες μαζι του χρονου!!!χιχιχι

πως ειστε εσεις?ολα καλα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σου γλυκουλα,κι εσυ τα ιδια ε;Του χρονου λοιπον που θα παει;θα γυρισει ο τροχος.:)Εγω κουραστηκα παντως δεν ξεκουραστηκα,σκεψου 4 παιδια και εναν αντρα που κανει για αλλα 4!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Y0zHp2.png?OgArctsO

ειδικα εσυ κελι μου χρειαζεσαι ξεκουραση!!!ειπαμε εισαι ηρωααααααααααααςςςς!!!!!

αααα φτιαξε βρε στο τικερακι σου την χρονολογια του τριτου σου παιδιου την εχεις αφησει 6-5-200...χιχιχι

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Χαχαχα το αλλαξα βρε γλυκουλα καλα που μου το ειπες,που μυαλο!!!!:tongue:

Απο ξεκουραση σιγουρα την χρειαζομαι γιατι ο καλος μου θελει και το νερο στο χερι οπως εχω ξαναπει οποτε τωρα που ειχε αδεια σκεψου τι εγινε,χαααμοος.:?Τον ειχα ομως και παρειτσα να λεω και τα καλα,περασαμε ωραια.Οι ηρωες ξεκουραζονται μετα θανατον οποτε σε αυτη τη ζωη δεν εχω ελπιδα για ξεκουραση.:mrgreen:

Με το καλο να βγει και το καινουριο σας δοντακι...:P

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

σ ευχαριστω πολυ κελακο..ναι μωρε τον εχεις κακομαθει αλλα ηπαρεουλα ειναι η αποζημιωση που σου εδωσε...ζηλευω θελω και εγω!!!τεσπα!!!

λορεττακι τι κανεις?δεν ξερω αν η περιοδος μειωσει το γαλα γιατι εχω σταματησει καιρο τον θηλασμο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

γεια σας κοριτσάκια!

κέλι μου σε χάσαμε...

γλυκουλα τι κάνεις?

εμένα μου ηρθε περίοδος πριν απο λίγοοοοο

κλαααψψψψψ σκέφτομαι μήπως μου μειωθεί το γάλα...

ετσι διάβασα ότι μειώνεται αλλά όχι τίποτα τρομερό, θα στρώσει δώστου λίγο παραπάνω φαγάκι και νεράκι αυτές τις μέρες

αλήθεια πόσο τρώτε;

εμείς 150 φρούτο και το μεσημέιρ 100 με το ζόρι, του κρατάω το υπόλοιπο φαί και του το δίνω για απογευματινό

i1lzp2.png

Καλημερα κι απο μενα!!!!Αντε ακομα να μπουμε σε σειρα;;;;;Γυρισαμε υποτιθεται αλλα....μαλλον ακομα κοπροσκυλιαζουμε!!!

Εγω χτες το βραδυ βγηκα με τις φιλες μου πηγαμε για ρετσινα εδω κατω στη Περαια και περασα υπεροχα!!!!Βαλσαμο μου ειναι αυτες οι συναντησεις μας!!!!

Σημερα θα παω στη δουλεια μου να δωσω τα προσκλητηρια και το απογ στην αγορα να μου κοντυνουν το φορεμα! :)

Λορετακι μου ναι;;;ετσι γινεται;;μειωνεται το γαλα;;;δεν εχω ιδεα...ψαξτο λιγο μηπως δεν ισχυει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα.Εδω εγω,προλαβα καμια;Εχτες πηγα για μπανιο και μπρρρ κρυα η θαλασσα,φυσαγε κιολλας αλλα ειναι ωραια τετοια εποχη γιατι εχει φυγει και ο παρα πολυ κοσμος και ειναι χαλαρα.Ααααχχ αντε κοντευουν να ανοιξουν και τα σχολεια και απο τη μια μου ερχεται να βαλω τις φωνες απο χαρα που θα εχω μονο τα 2 το πρωι να ησυχασω λιγο αλλα μετα σκεφτομαι οτι η μεγαλη θα παει 5η και ειναι δυσκολη ταξη ο μικρος θελει μεγαλη βοηθεια και ε ρε γλεντια παλι.Που ειναι η ξεκουραση οεο;Δεν βλεπω τιποτις στον οριζοντα!!!!:rolleyes::tongue:Ελαααακο γυριστρο ρετσινες ε;ζηλεεευωωω...:mrgreen::mrgreen:

Y0zHp2.png?OgArctsO

KΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

Κορίτσια βγάλαμε το πρώτο μας δόντι!!!!!!!!!!!

Εχτές πήγαμε για ρομαντικό δείπνο οι 3 μας και του δίνω το ποτήρι μας και ακούω τσικ τσικ........Τρελαθήκαμε...Το δώρο για την δεύτερη επέτειο..........................Και το κλου της υπόθεσης?ΧΩΡΙΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ!!!!

Μόνο που βάζαμε συνέχεια τα δάκτυλα στο στόμα....

Εσείς πώς είστε?

Λορεττάκι μου αδιαθέτησες?Πονάς?Πολύ αίμα?Ξεκούραση σήμερα...Πάρτον στο κρεβάτι να τον θηλάζεις....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Τελικά μετά και από το πρώτο δοντάκι χωρίς παρεξενιές και γκρίνιες και κλάματα,ομολογουμένως έχω το πιο ήσυχο,ήρεμο και καλό μωρό!!!!!!!!!!!!!

Αυτό όμως με φοβίζει....Τι θα γίνει μεγαλώνοντας?ΟΕΟ???

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημεραααα!!!τι κανετε?εμεις ειχαμε παει βολτα στην θαλασσα και τωρα μαζευτηκαμε για να φαει...

στεγια μου οντως εχεις το καλυτερο παιδι εμενα γκριναζει συνεχως για τα δοντια και εχει απιστευτη ενεργεια οοοοολη μερα και κοιμαται και ελαχιστα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...