Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

σε καταλαβαινω απολυτα ελενιτσα εμεις γενικα η γκρινια ειναι το φορτε μας..ειναι απο τα μωρα που δεν θελουν να καθονται μονα τους που δεν κοιμουνται πολυ κ γενικα που εχουν πολυ γκρινια..πραγματικα απο τοτε που γεννησα συνεχομενο 6ωρο δεν εχω κοιμηθει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια μου!

Και εμένα η μικρούλα μου είναι κρυωμένη από εχθές το πρωί... φτερνίζεται και τρέχει η μυτούλα της...ευτυχώς πυρετό δεν είχε καθόλου παρα μόνο σήμερα λίγο 37,3 αλλά ξαναέπεσε πριν λίγο!

Κορίτσια όχι...δεν θέλω δεύτερο τώρα! Αλλά σε λίγους μήνες....ίσως, μπορεί.... ποιος ξέρει.... :-D:wink::rolleyes::rolleyes: Δεν είμαι και πιπίνι να έχω χροοοοοόοοονια πολλά μπροστά μου!!

Λορεττα μου δύο ερωτήσεις. α) τι καρεκλάκι έχετε πάρει που προσαρμόζεται στις καρέκλες εστιατορίων β) ήσουνα στο κρεββάτι καιρό μετά τη γέννα;; Δεν το θυμάμαι αυτό... !!

υ.γ. Εμένα το μικρό μου ακόμα είανι φαφουτάκι....άντε να δούμε πότε θα βγει κανένα δοντάκι αν και μ'αρέσει να την βλέπω και έτσι!!

PCqNp2.png

καλημερεεεεεεεεες!!!!τι κανετε?

εμεις τελικα βγαλαμε χαυλιοδοντα γι αυτο ειχε πολυ γκρινια και πονουσε το καημενο μου σημερα το ειδα αλλα ακομα ποναει....ειναι και το εμβολιο κιολας οπορε ολα μαζι του επεσαν...του εδωσα λιγο ντεπον για να ηρεμησει και κοιμηθηκε λιγακι ευτυχως...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσάρες μου γειά σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη,κοινωνήσαμε σα μεγάλα παιδιά.......πήγε με τον νονό του άνοιξε την στοματάρα και τέλος......

ο παπούλης τον χάρηκε πάρα πολύ.....

πήγαμε για καφεδάκι οι μεγάλοι άντρες,πορτοκαλάδα η μαμά και γαλατάκι ο Πρίγκιπας...

Το κουφό θηλάζαμε μέσα στην εκκλησία την ώρα της λειτουργίας.....

και όταν γυρίσαμε ο μπαμπούλης τον ανέλαβε και πλέον κοιμόνται τα δύο τους αγκαλιά.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Koritsakia μου ευχαριστώ για τα χρονια πολλά.... να στε και εσείς ολες καλά!!!

Χθες ήμουν στο φεις αρκετά... έλειψε ο αντρούλης στας Σαλονίκας... - :tongue:- και βρήκα ευκαιρία.... πως και πως τον περιμένω αυριο και μετά ποιος τη χαρη μας ετοιμαζόμαστε να σαλπάρουμε την Πέμπτη, αχχχ!

Παιδιά μόνο την τελευταία σελίδα διάβασα, ελπίζω να μου ειστε όλες καλά....

γιατί δεν μου έρχεται μην. στο mail ότι υπάρχει καινούριο μηνυμα στο ''καφε μανούλες του Ιανουαρίου του 10'' ;;;; :confused: Τώρα σας έψαξα δηλ. από τη σελίδα κανονικά δεν μου ερχόταν μην. ότι μιλούσατε.... ;;;; το παθαίνει καμιά;;; Τεσπα, δεν σας χανω, αλλά είναι σπαστικό!

