Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κορες!!τι κανετε?

λελενη μηπως πρεπει να βγαλεις το τικερ των διακοπων?

εγω κοιμηθηκα παλι 6.οποτε αν κολλησετε ολες αυπνια ας μπαινετε και καμια βολτα μπας και τα λεμε.

χριστινακι εγινε η μπουμπου 8 μηνων!!!!να σας ζησει η φαφουτιτσα.

4ywWp2.png

Ακόμα δεν έφυγα κακούργες με ξεμυαλίζεται!

Σε μια εβδομάδα είναι η βάφτισή σας Λορεττάκι?Πόπο όντως πέρασε ο καιρός!

Το κολύριο που λες Ελένη νομίζω είναι λίγο πιο δυνατό από το tombrex

Χριστινάκι εγώ έμεινα έγκυος όταν ο γιος μου ήταν 9 μηνών! Ήθελα πάντα τα παιδιά μου να έχουν μικρή διαφορά γύρω στα 2 χρόνια. Η αλήθεια είναι ότι τώρα έχει πολύ κούραση, πιστεύω όμως ότι γι αυτά είναι πολύ καλό! Ήδη τα βλέπω όταν παιζουν μαζι και είναι οι καλύτερες στιγμές!

Διώξτε με λέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

H μία μου το'γραψε κολιριο η άλλη κολυριο αλλά γράφεται κολλύριο...το σκοτώσατε!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: πάλι καλά που δε το γράψατε κωλίριο...χιχιχιχιχιιιι...

να πω την αλήθεια και γω ρώτησα τον γιώργο πως γραφεται για να κάνω την εξυπνη:cool:

αχ χαιρομαι που επιστρέψατε και εχει κοσμο το καφέ...

βασικά ελενάκι ειναι πρώτα ξαδέρφια τα κολλύρια αυτά. Το tobradex είναι tobrex με κορτιζόνη. Αλλά μη τρομάζεις γιατι ειναι light...

χριστινάκι γιατι δε θα κάνεις την επέμβαση; πονάς καθόλου?

ειδες τα καρεκλάκια?

μαρινάκι ακόμη εδώ εισαι?

ελένη εχεις πμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Ναι τα είδα τα καθισματάκια!!! Πολύ μ'αρέσει αυτό που δένει στις καρέκλες αλλα το έχεις δεί από κοντά; Και πάλι δεν θα είναι αρκετά πιο κάτω το μωρό ή όχι;;

Ειρηνάκο τι θα γίνει με την περίπτωσή σου;; Μην μου πεις ότι σε ξενυχτάει ο γατζούλης;;;

PCqNp2.png

Ναι τα είδα τα καθισματάκια!!! Πολύ μ'αρέσει αυτό που δένει στις καρέκλες αλλα το έχεις δεί από κοντά; Και πάλι δεν θα είναι αρκετά πιο κάτω το μωρό ή όχι;;

ε θα ειναι σιγουρα πιο κάτω αλλά απο το να ειναι στο καρότσι, καλυτερα ετσι. επισης εξαρτάται απο τις καρέκλες...

σας έχω πει οτι ο γιώργος με τον αδερφό του εχουν 10 μήνες διαφορα? δηλαδη οταν ηταν 30ημερών ο γιώργος η μαμά του ξαναεμεινε εγκυος!!!!!!!!!!!!!!!!!!:?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

χαχαχααχ ναι το θυμάμαι!!! Ορεξάτα τα πεθερικά!!!!!:-D:-D:-D:-D

Άσχετο... κορίτσια τι καρότσι έχετε; Σκέφτομαι σε 2-3 μήνες να πάρω ένα ελαφρύ που κλείνει σαν ομπρέλα...καμιά ιδεά;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

manoules na kano mia paremvasi

ime mia magiatiki mama(to trito diladi) k exo stamatisi to thilasmo 20/7 k akoma den adiathetisa k den thimame sta alla pedia mou pote ixe erthi.

esas sas argise toso rotao oses den thilazoun .fovame min ksanagino magiatiki mama den tha to antekso:confused:

euxaristo ek ton proteron na xereste toys thisaurous sas:D

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Τhena εγώ αδιαθέτησα 5,5 εβδομάδες αφού είχα κόψει το θηλασμό άρα μην ανησυχείς!! (ακόμα τουλάχιστον!! :D)

Λορεττα δεν θέλω να πάρω ενδιάμεσο καρότσι..αν πάρω άλλο θα είναι από τα πολύ ελαφριά...σκέφτομαι και το mclaren αλλά είναι ΠΟΛΥ ακριβό για δεύτερο καρότσι...

PCqNp2.png

Τhena εγώ αδιαθέτησα 5,5 εβδομάδες αφού είχα κόψει το θηλασμό άρα μην ανησυχείς!! (ακόμα τουλάχιστον!! :D)

Λορεττα δεν θέλω να πάρω ενδιάμεσο καρότσι..αν πάρω άλλο θα είναι από τα πολύ ελαφριά...σκέφτομαι και το mclaren αλλά είναι ΠΟΛΥ ακριβό για δεύτερο καρότσι...

μμμ ειναι ενα που κάνει γύρω στα 200ευρώ ε? ωραίο πάντως...

αυτό που έχεις θα το αποσύρεις? εγώ σκέφτομαι να πάρω του χρόνου το καλοκαίρι.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

efxaristo gia tis apantisis sas

cristine30 me ekanes na kseanxotho gia ligo:mrgreen:

mia gnomi apo mena gia karotsi deutero

otan psaksete kalitera na ksaploni tha sas volepsi poli emena akoma iparxi k exi megalosi 3 pedia to exo mesa sto spiti k to ferno kamia gira to moro k kimate pou k pou ligo.kitakste k edo exi kales times;)

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=8848

emena ine san auto ali marka

http://www.toys-shop.gr/product_info.php?products_id=8847

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...