Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , MK2012 είπε:

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

υπάλληλος γραφείου είμαι. Περιληπτικά θα πω ότι εκτελώ όλες τις λειτουργίες του ERP συστήματος της εταιρίας και φτιάχνω κάποια πράγματα στο worpess. Είμαστε λιγα άτομα οπότε μπορείς να πεις ότι είμαι ταυτόχρονα σε πολλά τμήματα χαχαχα

Μια χαρά φαίνονται τα αποτελέσματα σου. Άρα δεν έχεις να ανησυχείς για γονιδιακά. Που πάλι καλά να λες γιατί τότε δεν θα μπορούσες να "φτιάξεις" κάτι. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσι μου!Κοιμαται και ο δικος μου...αλλιως πως θα εκανα δουλειες; :)

Πως παει ο θηλασμος λορετα;Προσπαθησε λιγο κοριτσι μου να κοιμηθεις για να ξεκουραστεις...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!

τι κανετε?

δεν εχω προλαβει να μπω αυτες τις μερες, ολη μερα πληντυρια βαζω βρε παιδια, λερωνεται πολυ η μικρη, ποτε με τα κακα που ειναι πολυ ρευστα, ποτε με γαλα (σχεδον σε καθε γευμα..). Τωρα θα σιδερωσω.

Μαρινακι δεν θελω να σκεφτομαι την περιπετεια σας, ποσο πρεπει να ταραχτηκες πραγματικα...Χαιρομαι που ειναι καυτερα η μικρουλα!

Το κεφαλι της μικρης μου ειναι ΧΑΛΙΑ. Ξεκινησε σαν σπυρακια απο ιδρωτα, εξελιχτηκε σε κατι σαν δερματιτιδα (εχω κι εγώ κατα καιρους και ξερω πως ειναι) και ο παιδιατρος απο το τηλεφωνο μου ειπε να βαζω χαμομηλι, λαδι και κρεμα καλεντουλα. Τα εκανα αυτα αλλα δεν εχει βελτιωση..

Το κεφαλι γεμισε με κατι ξερα κοματια- μοιαζουν με νηνιδα, πητιριδα, εγιναν μεγαλα και πυκνα σαν λεπια! Καποια εχουν πιον ! ο,τι και να κανω δεν βελτιωνεται, θα την παω τον παιδιατρο το μεσημερι και αν δεν μου δωσει κατι πιο αποτελεσματικο, παω κατευθειαν σε δερματολογο...

ειναι πολυ ασπρεο το δερμα της και το μαλλι ξανθο-κοκκινωπο, προφανως εχει καποια υπερ-ευαισθησια στο δερμα το τσαμενο μου.... :(

σημερα εχω φρικαρει, την εχω με σκουφακι μεσα στο σπιτι ειναι τοο χαλια που δεν μπορω να τα βλεπω βρε παιδια.... :(:(:(

Αχ ρε Ευουλα...ταλαιπωρειται η μικρουλα σου....τι να πω βρε κοριτσι μου δε ξερω...μονο ο παιδιατρος μπορει να σου πει...αχ..αυτα τα μικρα ανυπερασπιστα μωρακια μας.....ποσο πληγωνομαστε οταν τα βλεπουμε ετσι....ευχομαι γρηγορα περαστικα κοπελα μου!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ελενάκι καλά πάει ο θηλασμός αλλά συνεχίζω με τις ψευδοθηλές δυστυχώς...δε μπορεί χωρίς αυτές...

έχω μεγάλη υπερένταση το βράδυ και δε μπορώ να κοιμηθώ...

Εve μου περαστικά να είναι! μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι να κάνεις. Και μένα έχει γεμίσει κόκκινα σπυράκια. Θα πάω σήμερα να μου πει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Ελενάκι καλά πάει ο θηλασμός αλλά συνεχίζω με τις ψευδοθηλές δυστυχώς...δε μπορεί χωρίς αυτές...

έχω μεγάλη υπερένταση το βράδυ και δε μπορώ να κοιμηθώ...

Εve μου περαστικά να είναι! μόνο ο γιατρός μπορεί να σου πει τι να κάνεις. Και μένα έχει γεμίσει κόκκινα σπυράκια. Θα πάω σήμερα να μου πει...

Και τι πειραζει βρε Λορετα μου......κι εγω με τις ψευδοθηλες θηλαζω..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Τσαα..εγώ είμαι εδώ!! ;)

Εχθές είχαμε τέλειο ύπνο μαμά και κόρη! Από τις 12.30 ξύπνησε στις 6.30, ξανακοιμήθηκε (και εγώ μαζί) στις 7.30 και ξυπνήσαμε στις 10!!

Μαρινάκι και εύα τι να πω κοριτσάκια μου.. υπομονή!! Ότι είνια περαστικό να μην μας φρικάρει πολύ... γιατί όλο τέτοια θα έχουμε να αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα... Πάντως και εμένα είχε σαν ξηροδερμία στην αρχή και έβγαζε κάτι κομματάκια σαν πιτυρίδα αλλά τώρα έχει περάσει...