Όσο για τα δοντια βγαλαμε και μεις δευτερο κάτω και πάμε για το τρίτο κάτω, μαζεμένα δηλαδή, έχει πολύ πλάκα να την βλέπω, καμαρώνω η κουκουβαγια!!! βεβαια, η άλλη όψη ειναι ότι πονάει αρκετα και άρα γκρινιάζει!

Εγω θέλω και άλλο μπεμπέ, αν και δεν ειμαι έτοιμη ακόμα, αλλά ζηλεύω τις κοιλίτσες, αχχχ, είπα να χρονισουμε και να αρχισω να το βλέπω με άλλο μάτι.... όχι αλλοιθωρο... Ελενάκη... μην πεις τιποτα!

Το οικονομικό πάλι δεν το σκέφτομαι, ίσως κακώς αλλά πιστεύω ότι θα τα ψιλοβολέψουμε.... θα δειξει! ααα, και θηλάζουμε όλο το 24ωρο, δηλ από 7 ως 10 φορες συνολικά, γευματα κανει δυο, φρουτα και μεσημεριανο, σπάνια και τρίτο το απογευμα.... αυτά τα ολιγα...

πιστευω να ξαναμπω, να μην σας χαιρεταω από τωρα,εεεε;;;; προς το παρον φιλακια!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα!

Πηγαμε σε μια βάφτιση και ήρθαμε τώρα. Εγινε στην ίδια εκκλησία που θα γίνει και η δική μας. Ο παπάς πολυ καλός και ήρεμος. Ευτυχώς. Δε βουτουσε το κεφάλι μεσα οπως κάνουν μερικοι!!!

Χριστινάκι ημουν στο κρεβάτι τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης αλλά και απο την καισαρική ανάρρωσα πολυ αργά και δυσκολα. Σκεψου οτι ακόμη ειμαι κάπως πρησμένη απο τη μία μερια και η τομή ειναι πολυ χάλια (οπως στην αρχή μπορώ να πω). Πιστευω οτι το γεγονός οτι περασα ολους του πόνους της γέννας και εκανα και προκληση χειροτερεψε τα πράγματα. Οσο για το καρεκλάκι ειναι ενα που πηραμε απο τα jumbo. Aλλά τώρα θα παμε να παρουμε απο τα λητώ ενα που δένει πάνω σε κάθε κάθισμα ετσι ώστε να κάθετε κοντά μας. Αυτο που έχουμε τώρα δεν ειναι τοσο ασφαλές.

Είναι αυτό

http://www.amazon.com/gp/customer-media/product-gallery/B003HKQCK2/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0

και αυτο που θέλω να πάρω ειναι αυτό

http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1090104&itmid=1259351#

πάω για νανι γιατι το βράδυ δε κοιμηθηκα καθόλου

μααατςςςς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γιατι κοπελια δε κοιμηθηκες ολο το βραδυ ε;;;;;;;;; :)

Εμεις πηγαμε το μπεμπουλη στο νοσοκομειο γιατι δεν αντεχα να τον βλεπω με τα ματακια του κοκκινα....μας ειπε αλλεργικη επεφυκιτιδα και μας εδωσε κολιριακι!(αν γραφεται ετσι δηλαδη.....:) )Ελπιζω να συνελθει γρηγορα το αγορι μου!!!

Αχ Ταοοοο θελω κι εγω κι αλλες διακοπες....κιας ξεπατωθηκα στη Θασο....ζεσταινομαι λεμε!!!θελω θα λα σσαααααααα!!!!!!Επισης τρωω σαβοδι.....και ενω στις διακοπες δεν εβαλα γραμμαριο...με βλεπω τωρα πριν τη βαφτιση....να γινομαι γουρουνα!!!πφ......

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Τα νεύρα μου! Έγραψα ένα κατεβατό και χάθηκαν όλα! Κλαψ!

Τέσπα να ευχηθώ στα νεοφώτιστα Ιωάννη και Νεκταρία να ζήσουν και να είναι πάντα ευτυχισμένα!

