Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ααααααααααααααααααααααααααα ετσι μαλιστα...!!! :) :) :)

Δε θελω να το σκεφτομαι οτι θα γυρισω στη δουλεια....πιστευω οτι τη τελευταια εβδομαδα θα ειμαι παντελως φρικαρισμενη!!Το μωρο θα το κρατανε οι παππουδογιαγιαδες και ο μεγαλος μου θα παει ολοημερο....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και απο μένα...

λιτσάκι χρόνια πολλάααα!

νυστάζω τρελά, ο μικρός μας ξυπνάει πολλές φορές μες στη νύχτα συνήθως απο πεινα... τι θα γίνει...

Χριστινάκι μου δυστυχως αν κοιμηθει 8 θα ξυπνήσει 8μιση. δε κοιμάται σερί. Επίσης αν τελικά κοιμηθεί 8μιση θα ξυπνήσει στις 6 και θα εχει ξεκινήσει μέρα του...

ελενάκι μου τι έχει ρε συ ο μικρος? του εδωσες ντεπον? τα μάτια του μήπως ειναι κοκκινα επειδη τα τρίβει????

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αχχ κατάλαβα λορέττα μου.. εμένα κοιμάται 8-8.30 αλλα σερί μέχρι τις 8.30 το άλλο πρωί σχεδόν! Προχθές που ρώταγες αν βγαίνουμε μόνες μας...να σου πω ότι εγώ δεν βγαινω!! :|:? Και δεν το περίμενα ποτέ από εμένα αυτό αλλά έτσι είναι... Ελπίζω φέτος να ξεκολλήσω λίγο και να βγαίνω που και που κανένα βράδυ...

Ελένη μου για την επιστροφή στη δουλειά σε καταλαβαίνω.. αλλά θα το συνηθίσεις γρήγορα πιστεύω αφενός γιατί ξέρεις ότι το μωρό σου είναι σε καλά χέρια και αφετέρου γιατί το έχεις ζήσει ήδη μια φορά με τον μεγάλο!!

PCqNp2.png

χαίρετε κοριτσάρες μου!!!!

ΤΑΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!

ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ!!!!!!!!!!

εμείς αργήσαμε το βράδυ και σηκωθήκαμε μεσημέρι πια....εμένα κοιμάται κατά τις 22 και ξυπνάει στις 5 ή 6.τρώει με κλειστά μάτια και κοιμάται μέχρι της 10 ή 11θα θηλάσουμε, θα φάμε φρουτόκρεμα,θα θηλάσουμε, και θα παίξουμε,χορέψουμε,τραγουδήσουμε κτλ...θα κοιμηθεί 1-2 θα θηλάσουμε και θα φάμε με ζόρι την χορτόσουπα,με άνεση το μοσχάρι(το ξεκινήσαμε εδώ και 2 μέρες) θα θηλάσουμε και θα παίξουμε.θα θηλάσουμε και θα κοιμηθεί μέχρι της 17:30 θα θηλάσουμε και θα φάμε την φρουτόκρεμα με λύσσα...θα παίξουμε,θα πάμε στις κούνιες αν δε ξανακοιμηθεί γιατι διαφορετικά θα βγούμε εδω στη γειτονιά με το ποδήλατο πλέον...

θα θηλάσουμε κατά τις 21 και θα κοιμηθεί στο στήθος κατά τις 22.

Στο περίπου αυτό είναι το πρόγραμμά του...

βολικό μέχρι ώρας!!!

Το βράδυ πήγαμε για ποτάκι με τον νονό.Ο πρίγκιπας κοιμόταν στο σλινγκ...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Δηλαδή στέγια μου πόσες φορές θηλάζει την ημέρα; Και το βράδυ θηλάζει μια ώρα; Εγώ πάντως αυτό δεν μπορούσα ΄πολύ... με κούραζε το βραδυνο! Πάντως στο επόμενο παιδάκι θα πάρω σλινγκ να το δοκιμάσω!!

Αλήθεια -και μην λιποθυμήσετε παρακαλώ- σκέφτεται καμία σύντομα για 2ο-3ο-4ο -5ο(αυτό πάει για την κέλυ);;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

θηλάζουμε πολλές φορές κατά την διάρκεια της μέρας και αυτό γιατι δε πίνει νερό και διψάει....

πραγματικά ο θηλασμός δε με έχει κουράσει καθόλου...

το βράδυ παίζει ταυτόχρονα δε πίνει συνέχεια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

όσο αφορά το σλιγκ είναι το καλύτερό μας!!!

και για δεύτερο αργότερα θέλω να τα ζήσω όλα με τον Πρίγκιπα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας!!!καλως ηρθες ιωαννα μου και να ευχηθω περαστικα στον μπεμπη της ελενης...

εμεις χθες καναμε εμβολιο και εχουμε απιστευτη γκρινια σημερα!!!!δεν ηρεμει με τιποταααααααααα...

χριστινακι εγω δεν σκεφτομαι συντομα για δευτερο παιδι για ευνοητους λογους αν και αν μπορουσα θα το εκανα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΛ????????????????????????????????????????????????????????

