Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσουδακια!!!

μαρζαβακι να σας ζησει η μπεμπα!!παντα καλοτυχη.στεγια γλυκουλα τι κανετε?και εγω πειναω πολυ και εννοειται οτι διαιτα δεν παιζει ουτε θα παιξει ποτεξανα!και δυστυχως ειναι κλειστο το σουβλατζιδικο που περνουμε τα θεικα σουβλακια.αααααααααααα θελω να κλαψω!!!!!!

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

kalhnyxta............................

τρώμε και πάμε για ποτάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

τάο τάο γλυκιά μου βαγγελίτσα σου εύχομαι να είσαι πολύχρονη και ευτυχισμένη με την πανέμορφη οικογένειά σου!να περνάτε μόνο ευτυχισμένες στιγμές!φιλιά πολλά γλυκιά μανουλίτσα!

4ywWp2.png

Καλημερα!!!Λιτσακι χρονια πολλα κοπελα μου!!!Παντα γερη κι ευτυχισμενη με την οικογενεια σου!

Τι κανετε οι υπολοιπες;;;;ε;;;;;

Εμεις χτες το απογ ειχαμε δεκατα...το μωρο δηλαδη...37,6.......απ΄τη ζεστη;;;απο δοντι;;;παντως εχει φοβερη γκρινια ο καημενος....και τριβεται συνεχεια οπως οταν νυσταζει.....τι να πω....

Τι θα γινει μ΄αυτη τη ζεστη;;;;;;;;;Βλεπω τον καιρο και φρικαρω!!!!!και ολη η αλλη εβδομαδα ετσι θα παει!!!δεν αντεχω αλλοοοοοο!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλημερούδια κοριτσια!!

Έχει η τάο μας γενέθλια;;;; ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ τάο μου!!! Πως θα το γιορτάσετε σήμερα;;; Ααα...βρε μπας και τώρα πλέει προς Μυτιλήνη;; Καλές διακοπούλες να έχετε!!!!

Ελενάκο καλωσήρθες!! Σε ταλαιπώρησε λίγο ο μικρός την ημέρα αλλά πάλι καλά που κοιμάται πολύ ώρα στο καρότσι του.. εμένα πάνω από μισάωρο δεν μπορεί να κοιμηθεί! Για πες για Θάσο άλλες λεπτομέρειες!!! Άσχετο - πότε ξεκινάς δουλειά;;

Λορεττάκι αφού στις 8 νυστάζει ο μικρός σου γιατί σου φαίνεται περίεργο; Τότε θέλει να κοιμηθεί για βράδυ αλλά δεν το έχετε καταλάβει ακόμα και παίρνετε τους δρομους!! :mrgreen::mrgreen: Εμένα 8 αρχίζει η διαδικασία μπάνιου και 8.30 κοιμάται...άντε 9 το αργότερο..δεν αντέχει παραπάνω εκτός αν πάμε βόλτα!

Επίσης να σου πω ότι αυτή την ώρα πρέπει να κοιμούνται τα μικρά...στο εξωτερικό παντού τα βάζουν από τις 7.30...μην κοιτάς που εδώ είμαστε ξενύχτηδες και τα βάζουμε μετά τις 9-10...

Γενικά εγώ είμαι της άποψης ότι την ημέρα εγώ θα ακολουθήσω το πρόγραμμα που θέλει το μικρό μου και όχι να του επιβάλω κάτι... δηλαδή αν δε θέλει να κοιμηθεί το μεσημέρι, απλά δεν θα την βάλω για ύπνο.. την βάζω μόνο όταν βλέπω ότι αρχίζει να νυστάζει και να τρίβεται... Το βράδυ όμως η διαδικασία είναι στάνταρ και 8.30 με το που την βάζω στο κρεβατάκι της κοιμάται επιτόπου!

Ααα...μόλις το είδα...γινόμαστε 8 μηνών σήμερα!!!!! Πως περνάει έτσι ο καιρός και τα μωρούλια μας θα γίνουν παιδάκια... θα φύγει αυτή η μωρουδίλα...τα μικροσκοπικά χεράκια και πατουσάκια μεγαλώνουν επικινδύνως γρηγορα.... αχχ.....