Εσείς τα κάνετε κάθε μέρα μπάνιο τα μικρούλια σας?? Εγώ κάθε δύο ημέρες προς το παρόν γιατί παρόλο που το νερό της αρέσει πολύ, πριν και μετά μας ακούει όλη η γειτονιά από τα κλάματα και το λυπάμαι...

Επεξεργάστηκαν by cristine30

PCqNp2.png

Christine μαλλον το μωρο κρυωνει μετα το μπανιο και γι αυτο γινεται ο σαματας. Εγώ, εχοντας την εμπειρια ακριβως οπως τα λες απο τον μεγάλο, τωρα βαζω στο δωματιο που τη ντυνω διπλα στην αλλαξιερα ενα αεροθερμο μετα το μπανιο. Εχει τοση ζεστη που μεχρι να τη ντυσω νομιζω πως θα λυποθιμισω! Φοραω μονο το σουτιεν μου και ιδρωνω! Ομως τα κλαματα σταματησαν, αν και βλεπω οτι ακομα κι ετσι τρεμουν τα χερια της απο το κρυο μετα το μπανιο. Δοκιμασε το κι εσυ να δεις αν θα εχετε αποτελεσμα.!

Κοριτσια που θηλαζετε με ψευδοθηλες, ειναι βαβουρα το θεμα? θελουν αποστειρωση? και μπορειτε να θηλαζετε συνεχως με αυτες, η οταν μεγαλώσει λιγο το μωρο και πιανει καλυτερα μπορειτε να τις ξεφορτωθειτε? καντε ενα κοπο να ρωτησετε καμια συμβουλο θηλασμου, εσυ Λορεττα που φαινεται να σε στενοχωρι το θεμα ρωτησες?

Που σαι βρε Χριστινα!!!Μια χαρα η μπουμπου σου!!!Εμεις καθε μερα μπανιο γιατι του αρεσει πολυ αλλα και ηρεμει με το μπανιο!Εγω αναβω καλοριφερ και παιρνω τα ρουχα και την αλλαξιερα μεσα στο μπανιο και τον ντυνω!Παλι κλαει βεβαια...αλλα τουλαχιστον δε μας ακουει ολη η Περαια!

Ευα μου ναι θελουν αποστειρωση οι ψευδοθηλες...και ειναι μια ψιλοβαβουρα...τωρα οσον αφορα τα υπολοιπα που ρωτας δε μπορω να σε εξυπηρετησω! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Που σαι βρε Χριστινα!!!Μια χαρα η μπουμπου σου!!!Εμεις καθε μερα μπανιο γιατι του αρεσει πολυ αλλα και ηρεμει με το μπανιο!Εγω αναβω καλοριφερ και παιρνω τα ρουχα και την αλλαξιερα μεσα στο μπανιο και τον ντυνω!Παλι κλαει βεβαια...αλλα τουλαχιστον δε μας ακουει ολη η Περαια!

:)

εμας η αλλαξιερα εχει επιπλο - συρταριερα απο κατω οποτε δεν γινεται αυτο το σεναριο, παντως ειναι καλη ιδεα να την εχει κανεις μεσα στο μπανιο για αυτη τη δουλεια...

Διαφημίσεις

Εμ...εννοω οτι παιρνω απο την αλλαξιερα το στρωματακι και τις πανες και τα βαζω πανω στο πλυντηριο και κανω τη δουλεια μου! ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

γεια σας κοριτσια εγω ειμαι χαλια..εχω απο τις 6το πρωι εκανα 3φορες διαρροια και 1εμετο..ειμαι χαλια δεν μπορω να παρω τα ποδια μου..καθομαι στην καρεκλα σαν ζομπι..μαλλον πρεπει μα με πειραξανε τα ατιμα τα καλαμαρακια χτες..

:-D

οχι πυρετο δεν εχω αλλα κυκλοφορω με μασκα,ηρθε μια θεια του ανττρα μου,μου εκανε τις δουλειες κ πηρε την μικρη σπιτι της.(μενει απο κατω)εγω τωρα ταιζω τον μπεμπη κ μπηκα λιγο αλλα δεν με βαστανε τα ποδια μου..θα ρθει κ ο αντρας μου σε λιγο

:-D

οχι πυρετο δεν εχω αλλα κυκλοφορω με μασκα,ηρθε μια θεια του ανττρα μου,μου εκανε τις δουλειες κ πηρε την μικρη σπιτι της.(μενει απο κατω)εγω τωρα ταιζω τον μπεμπη κ μπηκα λιγο αλλα δεν με βαστανε τα ποδια μου..θα ρθει κ ο αντρας μου σε λιγο

Τουλαχιστον δεν εχεις και τη μικρη...τι να πω βρε πουλακι μου περαστικα σου..κοιτα να ξεκουραστεις λγιο για να μπορεσεις να παρεις τα πανω σου..η σημερινη μερα θα ειναι λιγο δυσκολη..

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...