Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου σας ευχαριστω πάρα πολύ για τις ευχές σας και εγω είχα βιβλίο ευχων το εφτιαξα μόνη μου και τις μπομπονιέρες και τα γλυκά του κουταλιού για τους μεγάλους και τις μπομπονιέρες των μικρών και τα γλυκακιά τους τον στολισμό στο σπιτι όλο ! τα είχα ολα σε φούξια αστεριες και σε ροζ και ιβουαρ!εβαλα στο τραπέζι σμαρσμελοους και κουφετα σε ροζ χρωμα με φρούτα και καρδιές με σοκολάτα τα οποία δεν εμειναν τιποτα !

οτι θελεις ΓΛΥΚΟΥΛΑ και μπορώ να σε βοηθήσω!

Η μικρή μου ξυπνάει στις 7 το πρωι μετά κοιμάται κατα τις 8:30 μέχρι τις 9:30 με 10 ξυπνάει για φρουτόκρεμα κατα τις 12:30 κοιμάται με 2 τρώει και μετα κοιμάται γυρω στις 4 με 5 ξυπναει τρωει κρεμα και μετα κοιμαται γυρω στις 9:30 με 10 για βραδυ μέχρι το πρωι!φανταστείτε να εμενε και ξύπνια περισσοτερες ωρες δεν θα της εμενε κιλό για κιλό!μας ειπε ο γιατρός οτι μάλλον θα της δωσει συμπλήρωμα ειναι περίπου 72 πόντοι!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σου ζησει η κορη σου καλη μου...

δεν ξερω πως να διακοσμησω το τραπεζι με το βιβλιο των ευχων!!!δεν εχω καποιο θεμα στην βαπτιση αλλα δεν θελω πειρατες η θαλασσιο θεμα γιατι δεν ειναι καλοκαιρι αφου θα γινει 12-9...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γειά σας.........

Λορεττάκι κοιμάται αλλά από ότι βλέπω το κόβει σιγά σιγά εξάλου από αυτά που έχω διαβάσει σιγά σιγά θα τον κόψουν τον απογευματινο ύπνο...

Γλυκούλα πολύ καλός ο ΄μπέμπης.....έχεισ πμ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Οι υπόλοιπες τσούπρες που είναι?

Πεινάω φοβερά......κοτόπουλο με πατατούλες αλλά αργει...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι τρώω με δύο κουτάλια....

Όσο αφαρά το τραπέζι των ευχών θα βρείς πολλά διακοσμητικά στο τζάμπο με τον μικυ και τους υπόλοιπους και θα σας μείνουν και μετά για το δωμάτιο

και εγώ τα κουβαδάκια από το τζάμπο τα πείρα

κόλλησε η νονά επάνω και από ένα μικρούλη πειρατή και έτοιμο

cIhqp3.png

9knMp3.png

κουβαδακια εχω ηδη παρει και το βιβλιο ειναι ετοιμο απλα δεν ξερω τι αλλο να βαλω επανω!!!ελεγα καποια γυαλα με γλυκα η ζαχαρωτα η ενα διακοσμητικο ποδηλατο με ενα λουλουδι...

μ αρεσε ομως και η πινακιδα καλως ηρθατε που ειχες και σκεφτομαι να την κανω και εγω..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

καλωσήρθατε έλεγε ο Ιωάννης.Να εξηγήσω:είχαμε βγάλει μια τεράστια ολόσωμη φώτο τόσο τεράστια που ο ζωντανός Ιωάννης ήταν πιο μικρός....και πάνω σε ένα φενιζόλ που το ντύσαμε με τυρκουαζ γάζα την κολλήσαμε πήραμε ένα χαρτόνι και γράψαμε:ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗ ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΟΥ...

αυτό το βάλαμε στην αεχή έξω από την εκκλησία και μετά δίπλα στο τραπέζι των ευχων...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

αααα εμένα δε μου αρέσουν τα μπαλόνια......τα διακοσμητικά εννοώ....

ναι είναι πολύ ευκολο να την φτιάξεις...και φυσικά σου μένει η φωτο

εμείς την βγάλαμε την ημέρα που φωτογραφιθήκαμε για την πρόσκληση....ήταν φωτό η πρόσκληση..

πάντως όλοι είχαν να το λένε στη βάφτιση ΟΛΑ ήταν υπέροχα....καταχάρηκα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

και εμενα δεν μ αρεσουν τα μπαλονια αλλα το θελει ο κουμπαρος μου και δεν του χαλασα το χατηρι...διαλεξαμε ομως πολυ ωραια μια αψιδα με τον μικυ και δυο κολωνες...

αυτο ειναι η μεγαλυτερη αγωνια μου και εμενα να χαρουν οι καλεσμενοι και να περασουν τελειαααααααααααα στην πιο σημαντικη στιγμη του μικρου μας..

εσυ εκανες πολυ καλη δουλεια και γι αυτο τους εντυπωσιασες ολους!!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...