Ιωάννα μου καλωσήρθατε!!

τι κάνει ο μπέμπαρος και η φαφουτίτσα σας?

Ελένη κανα δόντι ίσως είναι,περαστικούλια!!

Γλυκούλα μου ελπίζω να ηρεμήσει,τα εμβόλια κάνουν καλό κάνουν όμως και μερικές φορές γκρινίτσα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και απο μένα!

σήμερα πολυ σουρτουκέψαμε...

πήγαμε για φαί με φίλους και ο μικρός ήταν κύριος. Κάθισε στο καρεκλάκι του, ΄πάνω στην καρέκλα του εστιατορίου και επαιζε μια χαρά...

Στέλλα μου αψογο πρόγραμμα εχετε (φτου φτου). Εμένα ξυπνάει τουλάχιστον δύο φορές μεσα στη νύχτα για φαί αλλά δε θηλάζει τόσο πολυ ολη τη μέρα...ξυπνάει γύρω στις 8 το πρωί και κοιμαται περίπου 12 για κανενα δύωρο. Μετά το ΄χαος...δε ξανακοιμάται σχεδόν ποτε μέχρι το βράδυ...κλαααψψψψψψ.

Χριστινάκι σκέφτεσαι για δεύτερο? Εγώ δε θέλω ακόμη... να πω την αλήθεια δε θέλω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ακόμη. ελπίζω οταν θα θελήσω να έρθει!!! αλλά μόνο που σκέφτομαι τους πρώτους μήνες που ήμουν στο κρεβάτι και αυτά που τράβηξα στη γέννα...

ελενάκι μου πως ειναι ο μικρός? ελπίζω καλύτερα...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΜΠηκα μια βολτα.....καλυτερα απο γκρινια αλλα τα ματακια κοκκινα....ειδικα το ενα...πηρα τηλ τη γιατρο μου ειπε μαλλον κατι το ερεθισε μονο κομπρεσες με ορο και τη δευτερα θα παμε να μας δει.....τα τριβει πολυ...αλλα νομιζω οτι το τριψιμο οφειλεται στο κοκκινισμα και οχι το αντιθετο...μακαρι να ειναι αυριο καλυτερα.....

Σουκου ημαστε εδω πεθερα αρρωστη στοπ!

Φιλια σε ολες τα λεμε αυριο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ΜΠηκα μια βολτα.....καλυτερα απο γκρινια αλλα τα ματακια κοκκινα....ειδικα το ενα...πηρα τηλ τη γιατρο μου ειπε μαλλον κατι το ερεθισε μονο κομπρεσες με ορο και τη δευτερα θα παμε να μας δει.....τα τριβει πολυ...αλλα νομιζω οτι το τριψιμο οφειλεται στο κοκκινισμα και οχι το αντιθετο...μακαρι να ειναι αυριο καλυτερα.....

Σουκου ημαστε εδω πεθερα αρρωστη στοπ!

Φιλια σε ολες τα λεμε αυριο!!!

ευτυχώς ειναι καλύτερα το μικρούλη μου! Καλά θα πηγαίνατε βεργιά ρε ελενάκι μου? ελεοοοςςς δε πρέπει λίγο να ξεκουραστείτε και να μπείτε σε πρόγραμμα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσακια καλημερα ειμαι ξυπνια απο της 7,15σημερα..:|ο μικρος ολο το βραδυ ανησυχος και η αιτια τα λεγομενα ματοδοντα εχουν πρηστει παρα πολυ τα ουλα του εκει και εχει σπαραξει στο κλαμα το πουλακι μου...χριστινακι ειδα θελεις δευτερο ε??να πω την αληθεια και εγω θα ηθελα αλλο ενα μωρακι ειναι στο πισω μερς του μυαλου μοτ βασικα:tongue::tongue: αλλα σκεφτοαι οτι ειναι πολυ γρηγορα και για τριτο μωρο και ειναι και το οικονομικο στην μεση ηδη τα βγαζουμε δυσκολα περα αμα ξαναμεινω εγκυος την πατησαμε..

ευτυχώς ειναι καλύτερα το μικρούλη μου! Καλά θα πηγαίνατε βεργιά ρε ελενάκι μου? ελεοοοςςς δε πρέπει λίγο να ξεκουραστείτε και να μπείτε σε πρόγραμμα?

χμ......οχι αν ειναι ΣουΚΟυ....!!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ιωαννα και εμενα ο δικος μου ειναι ανησυχος ο καημενος αυτες τις μερες...νομιζω τα επηραζει και η αλλαγη....μια διακοπες μια παλι σπιτι...πολυ ζεστη...πολυ θελει μωρε;;;εδω εμεις ειμαστε χαλια μαυρα!Ξυπνησε ο δικος μου στις 4.00 στις 6.30 το ταισα και ξανα στις 8.. τοτε κι εγω του δινω λιγο νερακι κατεβαζω τερμα και τα στορια και το πουλακι μου ξανακοιμηθηκε!Τους βγαινει και ολη η κουραση...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...