Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Γυρνάνε όλα σαν να χάνομαι 

Μιλάμε για πολύ ζαλάδα, λες και χάνεται η γη .... ίσως θα είναι στραβός κύκλος χαχαχαχα 

Άμα είναι ζαλάδα πχ γυρίζει το ταβάνι Κ Κ δεν μπορείς  . Αυτό συνήθως είναι από τα αυτιά τον λαβύρινθο. Δεν έχει σχέση με τις ορμόνες.  Πολλές φορές είναι Κ από τον αυχένα αν έχεις πιαστεί. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάρες μου πόσο μας είχε λείψει ο χορός!!!!!!!!!!!ακούγαμε 2 σιντί τα είχαμε βαρεθεί!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πο΄υ είστε καλέ?????????????????

Ελένη βάζεις πλυντήρια???????????

Λορέτα πού είσαι παιδί μου?

Γλυκούλα σε βλέπω.....

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ΤΡΕΛΑΜΕΝΗ!!!

πως πατε με τις ςετοιμασίες?

εμείς ακόμα δε το έχουμε πιστέψει......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

μια χαρα!!!τα εχω σχεδον ολα ετοιμα το δωρο του κουμπαρου μου μενει και να στολισω το κεντρο που θα κανω το τραπεζι....

ειναι πραγματικα υπεροχος ο ιωαννης να τον χαιρεστε...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

σευχαριστώ πολύ κοριτσάρα μου.

είπαμε όλα τα μωρακια Ιανουαρίου 2010 ελιναι κουκλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχετε θέμα στη βάφτισή?

cIhqp3.png

9knMp3.png

οχι το εχω αφησει ελευθερο...δεν μ αρεσε κατι...τα προσκλητηρια εχουν τ ανηψια του σκρουτζ τον χιουι, λιουι, ντιουι...μπαλονια εχω μικυ και μπομπονιερες κουπες(παιδικες) με ζωακια οποτε δεν εχω περιορισμο σε κατι...και σε χρωματα παιζει το μπλε, πορτοκαλι,ασπρο και πρασινο...

αυτο που με απασχολει και δεν ξερω πως να το διακοσμησω ειναι το τραπεζι με το βιβλιο ευχων...εσυ πως το εκανες?και που το εβαλες?απο την φωτο δεν καταλαβαινω και πολλα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

τον έχω ανοιχτό (τον υπολογιστή) αλλά αράζω στον καναπέ με τον αντρουλη μου. Τώρα θα πάω για dvd και νάνι!!!!

αχ στελλίτσα και γω ειμαι τρελαμένη με τον μικρό μου. τι να πω...οσο μεγαλώνει, τοσο η τρέλα δυναμώνει!

γλυκουλα τι κάνεις? εγώ βιβλίο ευχών γιατι δεν έχω???? κλααααψψψψψψ

΄πότε ειναι η βάφτισή σας?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλως την!!!!παρε ενα βιβλιο ευχων δεν ειναι τιποτα δυσκολο κανεις το ιδιο θεμα με τα προσκλητηρια η το θεμα της βαπτισης...εμεις βαπτιζομαστε 12-9 κοντευουμε δηλαδη...

στεγιαααααααααααα που χαθηκες????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Κι ομως ειμαι ακομα εδω.....αν και νιωθω λιγο σαν....λιωμενο παγωτο αυτη τη στιγμη!!!!Τι ζεστη ειναι αυτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;Λοιπον αρχιζω!!!

Καταρχας να σου ευχηθω στεγια μου να σου ζησει ο Ιωαννης σου,να ειναι καλοφωτιστος και καλοτυχος σε ολη του τη ζωουλα!!!παντα χαρουμενος και χαμογελαστος!Και βαλε καμια φωτο της προκοπης γιατι ξεγκαβαθηκα με αυτες που εβαλες!!!χι χι χι!!!ολα τελεια!!!!

Μαρινακι.....αρνουμαι κατηγοριματικα να σου ευχθω περαστικα για αλλη μια φορα!!!!Ελεος!!!!Ολα εσεις θα τα περασετε;;;;αφηστε καλε και για μας τιποτα.....να ελαφρηνει λιγο το φορτιο σας....περαστικα γλυκεια μου.....

να μας ζησουν ολα τα μωρακια που κλεισανε τον εβδομο μηνα και...αυτα που θα κλεισουν σε λιγο τον ογδοο!!! :) :) :)

Κατα τα αλλα.....

Περασαμε καλα...πολυ κουραση ομως......πολυ γκρινια ο μπεμπης....ηθελε ολη την ωρα να ειναι ορθιος...με ψοφησε!!!το βραδυ ομως με αποζημιωνε αφου κοιμοτανε στο καροτσακι μεχρι τις δυο που γυρνουσαμε και μετα συνεχιζε τον υπνο του κανονικα!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπον εκανα ενα ευχαριστο τηλεφωνικο διαλλειμα μιλησα με την ειρηνουλα και συνεχιζω!!!

Στη θαλασσα ηταν πολυ καλος....οταν ηταν μεσα....γιατι οταν ηταν εξω,δε καθοταν ουτε εκει με τιποτα!!!ολη την ωρα εψαχνε να πιασει την αμο να τη φαει να σηκωθει να γυρισει να κατσει....ουφφφφφφφφφ!!!ευτυχως κοιμοταν καμια ωριτσα και επινα ενα καφεδακι με την ησυχια μου!!!!

Ο μεγαλος ηταν καλος,ειχαμε και ενα ζευγαρι φιλικο παρεα που εχουν ενα παιδακι στην ιδια ηλικια και τα βρισκανε και κανανε καλη παρεα!

Το δωματιο πααααααρα πολυ καλο!!!Το μερος επισης πολυ καλο....ειδικα η θαλασσα!!

Αλλα.....πολλες πολλες μελισσες........ευτυχως δε μας τσιμπησε καμια!;)

Αυτα απο μενα προς το παρον τα λεμε αυριο το πρωι κοριτσαρς μου φιλια σε ολες και κυριως στα μπεμπακια σας!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

κοριτσαρες μου γεια σας!!

το ξερω ερχομαι και εξαφανιζομαι σαν τον κομητη, αλλα ρε παιδια, μονο σε μενα γινεται τετοιος χαμος με τα 2 παιδια?

αυτο που μας δυσκολευει πολυ ειναι οτι η μεμπουλα ειναι ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγκαλια. δεν μενει μονη της κατω ουτε 10 λεπτα την ημερα. Κοριτσια να μπουσουλησει να παρω μιαν ανασα, διοτι κουμανταρω σπιτι, ψωνια, τον Αλέξανδρο, τον εαυτο μου, τον αντρα μου με ενα χερι!! το αλλο εχει μονιμως αγκαλια τον κολαουζο. Τη συγχωρω την ατιμη διοτι ειναι αφασιας σκετος, ολο γελαει και μιλαει (αρκει να ειναι αγκαλια, μην τα ξαναλεμε..), αλλα περιμενω την αγια μερα που θα μπουσουλησει και θα ξεκολησει λιγο..!

Επισης ο αφασιας δεν τρωει τιποτα, ζητημα να εχει φαει 2 κουταλακια φρουτο-φαι σε ολη του τη ζωη, θηλαζει αποκλειστικα ακομα. Ειναι περιπτωση σας λεωωωωω...!!

πως να βαλω φωτο βρε κοριτσια? μου ζηταει να ειναι πολυ μικρες σε μεγεθος και εμενα ειναι τεραστιες. Να σας βαλω να δειτε μια γελαστη γαλανοματα και κοκκινομαλλα, και ολιγον γεματουλα...?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...