Εμείς καλά περνάμε, βέβαια τρέχουμε διαρκώς με τα μωρά και σίγουρα δεν ξεκουραζόμαστε, αλλά αναμενόμενο! Η μπουμπού έχει περισσότερη γκρίνια από τότε που έβγαλε τα 2 δοντάκια της και γενικά δεν κάθεται καθόλου μόνη της!

Φιλάκια και καλά να είστε όλες σας και ακόμα καλύτερα τα πιτσιρίκια σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Φιλακια Μαρινακι μου!!!Ειναι δυσκολα με δυο παιδια κοριτσι μου γλυκο!Να σαι κι εσυ καλα κι ακομα καλυτερα τα παιδακια σου!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

ΠΕραστικά στο αγοράκι σου Ελενάκι σου! Εγώ αντίθετα με εσένα έβαλα 2 κιλά στα σίγουρα και δεν ξέρω που αλλού θα πάει αφου δε λέω να το ράψω! Όλο φεύγω και όλο εδώ είμαι, αλλά αφού δε με αναζήτησαν ακόμα κανω το κορόιδο!!!

mGKop3.png60Jvp3.png

και πολυ καλα κανεις!εμενα μολις ξυπνησε και παλι κοκκινα ειναι τα ματακια του...ουφ...νταξει δεν ειναι τιποτε βεβαια....μα κι εγω νομιζω πνιγομαι σε μια κουταλια νερο...απλα το λυπαμαι....σε δυο βδομαδες ειναι η βαφτιση!!πως περασε ο καιρος!!!και σε μια βδομαδα....η βαφτιση του Αργυρη μας!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

και πολυ καλα κανεις!εμενα μολις ξυπνησε και παλι κοκκινα ειναι τα ματακια του...ουφ...νταξει δεν ειναι τιποτε βεβαια....μα κι εγω νομιζω πνιγομαι σε μια κουταλια νερο...απλα το λυπαμαι....σε δυο βδομαδες ειναι η βαφτιση!!πως περασε ο καιρος!!!και σε μια βδομαδα....η βαφτιση του Αργυρη μας!!!!![/QUOTE]

γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

τι γιουπι δηλαδη που λέω αντε να τελειωσει γιατι αγχώθηκα. Εχω αφήσει αρκετές δουλειές, μαλλιά, φορεμα, κατι παιχνιδάκια...

Ελενάκι καλά εκανες και τον πήγες νοσοκομείο. Ηθελα να σου πω να του βάλεις λιγο τομπρεξ αλλα καλύτερα να σας πει ο γιατρός.

Ρε παιδιά πολυ γκρινιά τα μωρά μας. εμείς δοντάκια γιοκ...αλλά τα παιχνιδια ολα μεσα στο στομα.

Μαρινάκι που ειστε διακοπές? εμείς γιατι καναμε 5 μέρες μόνο? κλαααψψψψψψψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αχ λορετακι μου....κι εγω το σκεφτηκα και του εβαλα τη πρωτη μερα και το αλλο πρωι τον ειδα ακομα πιο κοκκινο και λεω μηπως του κανω κακο και σταματησα...παντως αυτοι τωρα μου δωσανε ενα παρεμφερη τομπρεαδεξ;;;καπως ετσι τελος παντως....ξαδερφια πρεπει να ειναι αυτα τα δυο τα κολιρια! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Kαι εγώ την βάφτιση λέω να την αναβάλουμε και να την κάνουμε προς Χριστούγεννα... μάλλον δεν θα κάνω την επέμβαση τώρα τελικά αλλά με όλα αυτά δεν έχω καμία διάθεση να οργανώσω το οτιδήποτε!!

Μαρινάκι εκεί που ρώταγα για άλλα παιδάκια..τώρα βλέπω πόση μικρή διαφορά έχουν τα δικά σου...πως και το αποφασίσατε τόσο γρήγορα το δεύτερο;;

Ελενάκο δεν έχει τίποτα το μικρούλι σου μην στενοχωριέσαι..tobrex σου έδωσαν;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...