Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλησπερα σας τι κανετε?σημερα που δεν μπορουσα να μπω εγω σας επιασε λογοδιαροια και εμφανιστηκατε ολες ε?καλα σας συγχωρω...

εγω διαβαζω για την εξεταστικη και με πηρε η ωρα....

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λορρετακι -χριστινακι!!!δεν ξερω τι σκατα εχω παθει και δεν μπορω να κοιμηθω τα βραδια εδω και κανα 2 μηνο περιπου.απο την μερα που εμαθα για το γυναικολογικο μου θεμα.σκατα και απο σκατα!!

οσο για το μασαζακι, λορετ,δυσκολο εως δεν υπαρχει τετοια περιπτωση.χαχα!

4ywWp2.png

Καλημερα κοριτσακιαααα!!!Το βγαλα το τικερακι Ειρηνη μου οριστε!Τωρα ποτε θα ξαναβαλω τικερακι για διακοπες;;;ε;;;;;;;μπουχουυυυυυυυυ....

Ο μπεμπης μου ειναι ηδη πολυ καλυτερα!Δε με τρομαζει η κορτιζονη γιατι ξερω οτι λειτουργει α-με-σα!!!

Πηγαμε χτες το απογ βολτιτσα κατω στη Περαια και ενιωθα οτι ειμαι ακομα διακοπες!

Ο αντρας μου ομως καθολου δεν ενιωθε ετσι αφου σημερα πρωι πρωι επεστρεψε στην εργασια του!!!Αλλα και για μενα κοντευει ο καιρος και αλιμονο μουυυυυ!!!!!

Παω να τη ξαναπεσω ελαφρως και τα λεμε αργοτερα!φιλακιαααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλη μερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!

λενιω βαλε τικερ για τα χριστουγεννα.σκεφτηκες δουλεια και κουραστηκες ετσι?και εγω πρεπει να αρχισω να ψαχνω.

εγω κοιμηθηκα παλι στις 6 ξυπνησα στις 8 να ταισω το ντερεκι και παω να ξανατουμπαρω μεχρι τις 11.αν ακουσω το ξυπνητηρι!τα λεμε.φιλια σε ολες τις φιλεναδιτσες!

4ywWp2.png

Kαλημερούδια!!!

Αχχ βρε ειρηνάκο αφού σε προβληματίζει τόσο πολύ το θέμα γιατί δεν πας να κάνεις την επέμβαση να σου φύγει το άγχος που νοιώθεις;; Αν αρχίσεις δουλειά ποιος θα κρατάει τον μικρούλη, η πεθερά σου;;

Κορίτσια εγώ έχω θέμα... δεν πίστευα ποτέ ότι θα θέλω να κάθομαι σπίτι μου να μεγαλώνω τα παιδιά μου αλλά δυστυχώς (ευτυχώς;;;) έτσι συμβαίνει...δεν μπορώ να το σκεφτώ καν αυτή τη στιγμή να μεγαλώσει κάποιος άλλους (ούτε οι γονείς μου) την μικρούλα μας.... Καλά δεν μιλάω μέχρι να παέι σχολείο αλλά νοιώθω ότι τουλάχιστον αυτά τα πρώτα 2-3 χρόνια θέλω να είμαι ΕΓΩ (και ο μπαμπάς της) αυτοί που θα της δώσουμε τα πρώτα εφόδια.... δεν εμπιστεύομαι κανέναν άλλο....

Σας ακούγονται λογικά όλα αυτά ή έγινα χαζομαμά περιοπής;; :roll::roll:

Εμένα με κόλλησε ο αντρούλης μου και το μωράκι μας και σήμερα είμαι και εγώ κρυωμένη...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καθολου χαζα....ισα ισα!Μακαρι να μπορουσα να κατσω σπιτι....και τι δε θαδινα!

Οταν γεννησα τον μεγαλο δε δουλευα...επιασα δουλεια οταν ηταν εναμιση αλλα δουλευα μονο 4 ωρες το απογ και δε μου φαινοταν πολυ αφου ημουν ολη τη μερα μαζι του......μετα στα δυομιση του επιασα κανονικη πρωινη ολταωρη δουλεια....και μετα απο λιγους μηνες ξεκινησε παιδικο....ποσο μικρουλης ηταν τοτε και ποσο μεγαλος μου φαινεται τωρα.....

Περαστικα χριστινουλα!

rssOp2.pngDiP1p2.png

τωρα ποια δεν φταιει αυτο για την αυπνια μου.τωρα εχω κολλησει και καθομαι και βλεπω τηλεοραση μεχρι τις 4 και μετα ξαπλωνω και παιζω παιχνιδια στο κινητο.βασικα αυτο με τα παιχνιδια το εχω ξεφτιλησει αλλα και αυτο ξεκινησε για να μην σκεφτομαι.τα εχω κανει κωλεξ.πανε τα κυτταρα.....

ο μπαμπας θα το κραταει, λογικα.απλα θα πρεπει να ειναι κατι απογευματινο.σαν ημιαπασχοληση.αν βρω κατι,αν οχι βλεπουμε.

εγω λεω να αρχισω να κοβω απο εδω μεσα γιατι ειστε ολοι αρρωστοι.καλα πως γινεται αυτο καλοκαιριατικα?καλα δεν θελω να μαθω.....χαχα.

περαστικα παντως χριστινιω

4ywWp2.png

ααααα εννοειται οτι ουτε εγω σε βρισκω παραλογη μαμα χριστινα!!μαζι σου και εγω.λελενη ποτε αρχιζει σταθμο ο μικρος?σε δημοσιο παει?

για να γραφτει ενα παιδακι σε δημοσιο πρεπει να δουλευει η μαμα?

4ywWp2.png

Καλημεραααα.Επεστρεψε κι εμενα κανονικα στην εργασια του ο καλος μου οποτε επεστρεψα και εγω εδω.:)Τι κανετε;τι εχασα;ολα καλα;Ελενη κατι ειδα για κορτιζονη τι εγινε;

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Κελακοοοοοοοοοοοοοοοο!!!Που εισαι μικρη και...πολυτεκνη φιλεναδιτσα μου;;; :)

Τι εγινε με τις διακοπες;;γιοκ τελικα;;;

Το μωρο ρε αλλεργικη επεφυκιτιδα και του βαζω......κωλλυριο.....χαχαχαχαχαχα!!!

Τι κανεις;πως περασατε;;;

Ακομα τρεχεις βρε λορετακι;;;;αντε!!!!Ηγγυκεν η ωρα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημερα και σε σενα Γλυκουλα!!!Γκρινιαρης τελικα ο γλυκουλης ε;;;;αχ μωρε η ηλικα αυτη ειναι δυσκολη....και μενα ολη την ωρα γκρινιαζει...μια τα δοντακια μια που δε μπορουν να μετακινηθουν οπως θελουν...μια η ζεστη......ε...πολυ θελει ο ανθρωπος;;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

ακριβως!!!βγαζει δοντακι παλι και ειναι διαρκως μεσα στην γκρινια!!!

με το μονο που ηρεμει ειναι στην στρατα αλλα εκει τρεχω εγω γιατι τραβαει οτι βρει μπροστα του...εσυ τον εβαλες η ακομα?

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...