PCqNp2.png

Γεια σου χριστινακι!!!!!Η θασος μας αρεσε πολυ!!!Η σκαλα ποταμιας εκει δηλαδη που μεναμε ακομα περισσοτερο!Η θαλασσα θεικη!αφου τη σκεφτομαι.....και ...με πιανει μια πελωωωωωρια λαχταρα για βουτια!!!!

Παρατηρησα τωρα που ξυπνησε οτι τα ματακια του μεσα ειναι κοκκινα.....καμια επεφυκιτιδα;και τα τριβει πολυ γμτ......

Το προγραμα του μωρου οπως πολυ σωστα λεει η χριστινα το κανονιζει το ιδιο το μωρο και οχι εμεις!!!μερικες φορες βεβαια βαζουμε κι εμεις το χερακι μας αλλα μονο για να το κατευθυνουμε κοματι!!! :)

Πολυχρονη η κοπελαρα σου χριστινουλα μου!!!!8 μηνων........ουαου......:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αχχ μωρέ μήπως τον ενοχλούν τα ματάκια του και γι'αυτό γκρινιάζει;; Βέβαια ο πυρετός δεν εξηγείται έτσι... Και εσένα βρε ελένη μου πάντως ο μικρούλης σου κρύωσε αρκετές φορές φέτος...τι να πω.. μάλλον είναι πολύ εύκολο όταν υπάρχουν μεγαλύτερα παιδάκια στο σπίτι!!

Για πες καλέ πότε ξεκινάς δουλειά;; Διακοπές γιοκ για φέτος;;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Δε ξερω αν ειναι ευκολο....παντως ειναι σιγουρα πιο ευκολο απο το να εχεις μονο ενα παιδι στο σπιτι......

Καπου μεσα Οκτωβρη ξεκιναω δουλεια.....τι εννοεις διακοπες γιοκ;;;;τι εκανα η ερμη 8 μερες στη Θασο;;;;(ε καλα....δε μπορω να πω οτι εκανα και διακοπες...παντως μπανια εκανα σιγουρα! :) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

κοριτσακια μου καλημερα αχ μου λειψατεεεεεε..!!!εμεις γυρισαμε την πεμπτη το μεσημερι μετα απο 20μερες διακοπες..περασαμε σουπερ πηραμε καθαρο αερα ξεκουραστηκαμε θυμηθηκαμε τα παλια(γιατι εκει γνωριστηκαμε)καναμε τις βολτες μας ειδα τους δικους μου ολα τελεια..μονο που οταν πηγαμε στα τρικαλα σε μια καφετερια επεσε η μαρια και εσπασε το δοτι της και τρεχαμε στο νοσοκομειο..εχει γινει φαφουτακι τωρα...

Καλως το κοριτσι μας!!!Χαιρομαι που περασατε καλα ιωαννα μου....σου χρειαζοταν!!!!

Πως ειναι τωρα το παιδι;ποναει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

οχι δεν της ποναει μονο της πρωτες 2-3μερες ηταν λιγο πρησμενη τωρα ειναι ενταξει,απλα πρεπει να παει σε ορθοδοντικο να δουμε τι θα κανουμε ωστε να μην κλεισει το κενο και να μπορεσει να βγει το αλλο το δοντακι σωστα σε 3-4χρονια.

Καλωσήρθατε Ιωάννα!! Τέλεια που περάσατε τόσο όμορφα!! Κρίμα μωρέ για την μικρούλα σου που ταλαιπωρήθηκε έτσι... το θετικό είναι ότι δεν ήταν τα δεύτερα δοντια!!

Βρε ελενάκο γιοκ εννοούσα τέλος οι διακοπές...όχι 'καθόλου' διακοπες...κατάλαβες;;:mrgreen::mrgreen: Πως σου φαίνεται που ξεκινάς δουλειά σε ενάμιση μήνα; Τον μικρούλη ποιος θα τον κρατάει τώρα;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...